logo

TERC V.I.P. oktatás

Ismerje meg és használja ki a programok nyújtotta lehetőségeket!

 

Sajátítsa el a programok által biztosított hasznos lehetőségeket oktatásaink keretén belül.
Munkatársaink a költségvetés-készítés alap lehetőségein kívül néhány hasznos trükköt és ötletet is megismertetnek a hallgatókkal, valamint lehetőség nyílik akár egyedi kérdések megválaszolására is.

 

Jelentkezni lehet:

I. modul – BRONZ  oktatásra  / 1 nap

I-II. modul – BRONZ-SILVER oktatásra / 2 nap

I-II-III. modul – BRONZ-SILVER-GOLD oktatásra / 4 nap

FIGYELEM:  a modulok oktatási tematikája egymásra épül !

Előadó: Kuti Krisztina, Lóczi Miklós

 

I. modul - BRONZ - oktatása

 

A TERC V.I.P. BRONZ (Önköltség) költségvetések készítésére (kiírására), ajánlatkészítésre használható, egységárakból dolgozó program. A szoftver felhasználói az építőipar teljes vertikumát lefedik, de egységárszintű adatfeltöltése miatt tényleges segítséget főleg a tervezőknek és a kisebb vállalkozásoknak nyújtanak.

 

I-II. modul - SILVER - oktatása

 

A TERC V.I.P. SILVER program a BRONZ egységárgyűjtemény szintű adattárát ötvözi a GOLD program komplex tudásával. Jó egyvelege lett a két változatnak, javasoljuk mindazon felhasználóknak, akik nem szeretik a tudáskorlátokat, valamint nincs szükségük normagyűjtemény szintű adattárfeltöltésre. A tanfolyami ismeretek révén a résztvevők megismerkednek a költségvetés tételes összeállításával, az  új költségvetés létrehozásától kezdve a tételek keresésén és kiválasztásán át a tételek mennyiségének megadásáig és a tételek sorrendjének meghatározásáig. A résztvevők megismerkednek a költségvetés tételeinek árazásával, árelemzéssel, az egységre jutó anyagár és díjköltség meghatározásával, az ezekkel kapcsolatos műveletekkel.

 

I-III. modul - GOLD - oktatása

 

A TERC V.I.P. GOLD Magyarországon az egyetlen költségvetés-készítő program, amely az ÖN adataira alapozva teljes terjedelmében tartalmazza a tételek erőforrásait, illetve normaértékeit, amelyek segítségével a kalkulációs munka terhét leveszi a felhasználó válláról. Az egyetlen program, amely képes a tervezési szinttől az utókalkulációig minden egyes munkafolyamatban hatékonyan részt venni és támogatni a felhasználók széles körű táborát.


scrollUp