logo

Image Access WideTEK 44

Leírás

A termék előrendelhető
 Kérjen ajánlatot

 

44” CCD kamerás színes nagyformátumú szkenner

 

A termék webshop-on keresztül nem vásárolható!
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Műszaki jellemzők
 • Opciók
 • Beépített számítógéppel, operációs rendszerrel és alkalmazással
 • 15”/sec (22,9 méter/perc) beolvasási sebesség (A0, színes, 200 dpi)
 • 1200 x 1200 dpi felbontással
 • Beépített érintőképernyős kijelző, valós idejű élőképpel
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás (IR/UV mentes)
 • Virtuális újraszkennelés, képek módosítása újraszkennelés nélkül
 • Automatikus képfeldolgozás (vágás, ferdítés)
 • Szkennelés arccal felfelé (nincs többé „vak” szkennelés)
 • FADGI *** és ISO 19264-1 megfelelőség

 

A termék gyártói PDF adatlapjai:

Leírás_1
Leírás_2
Leírás_3
Leírás_4
Leírás_5
Leírás_6
Leírás_7

Teljesen önálló nagyformátumú szkenner a lehető legalacsonyabb áron

 

A WideTEK® 44 messze az egyik leggyorsabb színes CCD szkenner a piacon, mely színes üzemmódban 200 dpi felbontással, a teljes szkennelési szélességben 17,0 méter/perc sebességgel képes beolvasni a digitalizálandó dokumentumokat. A szkenner teljes szélesség és 600 dpi felbontás mellett is 4,6 méter/perc sebességgel működik. A beolvasási sebesség szükség esetén egyedileg konfigurálható, például törékeny, értékes dokumentumok beolvasására.

 

Mindezek a sebességek a Scan2Net® technológiának köszönhetők, amely a szkenner saját beépített 64 bites Linux PC-jébe van integrálva. Ez egy igazi önálló rendszer, amely képes közvetlenül FTP-szerverekre, figyelt mappákra, USB-meghajtókra, az internet felhőalkalmazásaira szkennelni, vagy közvetlenül nyomtatókra másolni anélkül, hogy külön számítógépre lenne szüksége.

 

A szkennerbe integrált Intel i9 processzor és a 250 GB-os SSD biztosítja, hogy az eszköz nemcsak bekapcsolás után azonnal üzemkész legyen, hanem a képfeldolgozás is valós idejű legyen akár teljes szélességben, színes üzemmódban is.

 

Az Image Access WideTEK 44 egy olyan B0-ás nagyformátumú szkenner, mely képes maximális 50” szélességű dokumentumokat is befogadni, melyből az aktív szkennelés szélesség 44”.

A WideTEK 44 szkennerbe beépített új, 7 hüvelykes, nagyobb felbontású, többérintéses kijelző megkönnyíti a használatot és javítja a munkafolyamatot. A konfigurálható sötét mód pedig lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ergonomikusan és a szemet kímélő módon dolgozzon.

A WideTEK 44 valós időben végzi el az olyan képfeldolgozásokat, mint az automatikus lapméret felismerés és vágás, a ferdén elhelyezett dokumentumok képét egyenesbe forgatja, a dokumentumok körül keletkezett árnyékok eltávolítása stb.

 

A szkenner valós időben mutatja a beolvasott képet, majd amennyiben valamilyen korrekció szükséges, úgy azt az eredeti anyag újra szkennelése nélkül elvégezhetjük.

 

A WideTEK 44 szkenner 1200 x 1200 dpi felbontással képes digitalizálni és a színes beolvasást 48 bites, a szürkeskálás beolvasást pedig 16 bites színmélységben végzi.

 

Szkenneljen könnyedén mobil eszközökről a Scan2Pad alkalmazás segítségével

Az integrált beolvasószoftver könnyedén megosztott eszközzé teszi a WideTEK 44 szkennert. Az egér egyetlen kattintása elegendő a szkennelt dokumentum kinyomtatásához, a hálózat bármely könyvtárába vagy e-mailben történő elküldéséhez, az FTP-szerverre való feltöltéséhez vagy az USB-memóriaeszközre történő mentéséhez. Egyszerűen szkennelje be és tárolja vagy küldje el a képet, mindezt az érintőképernyő használatával.

A Scan2Pad ® segítségével vezérelheti a WideTEK ® 44 széles formátumú szkennert iPad vagy Android táblagép vagy akár Android 4.0.3 vagy újabb verziót futtató okostelefon segítségével. Gyorsan állítsa be a színmélységet, váltson fekete-fehérről szürkeárnyalatosra vagy teljes színre, és állítsa be a fényerőt és a kontrasztot a tableten. Hozzon létre PDF dokumentumokat a beolvasott anyagokból egyetlen lépésben. A Scan2Pad egy egyedülálló mobil szkennelő alkalmazás, amelyhez nincs szükség külső felhőszerver használatára. Egyszerűen szkennelje be a dokumentumokat, és vigye el őket a tableten. Gyors, biztonságos, és ami a legjobb, ingyenes.

A szkenner ideális fotók, térképek, tervrajzok, szépiák, újságok, periodikák, magazinok stb. digitalizálására. A tükröződésmentes üveglapja ellenáll a karcolásnak, így a karbantartása, tisztítása is nagyon egyszerűen megoldható.

Történelmi és törékeny dokumentumok kíméletes szkennelése

A WideTEK ® 44 finoman szkennel a speciális szállítógörgőknek köszönhetően, amelyek nyomáspontként szolgálnak a biztonságos dokumentumszállítás érdekében. Történelmi és törékeny dokumentumok esetében ez kritikus.

Az automatikus dokumentumméret-felismerés azt jelenti, hogy a szkenner operátorok rugalmasan tudják táplálni a dokumentumokat a szkennerbe, hiszen nem szükséges a dokumentumokat pontosan a beolvasási terület közepére helyezni. A crop és deskew funkcióval a képkimenet egyenes, középen és fekete keretek nélkül lesz.

Az egyedi háttérdob soha nem ér hozzá az üveglaphoz, elkerülve ezzel a karcolásokat és a dokumentumok elferdülését. A szépiák és film alapú dokumentumok extra kontrasztjának elérése érdekében a szabványos fekete dob fehér dobra cserélhető, külön szerszámok nélkül.

A felhasználó a WideTEK 44 szkennert szabványos internetböngészővel vagy a beépített érintőképernyőn keresztül működtetheti. A szkennerhez közvetlenül csatlakoztatott monitor használható képvezérlésre vagy a szkennelési paraméterek módosítására, kliens PC nélkül. Az érintőképernyő segítségével akár 30 különböző, jelszóval védett feladat definiálható és tárolható. A feladatok előre konfigurált beállításokat tartalmaznak, például vizsgálati paramétereket vagy könyvtárakat a hálózati meghajtókon.

A kivételesen nagy szkennelési sebesség, a porvédett és tokozott optikai alkatrészek, valamint a kellékanyagok hiánya jellemzi ezt a rendkívül hatékony, gyártásra kész készüléket. A több mint egymillió szkennelés várható élettartamával a WideTEK ® 44 újra definiálja az ár/teljesítmény arányt a széles formátumú szkennerek piacán.

A WideTEK 44 megfelel a FADGI *** és az ISO 19264-1 képminőségi szabványoknak, így színhelyes digitalizálására is alkalmas.

Szkenner típusa:

Nagyformátumú, áthúzós színes szkenner

 

 

Szkennelési technológia:

4 db CCD kamera (90,000 pixeles)

 

 

Maximális média szélesség:

50” (1270 mm)

 

 

Aktív szkennelési szélesség:

44” (1118 mm) (Upgrade lehetőség 48”-ra)

 

 

Maximális média hosszúság:

500 méter

 

 

Felbontás (kimeneti):

1200 x 1200 dpi

 

 

Maximális dokumentum vastagság:

3,0 mm

 

 

Megvilágítás:

Fehér LED sorok (UV és IR mentes)

 

 

Beolvasási sebesség:

17,0 méter/perc, 11,2”/sec (44” teljes szélesség, 200 dpi, színes)

11,4 méter/perc, 7,5”/sec (44” teljes szélesség, 300 dpi, színes)

4,6 méter/perc, 3”/sec (44” teljes szélesség, 600 dpi, színes)

2,3 méter/perc, 1,5”/sec (44” teljes szélesség, 1200 dpi, színes)        

 

 

Beolvasási színmélység:

48 bit színes, 16 bit szürkeskálás

 

 

Kimeneti színmélység:

24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér

 

 

Képfeldolgozás:

Rácstalanítás (despeckle), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés, maszkolás.

 

 

Beépített számítógép:

Intel Core Gen 9 CPU, 16 GB RAM, 250 GB SSD, 64 bit Linux

 

 

Beépített kijelző:

7 hüvelykes, értintőképernyős

 

 

Színprofilok:

Beépített ICC profilok sRGB, Adobe RGB és natív profilokhoz

 

 

Megfelelőség:

FADGI ***, ISO 19264-1

 

 

Kimeneti fájlformátumok:

Multipage PDF (PDF/A), TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNM, PNG, BMP, TIFF (Raw / G3 / G4 / LZW / JPEG), AutoCAD DWF, JBIG, DjVu, DICOM, PCX, Postscript, EPS, Raw adat

 

 

Kimeneti célok:

Scan2USB (USB merevlemezre, pendrive-ra szkennelés)

Scan2Print (Másolás hálózati nyomtatóra, vagy hot folderbe)

Scan2Network (Szkennelés hálózatra, SMB, FTP, Felhőbe)

Scan2Pad (Szkennelés tabletre, okostelefonra stb.)

 

 

Interfész:

USB 3.0 / Gigabit Ethernet

 

 

Beépített szoftverek:

ScanWizard (telepítve a szkennerben lévő számítógépre)

 

 

Tápfeszültség:       

100-240 V / AC

 

 

Teljesítmény felvétel:

95 W (üzem közben), 50 W készenlétben, 0,5 W alvó üzemmódban

 

 

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

228 x 1425 x 507 mm

 

 

Tömeg:

60 kg

 

 

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

5-40 C°

 

 

Relatív páratartalom (üzem alatt):

20-80 % RH (páralecsapódás nélkül)

 

 

Szélesség upgrade

Amennyiben nem elegendő a B0-ás aktív szkennelési szélesség, úgy lehetőség van WideTEK 44 szkennert opcionálisan WideTEK 48 szkennerre bővíteni, melynek eredményeként 48” aktív szkennelési szélességet kapunk.

 

Szkenner állvány és rajzgyűjtő kosár

A WideTEK 44 szkennerekhez külön állványt is rendelhetünk. A szkenner állvány a szkenner alatt a megfelelő szellőzést is biztosítja, valamint a görgős állványon a szkenner bármikor könnyen mozgatható az irodában.

 

Univerzális repró állvány

A WideTEK 44 szkennerekhez szintén választható opció az univerzális repró állvány, melynek állítható a magassága annak függvényében, hogy a szkenner alá milyen nagyformátumú nyomtatót helyezünk üzembe. A repró állvánnyal, az alatta üzemelő nyomtatóval gyakorlatilag a szkennerrel egy nagyformátumú színes fénymásolót kapunk.

 

Külső monitor és monitor tartó kar

A WideTEK 44 szkennerekhez rendelhetünk külön nagyméretű érintőképernyős monitort a részletek minél jobb ellenőrizhetősége érdekében, valamint hozzá forgatható monitor tartó kart.

 

Stacker 44

Kötegelt feldolgozás esetén a munkát jelentősen megkönnyíti a szkenner mögé helyezhető rajzgyűjtő, mely a szkennerből vízszintesen kijövő dokumentumokat egymásra helyezve összegyűjti.

 

Batch Scan Wizard szoftver

Amennyiben tömeges feldolgozást szeretnénk végezni, úgy a WideTEK 44 szkennerekhez rendelhetünk külön Batch Scan Wizard szoftvert, mellyel a kötegelt feldolgozás (indexelés, automatikus fájlnév és mappa név képzés stb.) jelentősen megkönnyíthető.

 

A1 és A0 fóliák

Amennyiben muzeális értékű, vagy nagyon rossz állapotú, törékeny dokumentumokat szeretnénk digitalizálni, úgy a WideTEK 44 szkennerekhez rendelhetünk külön A1-es, vagy A0-ás méretű fóliákat, melyekbe helyezve a törékeny, szakadozott, sérült dokumentumok is feldolgozhatók.

Termékinfó
Kategóriák Felhasználás szerint
Nagyformátumú szkennerek
Márka szerint
Image Access
Cikkszám: WT-44
Márka: Image Access
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Szkenner értékesítési tanácsadó
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp