logo

KOFAX VRS Elite

Leírás

A termék előrendelhető
 Kérjen ajánlatot

A termék webshop-on keresztül nem vásárolható!
  • Termékleírás
  • Részletek
  • Működési jellemzők
  • Drasztikusan csökkenti a dokumentumok előkészítésére fordítandó időt
  • Tökéletes képek a legkülönbözőbb dokumentumokról is
  • Jelentősen felgyorsítja az adatok kinyerésének és visszakeresésének folyamatát
  • Valós idejű képfeldolgozás a szkennelés lassulása nélkül
  • Előképzettség nélkül bárki által könnyen használható
  • Megnöveli a szövegfelismerés (OCR, ICR) pontosságát
  • Rendkívül kis fájlméretek a hasznos adattartalom vesztése nélkül

PDF adatlap

KOFAX VRS magyar nyelvű részletes ismertető

Fontos kiemelni, hogy ismertetőnk az önálló (stand alone) KOFAX VRS verziókról szól. A KOFAX rendszerekbe integrált, vagy integrálandó VRS verziók eltérő funkciókkal, licenszeléssel rendelkeznek. Ezek a VRS licencek a KOFAX rendszer kialakítójától szerezhetők be.

Adatok visszakeresése azonnal

      Sokszor természetesnek vesszük azt, hogy amikor elmegyünk egy bankba, az azonosításunk után a banki alkalmazott azonnal látja a rendszerben az összes adatunkat, a felvett hiteleinket, a törlesztőrészleteinket, valamint minden más releváns információt, ami a gyors ügyintézéshez, esetleg döntéshozatalhoz szükséges. Hasonló a helyzet a telekommunikációs cégeknél, ahol az azonosításunk után szinte azonnal ellenőrizni tudják a hitelképességünket, az érvényes előfizetéseinket, stb.

Képzeljük csak el, hogy amennyiben nyaralás során, a határon az útiokmányaink ellenőrzése után órákig tartana annak ellenőrzése, hogy nem állunk körözés alatt, hogy érvényesek-e az okmányaink, stb. Folytathatnánk a sort a közműszolgáltató cégekkel, a biztosító társaságokkal, stb.

Ebből is látható, hogy egy szervezeten belül mennyire kulcsfontosságú szempont az, hogy egy szükséges adat azonnal rendelkezésre álljon. Amennyiben egy számla, egy szerződés, egy megrendelés, vagy más dokumentum adatai nem elérhetők azonnal, úgy a várakozás dominó effektust okoz a cég többi folyamatában.

Az adatok azonnali rendelkezésre állásához azonban szükség van arra, hogy ezek papír alapú dokumentumokról történő kinyerése a digitalizálás során minél rövidebb időn belül, minél nagyobb pontossággal történjen, azaz valóban az és csakis az a tartalom legyen kinyerve az adott dokumentumról, ami azon található. Ha például egy számlát olvasunk be, a digitalizálás után nem a számla színére, vagy az azon lévő betűtípusra vagyunk kíváncsiak, hanem a számlát kiállító cég és a vevő adataira, a számlázott termék, vagy szolgáltatás tartalmára, a fizetési határidőre, a végösszegre, számla azonosítóra, adó azonosítóra, stb.

Amikor elmegyünk vásárolni és a pénztárnál az áruház alkalmazottja leolvassa a megvásárlandó termék vonalkódját, ott sem a vonalkód színe, hanem tartalma azonosítja be a termék megnevezését, egységárát.  

Dokumentumok előkészítésére fordítandó idő lecsökkentve

A dokumentumok digitalizálása előtt szükséges azokról a tűzőkapcsok, gémkapcsok eltávolítása, azonban ezeken kívül minden más, szkennelésre előkészítést mellőzhetünk, hiszen a KOFAX VRS automatikusan érzékeli a dokumentumok méretét, pozícióját (álló, vagy fekvő), egyoldalas, vagy kétoldalas lapot, színes, vagy fekete-fehér tartalmat olvas be éppen. Nincsen szükség a feldolgozás során a szoftver folyamatos állítgatására, a KOFAX VRS automatikusan érzékeli a beolvasott dokumentum minden jellemzőjét és a szükséges beállításokat a szkennelés megállítása, vagy lassulása nélkül valós időben automatikusan módosítja.

Tökéletes képek a legnehezebben olvasható dokumentumokról is

      KOFAX VRS használatával a kihívásnak számító oldalakról is tökéletes képek állíthatók elő. A töredezett. vagy hiányos karakterek kijavítva, a szennyezett háttérrel rendelkező oldalak kitisztítva, az alig olvasható részek olvashatóvá varázsolva kerülnek elmentve a rendszerbe. A tökéletes képminőség nagyobb felismerési (OCR, ICR) pontosságot, a pontosan kinyert adatok (szöveg, számlaszám, vonalkód, megrendelés azonosító, adószám, cikkszám, stb.) pedig megbízhatóbb adatbázist, gyorsabban elérhető adatokat, gyorsabb döntéshozatalt eredményez.   

A szoftver besorolása:

Képoptimalizáló és feldolgozó szoftver dokumentum szkennerekhez

Beépített szkenner meghajtók:

KOFAX (ImageControls), ISIS, TWAIN

Licenszelés:                       

E-mailben érkező sorozatszámmal és aktiváló kóddal

Licensz aktiválás módja:

Online, E-mail, Fax

Licensz kategóriák:

Desktop, Workgroup, Production

Képfeldolgozás sebessége:

Valós időben, a szkennelés lassulása nélkül   

Kimeneti módok:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Képfeldolgozás:

Színkiejtés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus és intelligens küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, szennyeződés okozta csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés, háttérszín homogenizálás, két oldal összeolvasztása

Vonalkód felismerés:

(Workgroup / Production licensz szükséges)

Egydimenziós vonalkódok: Code 39, Code 128, Code 93, EAN, Postnet, Interleaved 2 of 5, Linear 2 of 5, UPC-A, UPC-E

Kétdimenziós (Enhanced) vonalkódok: PDF 417, Data Matrix, MaxiCode, QR Code, Aztec Code

 

 

Termékinfó
Kategóriák Szoftverek
Felhasználás szerint
KOFAX
Márka szerint
Cikkszám: KOFAX VRS Elite
Márka: KOFAX
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp