logo

Drasztikus árváltozások az építőiparban

Az ÖN adattárban szereplő termékek / anyagok árai tájékoztató jellegűek, matematikailag képzett, súlyozott, átlagosított, nettó listaárak!

Az elmúlt negyedévben kb. 28.000 termék / anyag ára frissült, mely kb. 55.000 tétel árváltozását eredményezte. Kérjük, hogy nagy körültekintéssel kezeljék az árakat és tájékozódjanak a piacon az elmúlt időszakban tapasztalható drasztikus és többszöri alapanyag áremelkedés miatt. Az Euro ingadozása is nehezen követhető a szerződött gyártóink számára, nem tudják előre belekalkulálni a termékeik árába.

 

Az ÖN adattár harmadik negyedéves adatbázisa 05.31.-én lezárásra került, így a megjelenő 2021/3-as adattárba több árváltozás már nem tudott bekerülni. Bővebben: Adattárba kerülés

A májusi zárás után beérkezett új árak eléréséhez a következő lehetőségeket tudjuk biztosítani felhasználóink számára:

- a TERC-ETALON Online programban az árfrissítések az adattári kollégák feldolgozását követően azonnal publikálásra kerülnek – így néhány napon belül elérhetők a felhasználóknak:

- a TERC V.I.P. programokban klubtagsággal rendelkező Silver és Gold felhasználóink érhetnek el ún. időközi árfrissítést, melyből eddig a negyedévek között mindig csak egyet publikáltunk – ezt egészítettük ki az előző negyedévben plusz árváltozásokkal, hogy felhasználóink számára a rendelkezésünkre álló friss adatokat biztosítsuk.

Kérdése van?
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
Gáspár Levente
Gáspár Levente
Okl. épületgépész mérnök, adattárfejlesztési vezető
levente.gaspar@terc.hu
+36 20 929 4619
scrollUp