Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

A magyar Országház

Pilisi Ney Béla: A magyar Országház című könyv 1906-os kiadásának digitális publikálása a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósult meg.

 

 

 

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető, illetve a jobb egérgombbal a megjelenő menüben letölthető a könyv PDF formátumban. Ehhez Firefox böngészőben a "Hivatkozás mentése más néven", Google Chrome böngészőben pedig a "Link mentése másként" menüpontot kell választania. A letöltési sebesség függhet az internetszolgáltatójától vagy annak terheltségétől. A letöltött fájl mérete miatt, annak megnyitásával leterhelheti a számítógépét.

A könyv online megtekintése/letöltése.

 

 

 


scrollUp