logo

Miért frissítenék?

Frissítés: új program, friss tételek, aktuális anyagár!

 

2024. július 1-től a TERC V.I.P. licencek  SILVER365 és GOLD365 verzióban kerülnek forgalomba (a korábbi BRONZ változat megszűnik). A programverziók változatlan funkciókészlettel, egy éves (365 napos) előfizetési rendszerben rendelhetőek. Az előfizetési idő alatt mindig a legfrissebb adattár, árak és szoftververzió használható. Bővebben

2024. július 1. előtt vásárolt licencek esetén a TERC V.I.P. BRONZ FREE, SILVER és GOLD programok megmaradtak időkorlát nélkül, de számukra is ajánljuk a folyamatos frissítés igénybe vételét. Bővebben

Hogyan frissíthet?

Van lehetőség a programból a megjelent legfrissebb verzióra frissíteni programrendszerüket, viszont azt érdemes tudni, hogy mivel ez egy offline program, így a frissítések mindig manuálisan történnek.

További információ a frissítés elvégzésével kapcsolatban:  BŐVEBBEN >>

 

Frissítés lépései a programon belülről

  • 'Főmenüből' nyissa meg az 'Ügyfélszolgálat' alkalmazást
  • Majd válassza a 'Frissítés' menüpontot
  • Válasszon a megjelenő lehetőségek közül. Az 'Adattár és kiegészítők telepítése' megoldással az újdonságok telepítése végrehajtható akár rendszergazdai jogosultság nélkül is, illetve a program újdonságok, javítások is elérhetők lesznek akár a 2023-as felhasználók számára is.

Frissítéssel kapcsolatban egy videóval is segítjük ügyfeleinket

Videó megtekintése >>

Mégis miért érdemes frissíteni?

 

Tételek, tételárak frissítése

Sokan azt gondolják, hogy az árakat úgy is egyedileg költségvetésenként adják meg, a normaidők nem változnak, akkor miért kellene frissíteni? Nem célunk minden gyártó, minden termékét bedolgozni az adattárunkba, mert a több mint 1 millió féle anyag egy használhatatlan és karbantarthatatlan adatbázist hozna létre. A TERC Kft. fő célja, hogy ne legyen olyan technológia, amely ne lenne benormázva az ÖN normarendszerbe. E célkitűzéstől még messze járunk, és valószínű, hogy sohasem fogjuk elérni, de évente 10 000 – 20 000 tétel, tételváltozat kerül normázásra, új munkanemek, fejezetek jelennek meg. Természetesen az anyagárak és az adattárban található több mint 318 000 tétel karbantartása is fontos de napról napra egyre nehezebb feladatot jelent munkatársaink számára.

 

Program javítások, frissítések

A kompatibilitás egy duplán fontos szempont. Általában a programok lefelé nem kompatibilisek egymással, hisz az új fejlesztések nem jelenhetnek meg a régi szoftverekben. Igaz ez az operációs és a fejlesztő rendszerekre is, amelyek az eltelt években egyre sűrűbben változnak és saját magukkal sem kompatibilisek. Azaz ha rákényszerül egy gépcserére és új operációs rendszert kap, akkor a régi jó programok nem biztos hogy fognak futni az új környezetben.

Egy hasonló kellemetlen szituáció, ha olyan költségvetést kap a felhasználó, amelyet az Ő rendszere nem tud olvasni! A több mint 20 000 programfelhasználó észrevételei, javaslatai és saját elképzelésünk alapján folyamatosan fejlesztjük a program tudását megőrizve a használhatóságát és utat próbálunk mutatni, hogy holnap talán hogy is fog működni a költségvetés készítés.


Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp