logo

Fujitsu ScanSnap iX1600

Leírás

Vezeték nélküli szkennelés mobil eszközökre

A Fujitsu (Ricoh) ScanSnap iX1600 (PA03770-B401) dokumentum szkennerrel percenként 80 oldalt (40 lap/perc) tudunk digitalizálni. A beépített WiFi interfész jóvoltából a beolvasott dokumentumok nemcsak PC-re, vagy Mac számítógépekre, hanem akár iPad®/iPhone® vagy Android alapú eszközökre is továbbíthatók.

 

221 200 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

Főbb tulajdonságok

 • Új ScanSnap Home dokumentum feldolgozó alkalmazással
 • Végigkalauzol a digitalizálás minden folyamatán
 • Dokumentumok digitalizálása a névjegykártyától az A3 méretig**
 • Nagyméretű beépített érintőképernyős kijelző
 • 40 lap/perc / 80 kép/perc a legjobb minőséget biztosító üzemmódban is (Színes vagy szürkeskálás 300dpi, Fekete-fehér 600dpi)
 • 50 lapos automata lapadagoló (ADF), fékező görgőkkel és ultrahangos kettős lapbehúzás ellenőrzéssel a megbízható papírkezelésért
 • Kereshető PDF dokumentumok előállítása gyors szövegfelismerés mellett
 • SuperSpeed USB 3.0 és Wi-Fi interfészek
 • Szkennelés közvetlenül a legnépszerűbb felhő alapú szolgáltatásokba – a dokumentumok bárhol, bármikor elérhetők
 • Beépített Wi-Fi: szkennelés iPad®/iPhone® vagy Android alapú eszközökre
 • Szkennelés: Word, Excel formátumokba, E-mailben küldéshez, vagy SharePoint portálra a zökkenőmentes üzleti folyamatokhoz

   

PDF adatlap

A ScanSnap iX1600 személyi dokumentum szkenner létére olyan szolgáltatásokat nyújt, ami csak a professzionális archiváló szkennerekben található meg. A szkennerrel szállított szoftverek használata egyszerűbb, mint valaha, ugyanakkor a teljesítmény és a szolgáltatások köre jelentősen kibővült.

A szkennerhez mellékelt „ScanSnap Home” szoftver lehetővé teszi, hogy a leggyakrabban használt feladatainkhoz közvetlen profilokat hozzunk létre, azaz a beolvasott dokumentumok egy kattintással egyből a kedvenc alkalmazásunkba kerüljenek. A szkenner beállítások, a WiFi kapcsolat beállítása, vagy akár a szkenner állapotának az ellenőrzése szintén könnyedén elvégezhető bárki által a beszédes ikonoknak köszönhetően.
 

                       

 

Profilok

Az új ScanSnap Home alkalmazással akár harminc különböző profilt hozhatunk létre a leggyakoribb feladatainkhoz.
 

Legyen az akár a dokumentumok megosztása másokkal,

az utazási költségek dokumentálása,

a beolvasott dokumentumok elküldendő e-mailhez való csatolása

vagy akár fotóalbum létrehozása
 

Egyszerű használat, gyors működés, kompakt kivitel

A ScanSnap iX1600 könnyedén, egyetlen gombnyomásra digitalizálja a papír alapú dokumentumainkat. Csak helyezzük a dokumentumokat a szkenner lapadagolójába, nyomjuk meg a „Scan” gombot és a többi a ScanSnap iX1600 dolga. Az automata lapadagolóba 50 db kétoldalas dokumentumot tehetünk egyszerre, melyeket a szkenner kevesebb mint két perc alatt beolvas. (40 lap/perc, 80 kép/perc sebességgel)

Megosztható másokkal is

A ScanSnap iX1600 szkennert megoszthatjuk akár másokkal is, legyenek azok munkatársak, családtagok, vagy mások. Az egyes felhasználóknak saját ikonokat és színeket választhatunk.
 


 

A ScanSnap iX1600 szkenner többféle szoftver licensszel érkezik (4 db ScanSnap Home licensz, egy  ABBYY FineReader for ScanSnap licensz és egy KOFAX Power PDF Win/Mac licensz), melyek opcionálisan bővíthetők akár több licenszre is a ScanSnap Home rendszerhez.

Névjegykártyától az A3-as méretig

A Fujitsu ScanSnap iX1600 szkennerrel többféle méretű dokumentumok feldolgozhatók, legyen az félbehajtott A3-as méretű dokumentum, vagy akár kisméretű plasztikkártya vagy névjegykártya.

Képfeldolgozás valós időben

ScanSnap iX500's powerful GI image processing engine 

A ScanSnap iX1600 „lelke” a GI képfeldolgozó processzor, ami a szkenner teljesítményét egy eddigieknél magasabb szintre emeli. Ez a nagyteljesítményű kétmagos processzor gondoskodik róla, hogy a képfeldolgozás és a szkennelési sebesség egyaránt magas legyen, függetlenül attól, hogy milyen üzemmódot, vagy alkalmazást használunk. A ScanSnap iX1600 szkennerrel a gyors beolvasás SuperSpeed USB 3.0 interfészen keresztül történik.

A ScanSnap iX1600 könnyedén állít elő PDF dokumentumokat, miközben egyetlen gombnyomásra elvégzi az alábbi képfeldolgozó feladatokat:

 • Üres oldalak detektálása és igény szerinti automatikus törlése
 • Ferdén beolvasott dokumentumok képének automatikus kiegyenesítése
 • Kevert álló és fekvő dokumentumok képének automatikusan olvasható pozícióba forgatása
 • Automatikus papírméret felismerés és a dokumentum képének automatikus körülvágása
 • Automatikus felbontás beállítás, a dokumentum méretei alapján
 • Intelligens színfelismerés az optimális szkenneléshez
 • Vékony, áttetsző dokumentumok kezelése

 

ScanSnap image correction functions
 

A ScanSnap iX1600 értelmezi a dokumentumokat, legyen szó névjegykártyákról, számlákról, szállítólevelekről, szabálytalan alakú dokumentumokról (példádul újságkivágások), majd az ezekhez legkézenfekvőbb alkalmazásokba továbbítja azokat. A ScanSnap iX1600 két kamerával rendelkezik, az egyik kamera a dokumentum egyik oldalát, míg a másik kamera pedig ugyanennek a dokumentumnak a hátoldalát olvassa be. Ennek köszönhetően a szkenner alkalmas arra is, hogy egy összehajtott A3 méretű dokumentum beszkennelt két oldalának képét digitálisan összeillessze, így az összeillesztett kép ismét A3 méretű lesz, mintha azt A3-as szkennerrel olvasták volna be.
 

  ScanSnap iX500 scans any document

Tiszta képek minden alkalommal

A ScanSnap iX1600 érzékeli amennyiben a szkenner első, vagy hátoldali üveglapjára szennyeződés kerül és erről értesítést is küld a felhasználónak.
 

            
 

Amennyiben az üveglapok tisztítása ellenére mégis csík keletkezne a beolvasott dokumentumon, úgy a szkenner képes azokról a nemkívánatos csíkot eltávolítani, biztosítva ezzel a mindenkori tökéletesen tiszta képeket.
 

Légy kapcsolatban, szkennelj bárhol, bárhogy.

Az iX1600 számos közvetlen linket kínál a legismertebb felhő alapú szolgáltatásokhoz, így a digitalizált dokumentumok bármikor, bárhol elérhetővé válnak. Az iX1600 használatával közvetlenül szkennelhetünk az Evernote, a Dropbox, a Google Docs, a SalesForce, vagy a SugarSync alkalmazásokba. A beépített Wi-Fi segítségével közvetlenül szkennelhetünk iPad, iPhone, vagy Android alapú okos telefonokra, táblagépekre. Ami még ennél is több: közvetlenül indíthatunk szkennelést az okos telefonunkról, vagy táblagépünkről a „ScanSnap Connect” alkalmazással, ami ingyenesen letölthető a Google Play, vagy az Apple App Store áruházakból.
 


 

Mobil eszközök esetén a ScanSnap iX1600 szkenner beépített vezeték nélküli üzemmódját használhatjuk akár hozzáférési ponton keresztül, vagy akár közvetlenül is.

Szkennelési technológia:

Dual CIS

Fényforrás:

Dual LED

Felbontás (kimeneti):

150 - 1200 dpi

Felbontás (optikai):

600 dpi

Beolvasási mód:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Beolvasási sebesség:

40 lap/ perc, 80 kép/perc 

(200, 300 dpi, A4, színes)

ADF (lapadagoló) kapacitása:

50 lap (80 g/m2)

Kettős lapbehúzás ellenőrzése:

Ultrahangos szenzorral

Kijelző:

Beépített 4,3 hüvelykes, TFT érintőképernyős

Minimális dokumentum méret:

50,8 mm x 50,8 mm

Maximális dokumentum méret:

216 mm x 360 mm

Hosszú dokumentum üzemmód:

863 mm

A3 dokumentumok beolvasása:

Mellékelt „Carrier sheet” segítségével **

Dokumentumok vastagsága:

40-209 g/m2

Interfész:

USB 3.1, WiFi (IEEE802.11 a/b/g/n/ac)

Szoftverek (alapárban):

ScanSnap Home, ABBYY FineReader for ScanSnap, Kofax Power PDF Standard (Win), Kofax PDF Converter for Mac,

Tápfeszültség:

100-240 V (50-60 Hz)

Teljesítmény felvétel:

17 W (működés közben), Energy star üzemmód: 1.6 W

Méretek:

(magasság/szélesség/mélység)

152 mm / 292 mm / 161 mm

(felhajtott lapadagoló tálcával)

Tömeg:

3,4 kg

Környezeti hőmérséklet:

5-35 Celsius

Relatív páratartalom:

20-80% páralecsapódás nélkül

Kopóanyag készlet

Egy fénymásolóban, vagy egy irodai lézernyomtatóban többnyire tiszta fehér A4-es, vagy A3-as méretű nyomtatópapírt lehet használni. Egy dokumentum szkennerrel viszont a lehető legváltozatosabb anyagú, méretű, minőségű és tisztaságú papírokat is fel kell dolgozni. Tipikusan feldolgozandó dokumentumoknak minősülnek a számlák, faxok, postán érkezett dokumentumok, tértivevények, postai csekkek, vagy akár banki formanyomtatványok. Ezért a dokumentum szkennerek görgői és más, a papíradagolásban résztvevő elemei (például szeparátor lap) a feldolgozott dokumentumok mennyisége, minősége, tisztasága függvényében időnként cserére szorulnak, mert az elkopott görgők és szeparátor lapok egy idő után adagolási problémákat fognak eredményezni. A Fujitsu ScanSnap iX1600 szkenner gumigörgői a felhasználók által is könnyen hozzáférhetők, így karbantartásuk a megfelelő tisztítókészletek segítségével könnyedén megoldható. A rendszeres karbantartással csökkenthetőek a szkennerleállások, a szkennerhez szükséges tisztítókészletek cégünknél rendelkezésre állnak.

Mindegyik szkennerhez tudunk kopóalkatrész kittet kínálni, mellyel a feldolgozás biztonsága és folyamatossága garantálható.

 

ScanSnap iX1600 hordtáska

 

             

Mivel a ScanSnap iX1600 mobil felhasználásra is alkalmas személyi dokumentumszkenner, ezért a szkenner utazás közbeni védelmének biztosítására opcionális hordtáskát is javaslunk hozzá.

 

 

ScanSnap Carrier Sheet

** A szkennerhez opcionálisan rendelhető „Carrier sheet” segítségével lehetőség van félbehajtott A3 dokumentumok beolvasására is. A félbehajtott A3-as dokumentumot a speciális fóliába (Carrier sheet) helyezve beolvasás után a dokumentum két oldala szoftveresen összeillesztésre kerül, így digitálisan újra A3 méretű képet kapunk.

A ScanSnap Carrier Sheet kiválóan használható az olyan dokumentumokhoz, melyek állaga nem teszi lehetővé a közvetlen adagolást (túl töredezett, túl szakadozott, stb.), vagy a dokumentumok mérete nagyobb mint A4 (de nem nagyobb mint A3).

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek). A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

Termékinfó
Kategóriák Dokumentum szkennerek
Felhasználás szerint
Személyi szkennerek
Márka szerint
Fujitsu
Méret szerint
A4 méret
Ricoh
Cikkszám: IX1600
Márka: Fujitsu
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp