logo

Panasonic KV-S5076H

Leírás

Igásló szkenner a legkülönfélébb dokumentumokhoz!

Főbb tulajdonságok

 • Hardveres képfeldolgozás
 • 300 lapos automata lapadagoló
 • 100 lap/perc, 200 kép/perc gyors szkennelés (A4@300dpi színes)
 • TWAIN és ISIS meghajtók
 • Image Capture Plus szoftverrel szállítva
 • Öntisztítás ionizált levegővel és kefével
 • Továbblépés (Skip) gomb a borítékok szkenneléséhez
 • Vonalkód felismerés
 • Szamárfül és tűzőkapocs detektálás
 • Egygombos szkennelés (akár 100 különböző profil regisztrálható)
 • Mechanikus kiegyenesítés

PDF Adatlap

Videó

A termék bemutató termék.

1 516 800 Ft + Áfa
Raktáron
 • 1-2 napon belül
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

ToughFeed technológia

Csökkentse a szkennelési költségeket és bátran digitalizáljon kevert méretű, minőségű, vastagságú dokumentumokat a Panasonic ToughFeed technológiájának köszönhetően. A ToughFeed technológia olyan funkciók összességét tartalmazza, mint a tűzőkapocs detektálás, az ultrahangos többes lapbehúzás detektálás, az intelligens adagolás ellenőrzés, vagy a továbbfejlesztett görgős mechanizmus.
 

Tűzőkapocs detektálás

Sajnos a szkennelendő dokumentumok között időnként előfordulhatnak tűzőkapcsok, gépkapcsok, melyek a szkenner belsejét (üveglap, gumigörgők, papírpálya), valamint a szkennelendő dokumentumot egyaránt károsíthatják, ezért fontos az ilyen dokumentumoknak az időbeni észlelése. A Panasonic KV-S5076H szkennerben lévő ToughFeed technológia biztosítja azt, hogy az ilyen dokumentumok még beolvasás előtt érzékelve legyenek, függetlenül attól, hogy a tűzőkapocs, gépkapocs, a dokumentum mely részén található.   
 

Ultrahangos többes lapbehúzás detektálás

A Panasonic KV-S5076H szkenner ultrahangos szenzorokkal érzékeli, ha az adagolóban valamilyen oknál fogva (boríték, öntapadós matrica, többpéldányos papír, stb.) többes lapbehúzás, vagy szamárfüles lap behúzása történik.


 

Közvetlen továbblépés (Skip) gomb a borítékokhoz

Természetesen nem mindig a véletlenül összetapadt, összetűzött dokumentumok miatt jelez a szkenner, hogy több lap került egyszerre behúzásra. Amennyiben borítékot, vagy öntapadós jegyzetet tartalmazó dokumentumot olvasunk be, azt is érzékelni fogja a szkenner és megáll a szkenner operátor beavatkozására várva.

Ilyen esetekre a szkenner kezelőpaneljén közvetlen gomb (Skip) van a továbblépésre, ezáltal a borítékok, vagy öntapadós jegyzettel rendelkező dokumentumok is problémamentesen feldolgozhatók.
 

Mechanikus ferdeségkorrekció

A dokumentumok fizikai előkészítésére szánt időt (tűzőkapcsok, gépkapcsok eltávolítása, szkennelendő dokumentumok összerázása, stb.) jelentősen le lehet azzal csökkenteni, hogy amennyiben az adagolóba tett dokumentumok nem lettek összerázva és akad bennük ferdén behelyezett papír, úgy a szkenner képes ezeket fizikailag egyenesbe hozni az adagolásnál, mielőtt az beolvasásra kerülnének.
 

Öntisztító funkciók

  A Panasonic KV-S5076H szkenner többféleképpen is képes az öntisztításra. Az egyik ilyen funkció a beépített ionizáló segítségével előállított ionizált levegő befújásával, ami megakadályozza, hogy az esetlegesen statikusan feltöltődött dokumentumok felületére a szennyeződés hozzátapadjon. Az ionizált levegő befújásával nemcsak a dokumentumokra statikusan hozzátapadt szennyeződés, hanem a papírpályára, az üveglapokra hullott papírpor mennyiséges is jelentősen csökkenthető.

 

 

 

 

 

 

A KV-S5076H szkenner a levegő befújásán kívül még kefékkel is letisztítja időnként a szkennerben lévő üveglapokat, ezzel is biztosítva az elérhető legtisztább képminőséget.
 

Kijövő papírok ellenőrzése

A Panasonic KV-S5076H szkennerben nemcsak a beolvasandó, hanem a már beolvasott dokumentumok is ellenőrizve vannak. A kijövő dokumentumok sebessége le van lassítva, ezáltal azok nem összevissza, keveredve kerülnek a kifutó tálcára, hanem ellenőrizetten, ugyanolyan sorrendben, mint ahogy az adagolóba tettük.
 

Beolvasás egy gombnyomásra

A Panasonic KV-S5076H szkennerrel akár 100 különböző felhasználói, beolvasási profilt állíthatunk be, menthetünk el, a különböző feladatoknak megfelelően. Miután kiválasztottuk a kezelőpanelen lévő kurzorral (a mellette lévő nagyméretű LCD kijelzőn láthatjuk az elmentett profilokat) a használni kívánt profilt, a beolvasás egyetlen gombnyomással indítható, az adott profilhoz elmentett beállításokkal. Minden feladathoz (számlák szkennelése, tértivevények szkennelése, vonalkód felismerés, borítékok szkennelése, szövegfelismerés adott zónából, szkennelés nyomtatóra küldéssel, szkennelés e-mailben küldéshez, szkennelés FTP tárhelyre feltöltéssel, stb.) más, az adott feladathoz szükséges beállításokat tartalmazó profilt hozhatunk létre, menthetünk el.
 

Vékony, hagymahéj vastagságú papírok szkennelése

A Panasonic KV-S5076H szkennerek papírkezelése lehetővé teszi, hogy akár vékony, hagymahéj vastagságú papírokat is könnyedén digitalizálhassunk, hiszen a szkennerrel 0,04 mm-től 0,2 mm vastagságig (20 g/m2 – 157 g/m2) terjedő papírok is feldolgozhatók manuális beavatkozás nélkül.
 

Képfeldolgozás magas fokon

A Panasonic KV-S5076H szkenner beépítve tartalmaz olyan technológiákat, melyek biztosítják, hogy a beolvasott dokumentumok automatikusan a legjobb minőségben kerüljenek be a rendszerbe. A technológiák gondoskodnak arról, hogy a dokumentumról csakis a hasznos információ legyen beolvasva, az viszont minél nagyobb hatásfokkal. A Panasonic KV-S5076H szkennerrel az esetlegesen ferdén beolvasott dokumentumok képei automatikusan kiegyenesítve kerülnek be a rendszerbe, valamint a dokumentumok körül található fekete keretek egyből eltávolításra kerülnek. Mindegy, hogy a dokumentumokat milyen irányban tesszük a szkenner adagolójába (állítva, fektetve, hátoldalával), a szkenner a beolvasott lapok képét az azon található információk (szövegirány) alapján automatikusan olvasható pozícióban tárolja el.

A kötegen belüli váltakozó lapméretek esetén is csak akkora kép kerül beolvasásra amekkora maga a dokumentum. A szkenner az adagolóban keverve található színes és fekete-fehér dokumentumokat automatikusan meg tudja különböztetni, majd a színes dokumentumokat színes, míg a fekete-fehér dokumentumokat automatikusan fekete-fehér üzemmódban képes beolvasni. 

Az egyoldalas dokumentumok üres hátoldalának a képét a rendszer felismeri és azok automatikus törlésre kerülnek.

A dinamikus threshold (küszöbszint) technológia biztosítja azt, hogy a beolvasott dokumentumokról manuális beavatkozás szükségessége nélkül is automatikusan mindig a legjobb képminőséget kapjuk, függetlenül attól, hogy a kötegben lévő kevert méretű, típusú, vastagságú, szennyezettségű, típusú dokumentumok túl sötétek, túl világosak, vagy épp alig olvashatók.

A spirálozott dokumentumok, vagy leporellók digitalizálása során a lapok oldalán lévő lyukak képére legtöbbször nincsen szükség, hiszen információt nem tartalmaznak. Ha ezeket is beolvassuk, úgy csak fájlméret növelő hatásuk van, ezért ezek a szkennerrel automatikusan eltávolíthatók.

Az esetlegesen szennyezett, kifakult, nehezen olvasható dokumentumok képén a zavaró háttérzaj elnyomásra, míg a szövegben lévő karakterek élei pedig kiemelésre kerülnek, aminek köszönhetően tisztább, könnyebben felismerhető, olvasható dokumentumokat kapunk.

 

Rendkívül gyors beolvasás

      A Panasonic KV-S5076H szkenner könnyedén megbirkózik a legkülönfélébb dokumentumokkal, melyeket akár 100 lap/perc sebességgel, kétoldalas beolvasás esetén pedig maximum 200 kép/perc sebességgel tudunk beolvasni. Kötegelt feldolgozás esetén nincsen szükség a dokumentumok előzetes szortírozására, így rendkívül sok időt és munkát tudunk megtakarítani. A feldolgozó alkalmazás igényeitől függően színes, szürkeskálás, monokróm, vagy esetleg MultiStream üzemmódban tudjuk beolvasni a dokumentumokat.
 

Könnyen integrálható

A Panasonic KV-S5076H szkenner rendkívül kis helyet foglal el az asztalon és nagyon könnyedén integrálhatók egy rendszerbe, hardver-és szoftver oldalról egyaránt. A szkennerek USB 3.0 interfésze biztosítja, hogy a legtöbb számítógéphez külön szerelés nélkül azonnal csatlakoztathassuk, a szkennerhez szállított szoftverek és illesztő programok pedig gondoskodnak róla, hogy bármilyen TWAIN vagy ISIS meghajtón keresztül működő applikáció képes legyen azonnal fogadni a szkenner által beolvasott dokumentumokat. A szkennerekkel természetesen alapáron érkeznek a TWAIN és ISIS meghajtók, valamint számos célorientált szoftver, melyek egy egyszerű meghajtóhoz képest már hatékony munkát is tesznek lehetővé.
 

Dokumentumok archiválásra tervezve     

Mint az ismeretes, a dokumentum szkennerek esetében nem képet olvasunk ahol a beszkennelt fénykép színhűsége és a nagy felbontás a fontos, hanem a dokumentumon található információ az érték számunkra. Az hogy az adott információ milyen színű háttéren van, az információ tartalmának és a feldolgozás szempontjából lényegtelen. Amennyiben a feldolgozás folyamatában szükségünk van a színes formanyomtatványok bizonyos részeinek az elhagyására (színkiejtés) akkor ez a kisebb fájlméretek és a jobb feldolgozhatóság szempontjából bármikor megoldható.
 

Célorientált alkalmazások    

A Panasonic KV-S5076H szkennerrel nemcsak a szükséges TWAIN és ISIS meghajtókat kapjuk, hanem az Image Capture Plus beviteli alkalmazást is, mely az egyszerű meghajtókhoz képest a produktív feldolgozást is lehetővé teszi.

A Panasonic Image Capture Plus egy olyan, a szkennerekkel szállított professzionális szkennelő alkalmazás, amely a különböző szkenner beállítások mellett képes automatikus job szeparációkra, szeparátor lapok segítségével. Az automatikus szeparációknak köszönhetően a szoftver képes a szkenner adagolójába ömlesztve helyezett dokumentumokat tartalom alapján figyelni és az összetartozó dokumentumokat azonos mappába menteni, vagy a fájlok neveit a felismert szövegmező tartalma alapján előállítani.

A szoftver képes a beolvasandó lapokon egy megadott zónában (Zone OCR), vagy a teljes oldalon szöveg felismerésére, majd igény szerint a kiolvasott tartalmat (szöveget) az előállítandó fájlnevek automatikus képzésére használni.

Szkennelési technológia:

2 db független CIS (Contact Image Sensor)

Felbontás (kimeneti):

1-600 dpi (1 dpi lépésenként állítható)

Felbontás (optikai):

600 dpi

Beolvasási sebesség (egyoldalas):

100 lap/perc (A4, 300 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)

Beolvasási sebesség (kétoldalas):

200 kép/perc (A4, 300 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)

Kimeneti módok:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes, MultiStream

Képfeldolgozás:

Színkiejtés (tetszőleges színre), JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus fényerő és kontraszt beállítás, tartalomtól függő automatikus elforgatás, kiegyenesítés, automatikus vágás, tükrözés, perforáció képének eltávolítása, automatikus színfelismerés, gamma korrekció.

Háttérszín:

Fekete / Fehér (váltható)

Lapadagoló (ADF) kapacitása:

300 lap (A4, 80 g/m2)

Kettős lapbehúzás ellenőrzés:

Van (Ultrahangos szenzorral)

Egyéb funkciók:

Tűzőkapocs érzékelés, szamárfül érzékelés, mechanikus ferdeségkorrekció, vonalkód felismerés, patch kód felismerés,  zóna OCR, öntisztítás ionizált levegő befújással és kefével.

Borítékok szkennelése:

Igen (Közvetlen jóváhagyó „Skip” gombbal)

Dokumentum méret:

DIN A8 - DIN A3 (48mm x 70mm - 307mm x 432mm)

Dokumentumok vastagsága:

20 – 157 g/m2

Hosszú dokumentum mód:

2.540 mm-ig

Interfész:

USB 3.0 (kábel mellékelve)

Mellékelt szoftverek (Windows):

Meghajtók (TWAIN / ISIS ), Image Capture Plus

Tápfeszültség:

100-240 V / AC

Teljesítmény felvétel:

90 W (1,2 W standby)

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

344 x 468 x 444 mm

Tömeg:

17,8 kg

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

Relatív páratartalom (üzem alatt):

20-80 % RH (páralecsapódás nélkül)

Napi terhelhetőség:

35.000 lap/nap

Kopóanyag készlet (KV-SS060)

Egy fénymásolóban, vagy egy irodai lézernyomtatóban többnyire tiszta fehér A4-es, vagy A3-as méretű nyomtatópapírt lehet használni. Egy dokumentum szkennerrel viszont a lehető legváltozatosabb anyagú, méretű, minőségű és tisztaságú papírokat is fel kell dolgozni. Tipikusan feldolgozandó dokumentumoknak minősülnek a számlák, faxok, postán érkezett dokumentumok, tértivevények, postai csekkek, vagy akár banki formanyomtatványok. Ezért a dokumentum szkennerek görgői és más, a papíradagolásban résztvevő elemei (például szeparátor lap) a feldolgozott dokumentumok mennyisége, minősége, tisztasága függvényében időnként cserére szorulnak, mert az elkopott görgők és szeparátor lapok egy idő után adagolási problémákat fognak eredményezni. A Panasonic KV-S5076H szkenner gumigörgői a felhasználók által is könnyen hozzáférhetők, így karbantartásuk a megfelelő tisztítókészletek segítségével könnyedén megoldható. A rendszeres karbantartással csökkenthetőek a szkennerleállások, a szkennerhez szükséges tisztítókészletek cégünknél rendelkezésre állnak.

Mindegyik szkennerhez tudunk kopóalkatrész kittet kínálni, mellyel a feldolgozás biztonsága és folyamatossága garantálható.
 

Előlapi imprinter (KV-SS014)

Lapolvasás előtti tintasugaras nyomtató egység, mely a szkennerbe beépítve a beszkennelt dokumentumok első oldalára egy azonosítót tud nyomtatni, ahol a karakterek lehetnek betűk, számok, vagy speciális karakterek. A dokumntumokra rányomtatott azonosítók a beolvasás során rákerülnek azok beolvasott képére is. A nyomtatható azonosító lehet az operátor azonosítója, dátum, a köteg sorozatszáma, vagy más alfanumerikus karakter sorozat. A karaktersorozat tartalma, pozíciója, stb. szoftverből beállítható.
 

Külső síkágy (KV-SS081)

A Panasonic szkennerekhez opcionálisan A4 méretű külső síkágyat is lehet külön csatlakoztatni, mely bármikor leválasztható. Sokszor előfordul például, hogy szükségünk van síkágyas szkennerre a dokumentumok állaga, vagy más a szokásostól eltérő egyéb tulajdonsága miatt, azonban sokszor előfordul az is hogy a síkágyra huzamosabb ideig nincsen szükségünk és csak a helyet foglalja az asztalon.

A Panasonic szkennereknél ez a probléma megoldott, hiszen a síkágyas kiegészítő bármikor szükség szerint csatlakoztatható, vagy leválasztható. A Panasonic KV-S5076H szkenner rendelhető csak lapadagolós kiszerelésben, majd a későbbiekben bármikor vehetünk hozzá síkágyat, így a beruházás is jobban optimalizálható.
 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.
 

Hálózati kiegészítő

A Panasonic KV-S5076H szkenner USB 3.0 interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. A Panasonic KV-S5076H szkennerhez a SILEX SX-DS-4000U2, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák Produktív szkennerek
Felhasználás szerint
Panasonic
Márka szerint
Dokumentum szkennerek
Méret szerint
A3 méret
Használt szkennerek
Cikkszám: KV-S5076H
Márka: Panasonic
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp