Németh Balázs
Németh Balázs
Stúdióvezető, CAD szoftverek
balazs.nemeth@terc.hu
06 (1) 422-25-27
06 (20) 945-88-85
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD oktatások, CAD szoftverek
arpad.kiss@terc.hu
06 (1) 422-25-28
06 (20) 946-65-14

Revit LT előfizetés 1 évre

151 000 Ft + Áfa
db Kosárba Raktáron

Gyártói megnevezés:  Autodesk Revit LT 2018 Commercial New Single-user ELD Annual Subscription with Advanced Support

Gyártói cikkszám: 828I1-WW2859-T981

A Revit LT segítségével az igazi BIM alapú 3D-s tervezés egyszerű és hatékony. A létrehozott modell tartalmaz minden olyan információt, amely  szükséges az építészeti, statikai, hőtechnikai vagy kivitelezési szervezési részlettervezéshez. A Revit LT BIM funkciójának eredményeként, bármilyen adatot módosít, a változások a teljes modellben megjelennek. Ez biztosítja, hogy az épületmetszetek és a homlokzatok naprakészek és pontosak legyenek. A létrehozott fájlok a nagytestvér Revit formátumait használják.
A Revit LT és az AutoCAD LT egy termékben az AutoCAD Revit LT Suite néven érhető el.


  • Árak
  • Jellemzők
  • Kapcsolodó termékek

Revit LT, Revit LT Suite előfizetések (Subscription)

ÁR

Autodesk Revit LT előfizetés, 1 évre 151.000,- Ft (490 €) +Áfa
Autodesk Revit LT előfizetés, 2 évre 288.000,- Ft (930 €) + Áfa
Autodesk Revit LT előfizetés, 3 évre 410.000,- Ft (1325 €) + Áfa
Autodesk AutoCAD Revit LT Suite előfizetés 1 évre 186.000,- Ft (600 €) + Áfa
Autodesk AutoCAD Revit LT Suite előfizetés 2 évre 353.000,- Ft (1140 €) + Áfa
Autodesk AutoCAD Revit LT Suite előfizetés 3 évre 502.000,- Ft (1620 €) + Áfa

SZOFTVERKÖVETÉS (MAINTENANCE PLAN)

 
Autodesk Revit LT szoftverkövetés 62.000,- Ft (200 €) + Áfa
Autodesk AutoCAD Revit LT Suite szoftverkövetés 86.000,- Ft (280 €) + Áfa

Áraink  az ÁFA-t nem tartalmazzák, forintos áraink 310 Ft/€ árfolyamon lettek megállapítva, 1%-nál nagyobb árfolyamváltozást árainkban érvényesíthetünk!

Minden adat egy adatbázisban.

Az elkészített modell, tervlapokkal, metszetekkel részletekkel és anyagkimutatással egy állományban kerül eltárolásra. A modell módosításai egyből megjelennek a felvett metszeteken részleteken, mennyiségekben.

Valós 3 dimenziós tervezés

A tervezést kettő vagy három dimenzióban is végezhetjük, de ezek mindig összefüggő modellben szerepelnek, így elkerülhetők a hibák a metszeteken. A modellezés mégis a legmegfelelőbb nézeten végezhető.

Fotó-realisztikus látványterv készítés felhőszámítással

Az elkészült modellünkről gyorsan valósághű látványtervet készíthetünk az Autodeks 360 felhő technológia segítségével. A kép létrehozásában a végtelen kapacitású számítási felhő verhetetlen gyorsaságával áll rendelkezésre. A látványterven a nap helyzetét is beállíthatjuk és a kész modellről körsétát, animációt is készíthetünk.

Mennyiség kigyűjtés, konszignáció

A Revit LT modell már létrehozásakor tartalmaz minden anyag mennyiséget, amikről egyszerűen, de mégis a végletekig részletezhető és nem utolsósorban pontos anyagkimutatás készíthető. Az így elkészített anyagkimutatás minden változást követ. A konszignációs elemekről az anyagkigyűjtéshez hasonlóan, de rajzi magyarázattal ellátva konszignáció is készíthető. Az elemekhez akár árakat is rendelhetünk, így költségkimutatás és készíthető.

Tartalmak, részletek

A Revit Lt tartalmazza a legtöbb olyan részletelemet, ami egy tervezés során szükséges lehet, akár 2D-s rajzi szimbólumról vagy 3D-s modell elemről is legyen szó. A részletelemeket a nagyobb gyártók saját elemeikről is elérhetővé teszik, hogy a pontos modellezés még könnyebb legyen. Ha mégis olyan elemre lenne szükségünk, amit nem érünk el, a grafikus családszerkesztővel gyorsan létrehozhatjuk azt, és a továbbiakban már csak be kell töltenünk az új projektjeinkbe.

Adatcsere

A Revit LT a Revit fájl és családformátumait, anyagait használja, így a két szoftver között teljes az átjárási lehetőség. Ezen kívül magas szintű a DWG exportálási lehetőségünk is. Ezen kívül még elérhető a DXF, DWF, DWFx és a DGN formátum is.

scrollUp