logo

Öt könyv a régi építészetről 3. Faszerkezetek

Déry Attila több évtizede foglalkozik a régi szerkezetekkel, ebben a témában számos publikációt és könyvet jelentetett meg.
Eredeti ár: 3 500 Ft Online ár: 2 800 Ft
Raktáron
Kosárba
Leírás

A jelen ötkötetes mű felöleli az alapozási módokat, a különböző falazóanyagokat, a leggyakrabban használatos kötő- és adalékanyagokat. Az egyes szerkezeti elemeket külön-külön könyvben tárgyalja, mint falak, boltozatok, lépcsők; faanyagú födémek, tetők; fémszerkezetek. A festékeknek, burkolatoknak és gépészetnek szintén egy kötetet szentel. Az egyes kötetek külön-külön is megvásárolhatók.

Az Öt könyv a régi építészetről alapvetően azokat a régi szerkezeteket, anyagokat és építési eljárásokat foglalja össze, amelyek a korábbi évszázadokban használatosak voltak. Erről manapság nem tudunk eleget, sokszor szükség van azonban egy-egy régi épület felújításakor ennek ismeretére. Az Öt könyv a régi építészetről hasznos kézikönyv a gyakorlati műemlékvédelemhez tervezőknek, kivitelezőknek, építtetőknek, vagy a régi korokkal foglalkozó művészettörténészeknek, de akár saját házukat felújító laikusoknak is

Könyvinfó
Kategóriák Újdonság
Építészettörténet
Műemlékvédelem
Saját kiadású új könyvek
Saját kiadású könyvek
ISBN: 9786155445736
Méret: 167×238 mm
Oldalak száma: 252
Kiadó: TERC Kft.
Kiadás éve: 2020
Könyv nyelve: magyar
Kötészet: kartonált ragasztókötéssel
Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
scrollUp