Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Németh Balázs
Németh Balázs
Stúdióvezető, CAD szoftverek, plotterek, mérnöki nyomtatórendszerek
balazs.nemeth@terc.hu
06 (1) 422-25-27
06 (20) 945-88-85
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD oktatások, CAD szoftverek
arpad.kiss@terc.hu
06 (1) 422-25-28
06 (20) 946-65-14
Kovács Petra
Kovács Petra
Asszisztens, nyomtató kellékek, logisztika, számlázás
petra.kovacs@terc.hu
06 (1) 422-25-26
06 (20) 431-91-93
Kraft Richárd
Kraft Richárd
Mérnöki és grafikai nyomtatások, Vezető operátor
nyomtat@terc.hu
06 (1) 422-25-23; 06 (1) 422-25-24
06 (20) 556-26-59

AutoCAD 2018 újdonságok

Az új kiadásban egy egész sor új szolgáltatás megtalálható, néhány a főbb frissítések közül:

 

PDF-importálási fejlesztések

Az AutoCAD 2018-ban az SHX-szövegfelismerő eszközzel gyorsan szöveg- és bszövegobjektummá alakíthatja az importált PDF geometriákat. Ráadásul a szövegből bszöveget készítő eszköz továbbfejlesztett változatával az egysoros és bekezdéses szövegek kombinációját alakíthatja egyetlen bekezdéses szöveg objektummá, a formázás felismerése mellett.

PDF-SHX-Text-Recognition

 

Külső referenciák útvonalainak fejlesztései

Az AutoCAD 2018 fejlesztéseivel csökkenthető a hibás hivatkozási útvonalak által okozott probléma – nem kell időt pazarolni rájuk, és minimálisra csökken a bosszúság. Az integrált eszközökkel könnyen kicserélheti új útvonalra a hiányzó hivatkozásokat.

External-Reference-enhancements

 

Objektumok kijelölése

Az AutoCAD 2018-ban elindíthat egy kijelölési ablakot a rajz egyik részén, majd eltolhatja és kinagyíthat egy másik részt, miközben megtartja a képernyőn nem szereplő objektumok kijelölését!

Offscreen-Selection

 

Nagy felbontású (4K) monitorok támogatása

Az AutoCAD 2018 támogatja a nagy felbontású monitorokat, így az elérhető legjobb megtekintési élményt biztosítja a 4K vagy nagyobb felbontású kijelzőkön. A gyakran használt felhasználóifelület-elemeket (Indítás lap, Parancssor, paletták, párbeszédpanelek, eszköztárak, ViewCube, jelölődoboz és fogók) a program a Windows beállításának megfelelően méretezi és jeleníti meg.

High-Resolution-Display

Az AutoCAD 2018 továbbra is javítja a grafikát és a teljesítményt, miközben biztosítja a megbízható TrustedDWG technológiát.

 

A DWG-formátum frissült

A 2018-as DWG-formátum javítja a megnyitási és mentési műveletek hatékonyságát, különösen sok feliratozási objektumot és nézetablakot tartalmazó rajzok esetében. Ezen felül a 3D szilárdtestek és felületek létrehozása során mostantól a program a legújabb, nagyobb biztonságot és stabilitást nyújtó geometriai modellezőt használja.

Updated-DWG-format


scrollUp