logo

CAD Cikkek: AutoCAD újdonságok

AUTOCAD 2025 ÚJDONSÁG - Intelligens blokkfelismerés

Ez a funkció gépi tanulás segítségével képes ellenőrizni a rajzokat, és azonosítani olyan objektumokat, amelyek blokkokká konvertálhatóak.

AUTOCAD 2024 ÚJDONSÁGOK

Ismerje meg az AutoCAD 2024 jelen kiadásának új szolgáltatásait.

 

AUTOCAD 2023 ÚJDONSÁGOK

Ez a cikk a 2023-as verzió fő fejlesztéseit mutatja be. Tekintse meg az újdonságokat: az új Jelölőimportálás és Jelölősegéd funkciót, a Makrótanácsadót, az előző kiadásban bevezetett Pausz és Számlálás szolgáltatások fejlesztéseit stb.

 

AutoCAD 2022 újdonságok

Számos fejlesztés a gyakran, több szakterületen használt szolgáltatások korszerűbbé és hatékonyabbá tételét célozza. A kiadás rajzformátuma az AutoCAD 2018 rajzformátuma marad. 

 

AutoCAD 2021 újdonságok

Az új Rajzelőzmények paletta, a Blokkok paletta fejlesztései, az XREF-ek összehasonlításának lehetősége sokkal hatékonyabbá teszik a munkát. 

 

AutoCAD 2020 újdonságok

Az AutoCAD 2020 verzióban a gyors méretezés, a DWG összehasonlítás, és a tisztitás funkciók újratervezésre kerültek. A mentési idő 0.5 mp-re csökkent.

 

AutoCAD 2019 újdonságok

Minden kétséget kizáróan a legnagyobb változás az új AutoCAD ONE!

Az AutoCAD 2019 építészeti, gépészeti és elektromos tervezési, valamint további szakági eszközkészletekkel bővült.

Automatizálhatja az alaprajzok, metszetek, homlokzatok és más rajzok elkészítését.

 

AutoCAD 2018 újdonságok

A 2018-as DWG-formátum javítja a megnyitási és mentési műveletek hatékonyságát, különösen sok feliratozási objektumot és nézetablakot tartalmazó rajzok esetében. Ezen felül a 3D szilárdtestek és felületek létrehozása során mostantól a program a legújabb, nagyobb biztonságot és stabilitást nyújtó geometriai modellezőt használja.

 

AutoCAD 2017 újdonságok

Az AutoCAD 2017 hatékony új eszközöket biztosít a középvonalak és a középpontjelek létrehozásához és szerkesztéséhez. Mostantól a PDF-fájlokból vagy -alávetítésekből AutoCAD-objektumokként importálhatja a geometriát.

 

AutoCAD 2016 újdonságok

Az AutoCAD 2016 legtöbb új szolgáltatását, beleértve a felhasználói felület fejlesztését, a szöveg és a méretezés javításait és az új revízióbuborék eszközt, az AutoCAD LT 2016, a vállalat alacsonyabb költségű 2D-s AutoCAD alternatívája is tartalmazza. 

 

 AutoCAD LT próbaverzió        AutoCAD próbaverzió


Kérdése van?
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD tanácsadó, CAD oktató
arpad.kiss@terc.hu
+36 20 946 6514
scrollUp