Betontechnológiai tanfolyam

A 32 órás képzésünket dr. Orbán József okl. betontechnológus szakmérnök, a PTE professor emeritusa tartja.

 

A tanfolyamot tíz év óta a Magyar Mérnöki Kamara, illetve az RQC Minőségbiztosítási Központ szervezésében Pécsett és Budapesten több alkalommal eredményesen lebonyolították. Most első alkalommal a TERC Kft. budapesti irodaházában is szervezünk képzést.

 

A tanfolyam elvégzését a betontechnológia témában továbbképzésre vágyó mérnökökön túlmenően valamennyi más szakmabelinek is ajánljuk, akinek szüksége van ezen ismeretekre. A korábbi tanfolyamokat technikusi és középfokú szakmai végzettséggel rendelkezők is eredménnyel elvégezték.

 

Tovább a tanfolyam részletes tematikájára.

 

A képzést kizárólag kellő számú jelentkezés és a megküldött díjbekérőn szereplő összeg befizetése esetén indítjuk. A négynapos, 4×8=32 órás tanfolyamot 2017. október 4–5. és október 11–12., szerda-csütörtöki napokon rendezzük meg.

Helyszín: TERC Irodaház előadóterme, 1149 Budapest, Pillangó park 9. Térkép

               (Fogarasi út – Róna utca kereszteződése, az OBI áruházzal szemben)

A tanfolyam költsége: 89 500 Ft + áfa/fő, amelyet a megküldött díjbekérő alapján kérünk átutalni. 2017. augusztus 31-ig történő jelentkezés és a díjbekérő összegének kiegyenlítése esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Amennyiben részt kíván venni oktatásunkon, kérjük a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve részünkre visszaküldeni szíveskedjen.

 

Jelentkezési lap letöltése      

 


scrollUp