logo

TERC V.I.P. licencek előfizetéses rendszerben

A TERC V.I.P. programrendszer 2024.07.01-től az eddigi időkorlát nélküli öröklicencek helyett új, kedvező díjszabású, 365 napra szóló előfizetéses konstrukcióban lesz megvásárolható. A változás a jelenlegi TERC V.I.P. felhasználókat nem érinti.
 

Több éve terveink között szerepelt már az asztali költségvetés-készítő programunk licenckonstrukcióinak átdolgozása, modernizálása és a TERC-ETALON rendszeréhez hasonló előfizetési rendszer bevezetése. Mostanra a szoftverhasználók táborában szerencsésen elterjedt az előfizetések folyamatos frissítése, naprakészen tartása. Ezzel mindkét szereplő csak jól jár, hiszen a felhasználó biztosan a legfrissebb adatokkal dolgozik, a szolgáltatónak pedig nem kell az elavult rendszerek használata miatti problémákra folyamatos megoldásokat keresnie. Nem meglepő, hogy hűséges felhasználóink eddig is jórészt a felajánlott kedvezményes éves frissítési konstrukciót választották.

Nézzük az előnyöket

  • Nincs kapkodás. A változással elkerülhető lesz a félévenkénti frissítési mizéria, a januári szünetek idején érkező első díjbekérő elkallódása, ezzel a frissített adattárakhoz való késésben történő hozzáférés.
  • Egyszerűbb. Az 365 napos fizetési megoldással jobban tervezhetők a költségek, nem kell ellenőrizni a jogosultságokat, így a program és adattár frissítése tényleg csak egy gombnyomás lesz. Az előfizetés lejártáról időben fogjuk felhasználóinkat értesíteni, így szabadon dönthetnek a következő éves díj befizetéséről.
  • Biztos támogatás. A legfrissebb előfizetéssel rendelkezve nyugodtan felkereshetik műszaki ügyfélszolgálati munkatársainkat, biztosak lehetnek benne, hogy a felmerülő problémára rövid időn belül megoldást találnak.

És a hátrányok?

  • Az új licencek esetén megszűnik a féléves fizetési lehetőség. Az előfizetéseket éves időtartamra lehet majd megvásárolni, de jóval kedvezőbb árért, mint a két féléves díj.
  • A csökkenő kereslet miatt termékkínálatunkból kikerül a BRONZ programverzió.
  • A licencjogosultság lejáratát követően nem lesz lehetőség a programrendszer indítására, így a régi költségvetések elérésére sem. A frissítések befizetésének gyors feldolgozására megpróbálunk megoldást találni, akár bankkártyás fizetés bevezetésével is.

És a meglévő felhasználók?

Meglévő TERC V.I.P. BRONZ FREE, SILVER és GOLD felhasználóinkról továbbra is gondoskodunk, számukra a korábbi licencmodellek és kedvezmények érvényben maradnak. Az éves frissítési díj befizetése továbbra is januárban lesz esedékes. A cégen belüli további licencek vásárlásakor is biztosítjuk az időkorlát nélküli hardverkulcsokat.

Fontos kiemelnünk viszont, hogy az elavult (nem frissített) rendszerek támogatására térítés ellenében is egyre kevesebb lehetőséget tudunk majd biztosítani, beleértve a telepítő csomagok biztosítását, az installációs fájlok aktualizálását, illetve a regisztrációk manuális kezelését. A Windows és Office rendszerek fejlesztéseinek kompatibilitási problémái miatt a műszaki ügyfélszolgálat is egyre kevesebb kérésre tud megoldást biztosítani, kiemelve az új számítógépekre történő újratelepítés buktatóit.

Bízunk benne, hogy az új előfizetéses rendszerünk segítségével még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, és a frissítésekkel mindig naprakészen tarthatjuk programjainkat. Köszönjük, hogy velünk tartanak és továbbra is bizalmukat élvezhetjük!

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp