logo

Avision AD230U

Leírás

A sokoldalú szkenner

Az Avision AD230U (FL-1602B) egy olyan A4-es dokumentum szkenner, melynek automata lapadagolójába nemcsak több lapot helyezhetünk az átlagosnál (100 lapot), hanem a lapadagoló szélesebb is (242 mm) az átlagosnál, így akár leporellót is képes befogadni. Az AD230U szkenner (000-0864-07G) valós időben egyszerre olvassa a dokumentumok mindkét oldalát, így percenként 80 oldal (40 lap/perc) digitalizálására alkalmas.

 

 

125 600 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési Jellemzők
 • Opciók
 • 100 lapos, 242 mm széles automata lapadagoló, leporellók szkenneléséhez
 • 40 lap/perc / 80 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 200 dpi)
 • 600 dpi optikai / 1200 dpi maximális felbontással
 • Egyenes papírpálya
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Dombornyomott plasztikkártyák beolvasása 1,25 mm vastagságig
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • TWAIN és ISIS meghajtók

 

A termék gyártói PDF adatlapja

 

Kérjen tőlünk árajánlatot itt!

Gyors, megbízható és megfizethető kétoldalas szkenner

Az AD230U egy 40 lap/perc (80 kép/perc) sebességű, kétoldalas lapolvasó, amely gyors, megbízható és megfizethető olyan vállalkozások számára, ahol műanyag személyi igazolványok, névjegykártyák, dokumentumok vagy más nehéz kártyalapok szkennelésére van szükség.

A visszatartó görgőt és a fejlett papíradagolási technológiákat ötvöző AD230U a gyors sebesség és a kivételes megbízhatóság egyensúlyát teszi lehetővé a legkülönfélébb szkennelési helyzetekben.       

A magas, 600 dpi-s optikai felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A beépített CIS (Contact Image Sensor) modullal és a LED-es megvilágítással az AD230U nem igényel felmelegedési időt.

 

A leporelló szkenner

Az Avision AD230U a többi A4-es dokumentum szkennerhez képest egyedi és innovatív kialakítással büszkélkedhet – akár 242 x 356 mm-es méretű dokumentumok befogadására is alkalmas. A szabványos A4-es szélességről 242 mm-re megnövelt dokumentumszélesség az AD230U-t versenyképesebbé teszi, hiszen akár leporellókat is képes befogadni, anélkül, hogy annak perforációját el kellene távolítanunk.

Az Avision AD230U kétoldalas szkenner dokumentumok és kártyák digitalizálására egyaránt alkalmas. A fejlett egyenes papírútnak és képfeldolgozási technológiának köszönhetően különböző méretű és súlyú dokumentumok vegyes kötegei szkennelhetők, a beolvasott képek megfelelően levághatók, elferdíthetők, és használatra készek. A szkenner adagolója elfogadja a vegyes méretű papírokat a nyugtáktól (50 x 50 mm) az üzleti dokumentumig (242 x 356 mm). Az automatikus dokumentumadagoló elég robusztus ahhoz is, hogy akár 413 g/m2 súlyú papírt és dombornyomott kemény kártyákat, például személyi igazolványt, hitelkártyát, jogosítványt és 1,25 mm vastag egészségbiztosítási kártyát adagoljon.

 

Precíziós papíradagolás

A visszatartó görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát Az innovatív visszatartó görgővel a fejlett papír szétválasztási képesség érdekében az AD230U hatékonyan csökkenti a többszörös adagolás vagy a papírelakadás kockázatát.

A fejlett papírvédelmi technológia megvédi az értékes papírt a ráncosodástól vagy elszakadástól azáltal, hogy leállítja a szkennelési folyamatot, ha egy ferde oldalt észlel.

 

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AD230U szkenner TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat.

 

 

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

 

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

 

 

A Nuance ScanSoft PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa:

Kétoldalas lapadagolós dokumentum szkenner

 

 

Szkennelési technológia:

CIS szenzorokkal

 

 

Aktív szkennelési terület:

216 mm x 356 mm (nagyobb, mint A4)

 

 

Lapadagoló szélessége:

242 mm szélességű dokumentumok befogadásra is képes

 

 

Dokumentumok vastagsága:

27 – 413 g/m2 között

 

 

Hosszú dokumentum mód:

300 dpi felbontás mellett: 3.000 mm

 

 

Felbontás (kimeneti):

75-1200 dpi

 

 

Felbontás (optikai):              

600 dpi

 

 

Megvilágítás:

Fehér LED sor (UV és IR mentes)

 

 

Kettős lapbehúzás ellenőrzése:

Ultrahangos szenzorral

 

 

Beolvasási sebesség:

40 lap/perc, 80 kép/perc (A4, 200 dpi, színes)       

 

 

Beolvasási színmélység:

48 bit színes, 16 bit szürkeskálás

 

 

Kimeneti színmélység:

24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream

 

 

Képfeldolgozás:

Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.

 

 

Egydimenziós vonalkódok felismerése:

Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E

 

 

Kétdimenziós vonalkódok felismerése:

Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code

 

 

Kimeneti fájlformátumok:

BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML

 

 

Lapadagoló (ADF):

100 lapos (A4, 80 g/m2)

 

 

Síkágy:

Opcionális (külső, A4-es, vagy A3-as)

 

 

Dokumentum szeparáció:

Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján

 

 

Imprinter:

Digitális

 

 

Interfész:

USB 2.0 (USB 3.0 kompatibilis)

 

 

Mellékelt szoftverek:

TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14

 

 

Tápfeszültség:       

100-240 V / AC

 

 

Teljesítmény felvétel:

17 W (2,6 W alvó üzemmódban)

 

 

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

168 x 316 x 191 mm (összecsukott tálcákkal)

 

 

Tömeg:

3,9 kg

 

 

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

 

 

Relatív páratartalom (üzem alatt):

10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)

 

 

Napi terhelhetőség:

6.000 lap

 

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION AD230U szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION AD230U szkennerhez a SILEX DS-510, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák Munkacsoportos szkennerek
Felhasználás szerint
Avision
Márka szerint
Dokumentum szkennerek
Méret szerint
A4 méret
Cikkszám: AD-230U
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Szkenner értékesítési tanácsadó
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp