Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

5 kérdés, amelyet minden CAD felhasználónak érdemes feltennie szoftver beszerzése előtt

Kiss Árpád|2017. október 02.

 

 

Tekintse meg, hogy mit kérdeznek a CAD-szakértők.

Válassza ki a legjobb olcsó CAD szoftvert vállalkozásának

 

A megfelelő CAD szoftver kiválasztása kulcsszerepet játszik a projektek és a vállalkozás sikerében. Számos lehetőség van, azonban – különösen az olcsó CAD szoftverek körében – könnyű összezavarodni.

Ezért van szükség erre az útmutatóra, amelyet Robert Green CAD-szakértő állított össze. Robert meghatározta azt az 5 kérdést, amelyet mindenképpen fel kell tenni az olcsó CAD szoftverek beszerzése előtt.

Néhány percen belül megtudhatja, hogy miért van szükség jó kérdésekre a döntés előtt, és a következőkre is választ kaphat:

 

  • Miért kerülhet többe az ingyenes CAD szoftver, mint az, amiért fizetni kell?
  • Miért nem ugyanolyan értékű az összes CAD szoftver?
  • Milyen tanácsokat érdemes követni a CAD-szoftver kiválasztásának leegyszerűsítése érdekében?

 

A szerzőről

 

Robert Green a CAD terület népszerű szerzője és oktatója. A különböző CAD-rendszereken szerzett több mint 30 évnyi CAD-tapasztalatával Robert segíti a tervezőket abban, hogy jobban és gyorsabban dolgozzanak. Amikor éppen nem ír, Robert CAD-tanácsadóként dolgozik Atlantában, Georgia államban.

scrollUp