logo

Ismerje meg CAD-stúdiónkat közelebbről!

Aki állandó vásárlónk és rendszeresen látogat minket, tudja, milyen termékeket, szolgáltatásokat kínálunk, de még lehet, hogy számára is újdonságként hat egy-két dolog. Új látogatóinknak is különösen hasznos, ha megismernek bennünket egy kicsit közelebbről.

 

Mérnöki szoftverek értékesítése, tanácsadás

A CAD tervezéshez elengedhetetlen szoftvereket kínáljuk Önöknek, legyen szó építész, gépész, elektromos tervezésről, BIM alapú tervezésről, vasbeton szerkesztésről vagy acélszerkezet tervezésről.

 

Ezeket a szoftvereket különböző vásárlási, előfizetési, szoftverkövetési megoldásokkal kínáljuk, itt olvashat bővebben róluk.

CAD tanfolyamok egyéni és vállalati ügyfelek részére

A CAD-szoftverekhez kapcsolódóan kezdő, haladó tanfolyamokat szervezünk, sok gyakorlati feladattal, kérdezési lehetőséggel. Aktuális tanfolyamainkról honlapunkon folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

AutoCAD Akadémia: A Teams program online oktató felületén képpel, hanggal mutatjuk be a funkciókat. Alkalmanként 10 és 12 óra között indítjuk az online kurzusokat. Az előadás után oktatónknak élőben is feltehetik kérdéseiket!

Különböző szakmai cikkekkel is segítünk meggyorsítani és könnyebbé tenni a tervezési munkát, olvasson bele!

 

Nagyformátumú nyomtatók, plotterek értékesítése, szervize

Az elkészült mérnöki tervek, anyagok kinyomtatásához választhat széles termékpalettánkról, az A1-es mérettől egészen az 1524mm-es szélességig: a céltól, mérettől és nyomtatási volumentől függően a nyomtatók széles skáláját kínáljuk.

 Stúdiónk a Canon és HP nagyformátumú rendszerek kiemelt státuszú forgalmazó partnere és szakszervize

Nemcsak az építőipar részére, hanem bárkinek, aki nagy méretű dokumentumot szeretne kinyomtatni, legyen az fotós, divattervező vagy reklámszakember:

CAD-es vonalas rajzok, különböző eseményekhez, rendezvényekhez használt tájékoztató anyagok, információs táblák, kiadványok, poszterek, roll-up-ok, egyéb színes képes anyagok, fotók nyomtatására kínáljuk berendezéseinket. A hordozó anyag lehet egyszerű CAD papír, de nyomtatási feladattól függően, a célnak megfelelő nyomtatón használhat fotópapírt, vízálló médiát vagy vásznat is.

 

Nyomtató kellékek értékesítése

Az általunk forgalmazott nyomtatókhoz biztosítjuk a nyomtató kellékek folyamatos ellátását: festéktpatronokat, karbantartó kazettákat, nyomtató fejeket, mérnökipapírt, fotópapírt, vásznat kínálunk, a médiákat többféle szélességben, és vastagságban.

  

TERVmásolda

Tervmásoldánk fekete-fehér és színes tervrajz nyomtatást, másolást vállal, igény szerint hajtogatva, rendezve. Névjegykártyák, szórólapok, kiadványok, diplomatablók elkészítésében is a rendelkezésére állunk.
A fájlok személyesen is átadhatóak, de interneten keresztül is elküldhetők, de akár saját felhő alapú tárhelyet is tudunk biztosítani.

Digitális technológiánk lehetőséget biztosít arra, hogy kis mennyiségű termékeinket egy helyen házon belül állítsuk elő. Szolgáltatásainkhoz az általunk készült anyagoknál a kötészeti munkák is hozzánk tartoznak. Igény szerint sorszámozzuk, perszonalizáljuk, kapcsozzuk, biegeljük, hajtogatjuk, lamináljuk, fóliázzuk, spirálozzuk, ragasztjuk, kasírozzuk és ha kell sarok gömbölyítjük kiadványaikat.
További információért látogasson el részlegünkre.

 

Bemutatóterem

Mindent egy helyen! Nálunk a legújabb és legkorszerűbb nyomtatókat, szkennereket tekintheti meg, próba nyomtatást is készíthet, megtekintheti a berendezéseket működés közben és egy személyes bemutató során megtudhatja, melyik nyomtató az, amely az Ön munkájához, igényeihez a leginkább alkalmas!

További információért keresse CAD
stúdiónkat bizalommal!

scrollUp