logo

Terv és digitális nyomtatás

Vállalunk fekete-fehér és színes tervrajz nyomtatást, másolást, hajtogatva, rendezve!
A fájlok személyesen is átadhatóak, de interneten keresztül is elküldhetők, igény szerint saját felhő alapú tárhelyet biztosítunk.

Próbálja ki: időt és pénzt spórolunk meg Önnek, a minőség rovása nélkül!

Ügyfeleink többsége ma már a nyomtatandó, sokszorosítandó rajzokat az interneten küldi el, a kész munkát futáraink szállítják a megadott címre. Természetesen személyesen is átvehető. Nyomtatási rendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy minél biztonságosabban, gyorsabban tudjunk együtt dolgozni. Munkatársaink ha formai hibát találnak (pl. rossz rajzszám, hiányzó keretek, stb.) jelzik a megrendelőnek, és már jöhet is a hibajavítás –hisz csak az új fájlt kell átküldeni.

Sürgősen névjegyre van szüksége? Elfogyott a szórólapja? Nincs cégének levélpapírja, dossziéja?
Esetleg lakás felújításban van? Varázsolja egyedivé otthonát saját poszterrel, tapétával!
Rendezvényeiken lepje meg vendégeit egyedi asztalterítővel, tányér- és poháralátétekkel! 

Digitális technológiánk lehetőséget biztosít arra, hogy kis mennyiségű termékeinket egy helyen, házon belül állítsuk elő. A nyomtatás alapvető jellemzője, hogy nincs előre elkészített nyomóforma, ez által nyomtatási plusz költséget nem igénylő eljárással lehetőség van a termék megszemélyesítésére, sorszámozására is, így egyedivé teheti kiadványait. Szolgáltatásainkhoz az általunk készült anyagoknál a kötészeti munkák is hozzánk tartoznak. Igény szerint sorszámozzuk, perszonalizáljuk, kapcsozzuk, biegeljük, hajtogatjuk, lamináljuk, fóliázzuk, spirálozzuk, ragasztjuk, kasírozzuk és ha kell sarok gömbölyítjük kiadványaikat.

Kis példányszámnál a digitális nyomtatás (kis és nagy formátumban), nagy példányszámnál már az ofszet nyomtatás a költségkímélő megoldás. Akár személyesen is intézheti anyagleadását, konzultálhat munkatársainkkal, egyeztethet a megrendelésről és egyben árajánlatot is készítünk Önnek. 

Legyen bármilyen nyomdatermékről szó, rövid határidőn belül, kedvező áron és kiváló minőségben készítjük el.

Fő feladatunk: Grafikai tervezés, kivitelezés, digitális nyomtatás, egyedi naptárak készítése. 

 

Munkáink többsége megvárható, azonnal, vagy aznap elkészül. 

Ne habozzon a kis példányszám miatt, hívjon bátran minket!

 

Vigyázzunk egymás egészségére! Kérje megrendelését kiszállítással, ha személyesen jönne érte, anyagait egy elkülönített részen tudja átvenni. Várjuk megrendelését!


Kérdése van?
Kraft Richárd
Kraft Richárd
Vezető operátor
nyomtat@terc.hu
+36 30 582 0274
Darabos János
Darabos János
Számítástechnikai munkatárs
nyomtat@terc.hu
+36 20 556 2659
scrollUp