logo

CAD Cikkek, leírások, tippek-trükkök

Home office

Ingyenes AutoCAD webes alkalmazás

A webböngészőben bármely számítógépen szerkeszthet, létrehozhat és megtekinthet CAD-rajzokat. Csak jelentkezzen be és kezdje meg a munkát. Nincs szükség szoftvertelepítésre.

Home office

BIM 360

Ingyenes felhőszolgáltatások

Az Autodesk 2020. május 31-ig ingyenesen engedélyezi a felhőalapú együttműködési termékek kereskedelmi célú felhasználását.

AutoCAD 2021 újdonságok

Az új Rajzelőzmények paletta, a Blokkok paletta fejlesztései, az XREF-ek összehasonlításának lehetősége sokkal hatékonyabbá teszik a munkát. 

Home office

Irodai licenszek otthoni használatának lehetősége

A koronavírus okozta nehéz helyzetben az otthoni munkavégzést választja a tervezőirodák nagy része. Nézzük meg az AUTODESK mivel segíti az otthoni munkát. Szerencsére az előfizetés tartalmazza az Irodai licenszek otthoni használatának lehetőségét. A telepítés lépéseit tekintjük át ebben a cikkben.

Home office

Online vagy offline súgó?

A szoftver internetalapú súgóval rendelkezik. Ha időnként (vagy egyáltalán) nem rendelkezik internetkapcsolattal, és helyi kapcsolat nélküli Súgóra van szüksége, letöltheti azt.

Home office

AutoCAD HIPERLINK

Egy hiperhivatkozás például elindíthat egy szövegszerkesztő programot és megnyithat egy megadott fájlt, egy másik hiperhivatkozás pedig elindíthat egy webböngészőt és megjeleníthet egy megadott honlapot.

Home office

AutoCAD / LT nyelvi csomagok telepítése

A nyelvi csomagok olyan szoftvermodulok, amelyek az Autodesk termékekhez hozzáadva módosítják a felhasználói felület és a dokumentáció nyelvét.

A termékszoftver egyetlen példánya több nyelvet is támogathat, ha nyelvi csomagokat ad hozzá.

Home office

CTRL+TAB

AutoCAD billentyű tippek

Egyes AutoCAD-felhasználók tudják, hogy a parancssori felület jelenti az AutoCAD-parancsok használatának leggyorsabb módját.

Három AutoCAD-tipp

Ebben a bejegyzésben három egyszerű tippet szeretnék bemutatni, amelyek segítenek felgyorsítani az AutoCAD-rajzok készítését, ugyanakkor nem igényelnek nagyobb időbefektetést.

AutoCAD 2020 újdonságok (VIDEÓ)

Az AutoCAD 2020 verzióban a gyors méretezés, a DWG összehasonlítás, és a tisztitás funkciók újratervezésre kerültek. A mentési idő 0.5 mp-re csökkent, az AutoCAD telepítése 50%-kal gyorsabbá vált. 

>  AutoCAD 2019 újdonságok

>  AutoCAD 2018 újdonságok

 AutoCAD és az LT összehasonlítása

Hasonlítsa össze az AutoCAD és az AutoCAD LT szolgáltatásait, és tudja meg, hogy melyik CAD-szoftver a legmegfelelőbb tervezési munkafolyamatához.

 LT verziók összehasonlítása

Ha Ön az AutoCAD LT 2016-os vagy annál korábbi verziójához állandó licenccel rendelkezik, megtekintheti, hogy mi változott az AutoCAD LT 2017, az AutoCAD LT 2018, az AutoCAD LT 2019 és az AutoCAD LT 2020 változatban.

 Érvek az AutoCAD LT mellett

Gyakran teszik fel nekem ezt a kérdést: „Vásároljunk-e AutoCAD LT® szoftvert alkalmi CAD-felhasználóink számára, vagy válasszuk inkább  azokat az ingyenes vagy olcsón beszerezhető konkurens programokat, amelyeket az interneten árulnak?”

Érvek az AutoCAD LT mellett 2.

Egy régi mondás szerint „azt kapod, amiért fizetsz”, az AutoCAD LT esetében azonban valójában jóval többet kap. 

A legjobb olcsó CAD szoftver

A megfelelő CAD szoftver kiválasztása kulcsszerepet játszik a projektek és a vállalkozás sikerében. Számos lehetőség van, azonban – különösen az olcsó CAD szoftverek körében – könnyű összezavarodni.

Autodesk szoftver letöltés, aktiválás lépései

AZ AUTODESK ACCOUNT WEBOLDAL A SZOFTVEREK, A FELHŐSZOLGÁLTATÁSOK ÉS A FELHŐTÁRHELY KEZELÉSÉRE SZOLGÁL. 

Amennyiben Autodesk szoftvert vásárolt vagy bérelt, akkor innen telepítheti az elektronikus licenceit és használhatja a felhőszolgáltatásokat és tárhelyet

   
   

 

 AutoCAD LT próbaverzió        AutoCAD próbaverzió


Kérdése van?
CAD szoftverek
CAD szoftverek
CAD szoftverfelelős
cad@terc.hu
06 (20) 946-6514
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD oktatások, CAD szoftverek
arpad.kiss@terc.hu
06 (20) 946-6514
Simó Tamás
Simó Tamás
CAD szoftverfelelős - értékesítés
tamas.simo@terc.hu
06 (20) 915-1886
scrollUp