logo

Avision AD250

Leírás

Gyors, megbízható és megfizethető kétoldalas szkenner

Az Avision AD250 (FL-1501B) egy olyan A4-es kétoldalas dokumentumszkenner, mely nemcsak az átlagosnál nagyobb kapacitású (100 lap) és szélességű (242 mm) automata lapadagolóval rendelkezik, hanem egyenes papírpályával is, melyen keresztül akár dombornyomott plasztikkártyák is beolvashatók. Az Avision AD250 (000-0880-07G) szkennerrel percenként 160 A4-es oldalt (80 lap/perc) digitalizálhatunk.

220 000 Ft + Áfa
Raktáron
 • 1-2 napon belül
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Működési jellemzők
 • Működési jellemzők
 • Opciók

A sokoldalú szkenner

 

 • 100 lapos, 242 mm széles automata lapadagoló, leporellók szkenneléséhez
 • 80 lap/perc / 160 kép/perc beolvasási sebesség (A4, színes, 200 dpi)
 • 600 dpi optikai / 1200 dpi maximális felbontással
 • Egyenes papírpálya
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Dombornyomott plasztikkártyák beolvasása 1,25 mm vastagságig
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások
 • TWAIN és ISIS meghajtók

 

PDF adatlap

Gyors, megbízható és megfizethető kétoldalas szkenner

 

Az AD250 egy 80 lap/perc (160 kép/perc) sebességű, kétoldalas lapolvasó, amely gyors, megbízható és megfizethető olyan vállalkozások számára, ahol műanyag személyi igazolványok, névjegykártyák, dokumentumok vagy más nehéz kártyalapok szkennelésére van szükség.

 

A fordított görgőt és a fejlett papíradagolási technológiákat ötvöző AD250 a gyors sebesség és a kivételes megbízhatóság egyensúlyát teszi lehetővé a legkülönfélébb szkennelési helyzetekben.       

 

A magas, 600 dpi-s optikai felbontásnak és a fejlett képfeldolgozási technológiának köszönhetően biztos lehet benne, hogy a dokumentumok a legjobb képminőségben konvertálhatók. A CCD technológiának köszönhetően gyűrött, árnyékos dokumentumról is tökéletes képet kaphatunk. A LED-es megvilágítással az AD250 nem igényel felmelegedési időt.

 

A leporelló szkenner

Az Avision AD250 a többi A4-es dokumentum szkennerhez képest egyedi és innovatív kialakítással büszkélkedhet – akár 242 x 356 mm-es méretű dokumentumok befogadására is alkalmas. A szabványos A4-es szélességről 242 mm-re megnövelt dokumentumszélesség az AD250-t versenyképesebbé teszi, hiszen akár leporellókat is képes befogadni, anélkül, hogy annak perforációját el kellene távolítanunk.

 

Az Avision AD250 kétoldalas szkenner dokumentumok és kártyák digitalizálására egyaránt alkalmas. A fejlett egyenes papírútnak és képfeldolgozási technológiának köszönhetően különböző méretű és súlyú dokumentumok vegyes kötegei szkennelhetők, a beolvasott képek megfelelően levághatók, elferdíthetők, és használatra készek. A szkenner adagolója elfogadja a vegyes méretű papírokat a nyugtáktól (50 x 50 mm) az üzleti dokumentumig (242 x 356 mm). Az automatikus dokumentumadagoló elég robusztus ahhoz is, hogy akár 413 g/m2 súlyú papírt és dombornyomott kemény kártyákat, például személyi igazolványt, hitelkártyát, jogosítványt és 1,25 mm vastag egészségbiztosítási kártyát adagoljon.

 

Precíziós papíradagolás

A fordított görgő növeli a papíradagolás megbízhatóságát Az innovatív fordított görgővel a fejlett papír szétválasztási képesség érdekében az AD250 hatékonyan csökkenti a többszörös adagolás vagy a papírelakadás kockázatát.

A fejlett papírvédelmi technológia megvédi az értékes papírt a ráncosodástól vagy elszakadástól azáltal, hogy leállítja a szkennelési folyamatot, ha egy ferde oldalt észlel.

 

Hatékony szoftveralkalmazások

Az AD250 szkenner TWAIN és ISIS illesztőprogramokkal érkezik, és a csomagban olyan hatékony szoftveralkalmazásokat tartalmaz, mint az Avision Button Manager, az AVScan és a PaperPort. A Button Manager segítségével egyetlen gombnyomással kereshető PDF-fájlokat hozhat létre, képeket szkennelhet és küldhet e-mail-, nyomtató- vagy felhőkiszolgálókra, mint például a Google DriveTM vagy az Evernote®. Az AVScan X és a PaperPort rendkívül hatékony képfeldolgozó és dokumentumkezelő szoftverek, amelyek segítenek hatékonyabban lebonyolítani a feladatokat.

 

Az AVISION Button Manager V2 egy olyan szoftver, amivel a hagyományos lépésről lépésre történő (szkennelési módok beállítása, beolvasás, alkalmazás megnyitása, mentés stb.) beolvasás egyetlen gombnyomással elvégezhető, így produktív munka is végezhető már vele.

 

A Button Manager V2 segítségével kilenc különböző profil közül választhatunk, melyekkel a beolvasás után a dokumentumok azonnal megoszthatók másokkal is, akár felhő alapú alkalmazásokról (Google Docs, SharePoint), akár FTP tárhelyről, vagy nyomtatóra, e-mailbe küldésről, vagy lokális beviteli rendszerről legyen szó. A Button Manager V2 gyors beviteli szoftverrel számos különböző fájltípus hozható létre, olyanok, mint a BMP, GIF, JPEG, OCR (only iScan), PDF, PDF Multipage, PNG, RTF, TIFF, TIFF Multipage, TXT, XPS, DOC, XLS, PPT, DOCX, XLSX, PPTX, vagy a HTML.

 

Az AVISION AvScan X egy olyan, a szkennerrel együtt alapáron érkező beviteli alkalmazás, amivel a dokumentumok szeparációjától kezdve a vonalkód felismerésen át az indexelésig, FTP tárhelyre feltöltésig számos feladatot elvégezhetünk.

A Nuance ScanSoft PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Szkenner típusa: Kétoldalas lapadagolós dokumentum szkenner
   
Szkennelési technológia: CCD kamerákkal
   
Aktív szkennelési terület: 216 mm x 356 mm (nagyobb, mint A4)
   
Lapadagoló szélessége: 242 mm szélességű dokumentumok befogadásra is képes
   
Dokumentumok vastagsága: 27 – 413 g/m2 között
   
Hosszú dokumentum mód: 300 dpi felbontás mellett: 3.000 mm
   
Felbontás (kimeneti): 75-1200 dpi
   
Felbontás (optikai): 600 dpi
   
Megvilágítás: Fehér LED sor (UV és IR mentes)
   
Kettős lapbehúzás ellenőrzése: Ultrahangos szenzorral
   
Beolvasási sebesség: 80 lap/perc, 160 kép/perc (A4, 200 dpi, színes)
   
Beolvasási színmélység: 48 bit színes, 16 bit szürkeskálás
   
Kimeneti színmélység: 24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream
   
Képfeldolgozás: Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.
   
Egydimenziós vonalkódok felismerése: Add-2, Add-5, Airline 2 of 5, Australian Post 4-State Code, BCD Matrix, Codabar, Code 128 (A,B,C), Code 2 of 5, Code 32, Code 39, Code 39 Extended, Code 93, Code 93 Extended, DataLogic 2 of 5, EAN 128 (GS1, UCC), EAN-13, EAN-8, GS1 DataBar, Industrial 2 of 5, Intelligent Mail (Code One), Interleaved 2 of 5, Inverted 2 of 5, ITF-14 / SCC-14, Matrix 2 of 5, Patch Codes, PostNet, Royal Mail (RM4SCC), UCC 128, UPC-A, UPC-E
   
Kétdimenziós vonalkódok felismerése: Aztec, DataMatrix, PDF 417, QR Code
   
Kimeneti fájlformátumok: BMP, PNG, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF,
Multi-TIFF, TIFF, RTF, TXT, OCR (for iScan only), XPS,
DOC, XLS, PPT, DOCS, XLSX, PPTX, HTML
   
Lapadagoló (ADF): 100 lapos (A4, 80 g/m2)
   
Síkágy: Opcionális (külső, A4-es, vagy A3-as)
   
Dokumentum szeparáció: Üres lap, vonalkód, vagy patch kód alapján
   
Imprinter: Digitális
   
Interfész: USB 2.0 (USB 3.0 kompatibilis)
   
Mellékelt szoftverek: TWAIN / ISIS meghajtók, Avision AvScan, Button Manager V2, Nuance PaperPort SE 14
   
Tápfeszültség: 100-240 V / AC
   
Teljesítmény felvétel: 43 W (1,7 W alvó üzemmódban)
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 168 x 316 x 191 mm (összecsukott tálcákkal)
   
Tömeg: 4,6 kg
   
Környezeti hőmérséklet (üzem alatt): 10-35 C°
   
Relatív páratartalom (üzem alatt): 10-80 % RH (páralecsapódás nélkül)
   
Napi terhelhetőség: 10.000 lap
   

 

Külső síkágy

      Az Avision számos olyan szkennert gyárt, mely csak automata lapadagolóval rendelkezik, síkággyal viszont nem. Sokszor szükség van azonban kivételkezelést igénylő dokumentumok (magazinok, spirálozott dokumentumok, füzetek, könyvek stb.) digitalizálására is, mely lapadagolóval nem feldolgozható. Az Avision duális szkenner meghajtóinak köszönhetően az Avision külső síkágyak (A4, vagy A3) ideális kiegészítői lehetnek az Avision lapadagolós szkennereknek, hiszen a meghajtók mindekét szkennert képesek egy számítógépen kezelni. A duális meghajtó jóvoltából a lapokra szedett dokumentumok ezáltal az automata lapadagolós szkennerrel, míg a kivételkezelést igénylő dokumentumok pedig a síkággyal feldolgozhatók.

 

Avision FB25

Avision FB5000

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION AD250 szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION AD250 szkennerhez a SILEX DS-510, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Termékinfó
Kategóriák Méret szerint
A4 méret
Felhasználás szerint
Dokumentum szkennerek
Középkategóriás szkennerek
Avision
Cikkszám: AD250
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp