logo

Avision FB25

Leírás

Az egyik leggyorsabb A4-es síkágyas szkenner

Az Avision FB25 egy olyan A4-es síkágyas dokumentumszkenner (BF-2101B), mely otthoni, kis irodai felhasználásra készült. Az Avision FB25 (000-0999-07G) szkenner rendkívül gyors, hiszen egy A4-es dokumentumot mindössze másfél másodperc alatt olvashatunk be vele.

62 400 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Opciók
 • Működési jellemzők
 • Színes beolvasás 1,5 másodperc alatt! (A4, 300 dpi)
 • 2400 dpi felbontással
 • Síkágyas színes szkennelés A4-as méretig
 • Állománykímélő fehér LED-es megvilágítás
 • Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással
 • Automatikus fényerő / kontraszt beállítások

 

PDF adatlap

Könnyű, könnyen használható

      Az FB25 az Avision rendkívül könnyen használható A4-es, síkágyas dokumentum szkennere. A CIS (Contact Image Sensor) technológiának köszönhetően a szkenner sokkal karcsúbb és könnyebb, mint a CCD kamerákkal működő társai. A szkennerrel könnyedén digitalizálhatunk spirálozott dokumentumokat, füzeteket, magazinokat, fényképeket vagy más dokumentumokat A4-as méretig, mindezt kiváló színhűséggel.

 

Egyik leggyorsabb A4-es, síkágyas szkenner

Az Avision FB25 az egyik leggyorsabb A4-es síkágyas dokumentumszkenner a piacon. Egy A4-es dokumentum beolvasása színes üzemmódban, 300 dpi felbontással, mindössze másfél másodpercet vesz igénybe.

Lapadagolós szkennerek ideális kiegészítője

      Az Avision számos olyan szkennert gyárt, mely csak automata lapadagolóval rendelkezik, síkággyal viszont nem. Sokszor szükség van azonban kivételkezelést igénylő dokumentumok (magazinok, spirálozott dokumentumok, füzetek, könyvek stb.) digitalizálására is, mely lapadagolóval nem feldolgozható. Az Avision duális szkenner meghajtóinak köszönhetően az FB25 síkágy ideális kiegészítője lehet az Avision lapadagolós szkennereknek, hiszen a meghajtók mindekét szkennert képesek egy számítógépen kezelni. A duális meghajtó jóvoltából a lapokra szedett dokumentumok ezáltal az automata lapadagolós szkennerrel, míg a kivételkezelést igénylő dokumentumok pedig a síkággyal feldolgozhatók.

Több kép automatikus vágása (multi crop) egyetlen beolvasással

 

 

Időt és munkát lehet megtakarítani azzal, hogy az AVISION FB25 szkennerre egyidejűleg akár több dokumentumot (katalóguscédulák, névjegykártyák, képeslapok stb.) is helyezhetünk, ugyanis a szkenner ezeket képes egy beolvasással digitalizálni oly módon, hogy mindegyik dokumentum képét automatikusan egyenesbe forgatja és automatikusan körbevágja.

Állománykímélő LED-es megvilágítás

      Az AVISION FB25 a hagyományos fénycsövek helyett fehér LED-es lámpákkal világítja meg a dokumentumokat, így a beolvasás során nem éri sem UV, sem IR sugárzás, ami esetleg károsítaná azokat. A LED-es megvilágításnak köszönhetően a szkenner bekapcsolás után azonnal üzemkész, valamint a fogyasztása is alacsonyabb.

 

Vékony kialakítás

Az Avision FB25 a vékony kialakításának (45 mm vastag mindössze) és tömegének (1,8 kg) köszönhetően könnyen hordozható, hisz a notebook mellett elfér a táskában.

 

Szoftverekkel támogatott feldolgozás

Az AVISION FB25 szkenner megvásárlásával a felhasználó jóval többet kap egy egyszerű síkágyas szkennernél. A szkenner túl azon, hogy a könyveket azonnal digitalizálni, majd másokkal megosztani lehet vele, alapáron tartalmaz egy csomó rendkívül hatékony szoftvert is, amivel a hétköznapi munka jelentősen felgyorsítható. A szkennerrel érkező TWAIN és WIA meghajtókkal a könyvtár-informatikai rendszerek mellett dokumentum feldolgozó rendszerekhez is használható.

A Nuance PaperPort SE 14 jóval több egy egyszerű szövegfelismerő (OCR) szoftvernél, hiszen a beszkennelt dokumentumok azonnali visszakereséséhez elegendő egy kulcsszót, vagy bármi más jellemzőt begépelnünk és a dokumentum azonnal rendelkezésünkre áll. A PaperPort SE 14 segítségével számláink, faxaink és más dokumentumaink könnyedén átláthatóvá, kezelhetővé, vagy akár Microsoft Office alkalmazásokba beilleszthetővé válnak.

Lapadagolós szkennerek

Az Avision FB25 síkágyas szkenner tökéletes kiegészítője lehet egy csak lapadagolós Avision szkennernek, hiszen a duális szkenner meghajtó érzékeli mindkét szkennert amennyiben azok ugyanazon számítógépre vannak kötve. A meghajtóban ebben az esetben ki lehet választani, hogy a dokumentum beolvasásának forrása a lapadagolós szkenner, vagy a síkágyas szkenner legyen, vagy pedig automatikus érzékelésű, ami azt jelenti, hogy amennyiben a lapadagolós szkenner adagolójában nincsen semmilyen dokumentum, úgy automatikusan a síkágyról történik a beolvasás.

 

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák.

 

Hálózati kiegészítő

Az AVISION FB25 szkenner USB interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. Az AVISION FB25 szkennerhez a SILEX SX-510 hálózati kiegészítőt javasoljuk.

Szkenner típusa: Síkágyas dokumentum szkenner
   
Szkennelési technológia: CIS (Contact Image Sensor)
   
Aktív szkennelési terület: 216 mm x 297 mm (DIN A4)
   
Felbontás (kimeneti): 75-2400 dpi
   
Felbontás (optikai): 1200 dpi
   
Megvilágítás: Fehér LED sor (UV és IR mentes)
   
Beolvasási sebesség: 1,5 másodperc (A4, 300 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes) 
   
Beolvasási színmélység: 48 bit színes, 16 bit szürkeskálás
   
Kimeneti színmélység: 24 bit színes, 8 bit szürkeskálás, 1 bit fekete-fehér, MultiStream
   
Képfeldolgozás: Rácstalanítás (despeckle), Színkiejtés (tetszőleges színre), háttérszín homogenizálása, tükrözés, JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, Moiré eltávolítás, statikus, dinamikus küszöbszint (Threshold), automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, automatikus szín felismerés, szöveg automatikus olvasható pozícióba forgatása, lyukasztás érzékelése/kitöltése, csíkok eltávolítása, automatikus vágás, automatikus kiegyenesítés.
   
Kimeneti fájlformátumok: BMP, GIF, JPEG, Single-Page PDF, Multi-Page PDF, Multi-TIFF, TIFF
   
Interfész: USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilis)
   
Mellékelt szoftverek: TWAIN / WIA meghajtók, Nuance PaperPort SE 14
   
Tápfeszültség: 12V / DC (külső tápegységgel)
   
Teljesítmény felvétel: Kevesebb, mint 10W
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 45 x 284 x 401 mm
   
Tömeg: 1,8 kg
   
Környezeti hőmérséklet (üzem alatt): 10-35 C°
   
Relatív páratartalom (üzem alatt): 10-85 % RH (páralecsapódás nélkül)
   
Napi terhelhetőség: 2.500 lap
   

 

Termékinfó
Kategóriák A4 méret
Személyi szkennerek
Síkágyas szkennerek
Avision
Dokumentum szkennerek
Cikkszám: FB25
Márka: Avision
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Szkenner értékesítési tanácsadó
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp