logo

Költségvetés-készítő programok

Terc irodaház
Építőipari vállalkozói programrendszer

Az egykori norma- és egységárgyűjtemény kötetek közül a Kisüzemi Normagyűjtemény adatállományát tartalmazta már az 1980-as évek elején a Commodore 64/128 típusú számítógépekre kifejlesztett építőipari vállalkozói programrendszer. Több változatában 1992-ig volt forgalomban és a több száz felhasználója számára jelentett óriási előrelépést a hagyományos költségvetés-készítéshez képest. A számítástechnika fejlődésével lépést tartva már 1990-től kezdve PC-n alkalmazható, kibővített adatállományt tartalmazó rendszerünk jelent meg. Nagy sikert hozott a Windows operációs rendszerre történt áttérésünk.

TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer


A tervezők, beruházók, kivitelezők munkáját nagy mértékben támogatják építőipari vállalkozói programrendszereink, amelyek adattári hátterét a normagyűjtemények alapadatai biztosítják. Ezen tájékoztató jellegű anyag-, idő- és gépnormák elengedhetetlen segédeszközei a tételes költségvetésnek, az önköltségszámításnak, a megalapozott ütemtervkészítés alapját jelentő erőforrás-kigyűjtéseknek. A sokak által jól ismert KING, KIVI, VIKING, TOR, CÉZÁR elnevezésű programrendszereket 2009 januárjában felváltotta az egységes szemléletű, de eltérő tudással megvásárolható TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer GOLD, SILVER és BRONZ változata. Az egzakt kiértékelő munkát segíti a kapcsolódó, külön a GOLD és SILVER programrendszerekhez megvásárolható Összehasonlítás modul, amely különösen az építési célú közbeszerzési eljárások objektív elbírálása során használható.

ÖNKÖLTSÉG Online Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer

A 2008. év sikerterméke volt az ÖNKÖLTSÉG Online Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer, amely a Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyképesség Operatív Programja (GVOP) keretében több mint kétéves fejlesztőmunkával jött létre. A fejlesztés során célunk volt egy olyan költségvetés-készítő programrendszer létrehozása, amely a lehetőségekhez képest maximálisan kihasználhatóvá teszi az internet adta előnyöket a felhasználók számára, háttérbe szorítva a honlapon történő szerkesztés technikai korlátait. A programrendszer 2015. december 31-ig használható, mivel szélesebb tudású és könnyebben alkalmazható szoftver váltotta fel.

TERC-ETALON Építőipari Költségvetés-kiíró Programrendszer


Az újonnan kifejlesztett TERC-ETALON Építőipari Költségvetés-kiíró Programrendszer egy speciálisan a közbeszerzési költségvetések kiírására, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium felkérésére készített ingyenes, interneten keresztül 2010. január 1-jétől elérhető szoftver, amely nagy segítséget jelent az egységes költségvetési kiírások elkészítésében. Bár a felhasználók magas száma igazolta a programrendszer szükségességét, sajnos ennek kötelező alkalmazása 2010. július 25-én a hatályos jogszabályváltozás miatt megszűnt. A program térítésmentesen használható, árazatlan költségvetés-kiíró modulja honlapunkon a mai napig bárki számára elérhető. A szoftver továbbfejlesztett és széles körű szolgáltatásait biztosító moduljai ma már szinte kiváltják a hagyományos asztali gépeken futó programrendszerünket.


scrollUp