logo

Költségvetés-készítő szoftverek

Egy közös adatbázis (ÖN) — többféle programba integrálva

 

A TERC Kft. fő tevékenysége immár 30 éve az építőipari norma és egységárgyűjtemények, valamint az ezeken alapuló offline és online költségvetés-készítő, kiíró és árajánlat-készítő programok fejlesztése, forgalmazása. Egy asztali, három eltérő tudásszintű változatban elérhető (TERC V.I.P. GOLDSILVERBRONZ) és egy internetes (TERC-ETALON) programmal szolgáljuk ki az ügyfeleink építőipari költségvetés-készítő programokkal szemben támasztott legszélesebb elvárásait.

A programrendszerek lelkét az építőipari normagyűjtemények képezik, amelyek minden programban megegyező tétel-darabszámban, egységes időközönként jelennek meg. A TERC Kft. hosszú évek munkájának eredményeként alakította ki saját rendszerét, az Európai Unió általános direktíváinak megfelelő, műszaki értékekkel, táblázatokkal kiegészített, új struktúrájú Összevont Építőipari Normarendszert (ÖN).

 

építőipari költségvetés készítő program

 

A tervezők, beruházók, kivitelezők munkáját nagymértékben támogatják a TERC Kft. programrendszerei, melyek adattári hátterét a normagyűjtemények alapadati biztosítják. E tájékoztató jellegű anyag-, idő- és gépnormák elengedhetetlen segédeszközei a tételes költségvetés-készítésnek, az önköltségszámításnak és a megalapozott ütemtervkészítés alapját jelentő erőforrás-kigyűjtéseknek.

 


Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (70) 670-5198
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (70) 670-5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (20) 432-0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (20) 569-9441
scrollUp