Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2504
06 (20) 318-3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (1) 422-25-39
06 (70) 670-51-95

Költségvetés-készítő szoftverek

Egy közös adatbázis (ÖN) - több féle programmal lekezelve

 

Már több mint 25 éve a TERC Kft. fő tevékenysége az építőipari norma és egységárgyűjtemények valamint az ezeken alapuló offline és online költségvetés-készítő, kiíró és árajánlat készítő programok fejlesztése, forgalmazása. Egy asztali (három eltérő tudásszintű változatban: TERC V.I.P. GOLDSILVERBRONZ) és egy internetes (TERC-ETALON) programmal szolgáljuk ki az ügyfeleink legszélesebb elvárásait az építési költségvetés-készítés területén.

A programrendszerek lelkét az építőipari normagyűjtemények képezik, amelyek minden programban megegyező tétel-darabszámban, egységes időközönként jelennek meg.  A TERC Kft. hosszú évek eredményeként alakította ki saját rendszerét, az európai unió általános direktíváinak megfelelő, műszaki értékekkel, táblázatokkal kiegészített, új struktúrájú Összevont Építőipari Normarendszert (ÖN).

 

 

A tervezők, beruházók, kivitelezők munkáját nagymértékben támogatják a TERC Kft. programrendszerei, amelynek adattári hátterét a normagyűjtemények alapadati biztosítják. Ezen tájékoztató jellegű anyag-, idő- és gépnormák elengedhetetlen segédeszközei a tételes költségvetésnek, az önköltségszámításnak, a megalapozott ütemtervkészítés alapját jelentő erőforrás-kigyűjtéseknek.

 

TERC V.I.P. GOLD - az "erő(k) forrása" 

 

A TERC V.I.P. GOLD jelenleg az egyetlen költségvetés-készítő program, amely az ÖN adataira alapozva teljes terjedelmében tartalmazza a tételek erőforrásait, illetve normaértékeit, amelyek segítségével a kalkulációs munka terhét leveszi a felhasználó válláról. Az egyetlen program, amely képes a tervezési szinttől az utókalkulációig minden egyes munkafolyamatban hatékonyan részt venni és támogatni a felhasználók széles körű táborát.

 


scrollUp