logo

Dokumentumarchiválási Üzletág

terc Dokumentumarchiválás
Bemutatkozás

2012 őszén kezdte meg működését új, dokumentumarchiválással kapcsolatos termékeket, megoldásokat kínáló üzletágunk, amely disztribúciós tevékenységet folytat: különböző méretű és típusú dokumentumok (üzleti dokumentumok, könyvek, térképek, műszaki rajzok stb.) archiválásához kínál hardver és szoftver megoldásokat, biztosítja a készülékek garanciális és garancián túli szervizelését.

Vállaljuk cégek ez irányú eszközállományának felmérését, egyedi és átalánydíjas karbantartását, javítását. A leggyakrabban használt szkennerekhez raktáron tartunk kopó és fogyó alkatrészeket, a biztonságos működtetés érdekében cserekészülékeket is biztosítunk.

A Dokumentumarchiválási Üzletágban sokéves tapasztalattal, gyártói és viszonteladói kapcsolatokkal egyaránt rendelkező, korábban is ezen a területen tevékenykedő munkatársak dolgoznak, akik tudásukat folyamatosan fejlesztik. Rendszeres gyártói továbbképzéseken vesznek részt, amelyek befejezésekor szaktudásukról eredményesen adnak számot. Legfontosabb beszállítók: Fujitsu, Kodak, Colortrac, i2S, Kirtas, Silex, Rowe stb.

 

Tovább a Dokumentumarchiválási Üzletág oldalára.


scrollUp