logo

TERC V.I.P. 2023. második félévi frissítése

Felhasználóink a legújabb adattár frissítését már elvégezhetik programjukból, viszont új ikon nem fog megjelenni feleslegesen az Asztalon.

 

2023. július 3-án publikálásra került az ÖN adattár III. negyedévi változata, melyet az arra jogosult TERC V.I.P. felhasználók a program 'Ügyfélszolgálat' menüjében a 'Frissítés' parancsot választva le is tölthetnek. Részletes útmutató a frissítéshez.

Mivel a keretrendszerében az első félévben változás nem történt, ezért a frissítés vagy újratelepítés folyamán ugyanúgy a 2023/1-es (programverzió: 2023.1.0.6) progam fog települni, ezért az 'Asztal'-ra elhelyezett parancsikon sem fog változni.

Akkor melyik adattárral dolgozom?

Mivel a parancsikon neve eddig is csak a program verzióját mutatta, nézzük meg, hogyan lehet leellenőrizni, hogy mi az aktuális adattárunk, ahonnan a tételeket kiválaszthatjuk.

A program névjegye

A hardvekulcsba beírt adatokat, jogosultságokat (Használható legfrissebb adattár) és adattári beállításokat (Aktuális ÖN adattár) tekinthetjük meg az ablakban. A Névjegy elérhető az 'Ügyfélszolgálat' menüből, vagy a költségvetés készítés során a 'Súgó' - 'Névjegy' menüből.

Adattár beállítása

A költségvetés-készítő program megnyitása után az 'Eszközök' - 'Beállítások' menüben szintén ellenőrzhetjük az aktuális adattárat, és akár beállíthatunk másik adattárat a tételek tallózásához.

Figyelem: Ez a beállítás a program egészére vonatkozik, így ha esetleg egy régebbi adattárat beállítunk, akkor az marad érvényben egészen addig, amíg vissza nem állítjuk az aktuálist.

A költségvetés szerkesztő felületén szintén ellenőrizhető, hogy melyik adattárból lett a tétel felvéve.

 

Ha a frissítéssel vagy a progam használatával kapcsolatban bármilyen problémájuk, kérdésük merül fel, keressék ügyfélszolgálati munkatársainkat bizalommal a support@terc.hu e-mail címen.

Kollégáink elérhetőségei

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp