logo

A kiadóról

Terc kiadó

 

A TERC Szakkönyvkiadó 2000-ben a Műszaki Könyvkiadó építőipari–építészeti üzletág átvételével alakult, 2001 tavaszától jelennek meg a saját kiadású könyveink. 2020-ig több mint 350 címet jelentettünk meg a kortárs építészet, építészettörténet, műemlékvédelem, népi építészet, építészelmélet, urbanisztika, kert- és tájtervezés, építéstechnika, épületszerkezetek és építőipar területén. Ma Magyarországon a legfontosabb építészeti szakkönyvkiadónak számítunk. Szerzőink kivétel nélkül a szakma elismert képviselői, több Széchényi-díjas és Kossuth-díjas is van közöttük. Elsősorban a magyar szerzők műveit szeretnénk közkinccsé tenni, de néhány meghatározó külföldi kiadványt is lefordítottunk. Továbbra is örömmel vesszük szakírók jelentkezését, hogy tovább bővíthessük kínálatunkat.

 

Könyveink megtalálhatók a könyvesboltokban és több viszonteladói partnerünk van. Évek óta nagy gondot fordítunk a vevőkkel való közvetlen kapcsolatteremtésre, az irodaházunkban 1999 óta működő könyvesboltunkban kedvezményeket és részletes információkat, tanácsokat is kaphatnak vásárlóink. Kiépítettük klubtagsági rendszerünket, a mintegy ezerötszáz könyvklubtagunknak rendszeresen kínálunk kedvezményeket. 2013 szeptemberében átvettük a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar jegyzetboltjának működtetését, ahol a jegyzeteken kívül saját kiadású könyveink és a kar profiljába vágó egyéb kiadványok is megtalálhatók.

Kiadónk tagja a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének.

 

Hirdetési lehetőség

Hirdethet előkészítés alatt lévő könyveinkben, vagy szponzorként is megjelenhet. Egy komoly szakkönyvben való megjelenés cége, illetve terméke komolyságát is tükrözi. A hirdetési lehetőségek és díjak kiadványonként változnak, minden esetben egyedi megbeszélés szükséges. Amennyiben cégéhez illő témájú kiadványt talál, amelyben szeretné látni hirdetését, kérem keresse munkatársainkat, Lévai-Kanyó Judit kiadóvezetőt vagy Augusztini-Szekeres Judit kereskedelmi és marketingvezetőt.

 


Kérdése van?
Lévai-Kanyó Judit
Lévai-Kanyó Judit
Szakkönyvkiadó üzletág vezető
judit.levai-kanyo@terc.hu
+36 20 914 7158
Augusztini-Szekeres Judit
Augusztini-Szekeres Judit
Kereskedelmi és marketingvezető
judit.szekeres@terc.hu
+36 20 464 4342
scrollUp