logo

TERC V.I.P. (asztali offline)

Mindegyik változat jó, de van jobb, és van a tökéletes!

 

Ha asztali gépén, vagy laptopján internet kapcsolat nélkül szeretné használni költségvetés készítő szoftverünket, akkor Önnek a TERC V.I.P. asztali szoftverre van szüksége. A programot hardverkulcs segítségével biztonságosan használhatja otthoni és irodai környezetében egyaránt.

A TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer három különböző tudásszinten és négy változatban (BRONZ TIME, BRONZ FREE, SILVER és GOLD) érhető el. A programok ÖN adattára tételszámban mindenhol megegyezik csak a programok tudásában és az adattár komplexitásában van eltérés.

A frissítések minden évben január és július 1-jén jelennek meg, a frissítés félévenkénti díja folyamatos fizetés esetén valamennyi programváltozat esetében egységes.

Miden programváltozat átjárhatóságot biztosít a TERC-ETALON online programunk felé.

építőipari költségvetés készítő programA BRONZ TIME az egyetlen időkorlátos program, amelyet félévenként kötelező jelleggel kell frissíteni. A BRONZ FREE tudásában teljesen megegyezik az előbbivel, de már nem kötelező a frissítése. A SILVER program többlettudásában a napi használati funkciók jelennek meg (export-import funkciók, felmérési napló, mennyiség részletezése, korlátlan saját adattár, komplex tételek, normaháttér megtekintése, alvállalkozók kezelése, stb.). Ezek a programok az ÖN adattárat kizárólag egységárgyűjtemény szintig tartalmazzák (tétel száma, szövege, mennyiségi egysége, normaideje, anyagára).

A TERC V.I.P. GOLD az egyetlen építőipari költségvetés készítő program, amely az ÖN adattárra alapozva teljes terjedelmében tartalmazza a tételek erőforrásait, illetve normaértékeit, amelyek segítségével a kalkulációs munka terhét leveszi a felhasználó válláról. Az egyetlen program, amely képes a tervezési szinttől az utókalkulációig minden egyes munkafolyamatban hatékonyan részt venni és támogatni a felhasználók széles körű táborát.

Melyiket válasszam?
 

Ne a folyamatos frissítések áraiban keresse az eltéréseket!

 

A féléves frissítések ára folyamatos frissítés esetén megegyezik mind a négy változatnál, a tudáskülönbséget az első vásárlásnál kell megfizetni. Nem folyamatos frissítés esetén a kihagyott félévek frissítési díjai programváltozattól függően összeadódnak. A megvásárolt programmal a két változat közti mindenkori árkülönbözet befizetése mellett bármikor van lehetőség áttérni valamely magasabb programváltozat használatára.

 

Egy napos térítésmentes oktatás az alapok gyors elsajátításához!

 

Új program vásárlásánál az egy napos alaptanfolyamot egy fő részére ingyenesen biztosítjuk. Lehetőség van 2 vagy 4 napos magasabb szintű oktatásra is, amelynél az első nap szintén ingyenes. A programrendszer használatának gyors elsajátításához számos további segítséget is kínálunk ügyfeleinknek (felhasználói kézikönyv, video bemutatók, személyes konzultáció, telefonos ügyfélszolgálat, távoli asztalos elérések, ingyenes nyíltnapok, stb.).


Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2504
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (1) 422-25-39
06 (70) 670-51-95
Bényász Levente
Bényász Levente
Ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (1) 422-25-40
06 (20) 432-01-07
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (1) 422-25-05
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélszolgálati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (1) 422-25-33
06 (20) 569-9441
scrollUp