Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2504
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (1) 422-25-39
06 (70) 670-51-95
Bényász Levente
Bényász Levente
Ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (1) 422-25-40
06 (20) 432-01-07
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (1) 422-25-05
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélszolgálati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (1) 422-25-33
06 (20) 569-9441

TERC V.I.P. (asztali offline)

Mindegyik változat jó, de van még jobb és van a tökéletes!

 

építőipari költségvetés készítő programA TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer három különböző tudásszinten és négy változatban jelenik meg félévenként. A programok ÖN adattára tételszámban mindenhol megegyezik csak a programok tudásában és az adattár komplexitásában van eltérés. Két-két fő csoportra oszthatók ezek az építőipari költségvetés készítő programok: időkorlátos és időkorlát nélküliek, egységárgyűjtemény vagy normagyűjtemény szintű adattár feltöltésűek.

A BRONZ TIME az egyetlen időkorlátos program, amelyet félévenként kötelező jelleggel kell frissíteni. A BRONZ FREE tudásában teljesen megegyezik a TIME változatával, de már nem kötelező a frissítése. A SILVER program többlet tudásában a napi használati funkciók jelennek meg (export-import funkciók, felmérési napló, mennyiség részletezése, korlátlan saját adattár, komplex tételek, normaháttér megtekintése, alvállalkozók kezelése, stb.). De ezek a programok az ÖN adattárat kizárólag egységárgyűjtemény szintig tartalmazzák (tétel száma, szövege, mennyiségi egysége, normaideje, anyagára).

A TERC V.I.P. GOLD az egyetlen építőipari költségvetés készítő program, amely az ÖN adataira alapozva teljes terjedelmében tartalmazza a tételek erőforrásait, illetve normaértékeit, amelyek segítségével a kalkulációs munka terhét leveszi a felhasználó válláról. Az egyetlen program, amely képes a tervezési szinttől az utókalkulációig minden egyes munkafolyamatban hatékonyan részt venni és támogatni a felhasználók széles körű táborát.

Melyiket válasszam?
 

Ne a folyamatos frissítések áraiban keresse az eltéréseket!

 

A féléves folyamatos frissítések ára megegyezik mind a négy változatnál, a tudáskülönbséget az első vásárlásnál kell megfizetni. A nem folyamatos frissítésnél az áttérési árak összeadódnak és így maximum 20-50%-os kedvezmény vehető igénybe az áttérésnél a program változattól függően. Bármikor át lehet térni magasabb verzióra a változat közötti árkülönbözet megfizetésével.

 

Egy napos térítésmentes oktatás az alapok gyors elsajátításához!

 

Új program vásárlásánál az egy napos alaptanfolyamot egy fő részére ingyenesen tartalmazza a program ára. Lehetőség van 2 vagy 4 napos magasabb szintű oktatásra is, amelynél az első nap szintén ingyenes. Minden segítséget megpróbálunk megadni elsajátításához, bármelyik építőipari költségvetés készítő program változatát is választja (oktatások, felhasználói kézikönyv, video bemutatók, személyes konzultáció, telefonos ügyfélszolgálat 3 kollégával, távoli asztalos elérések, ingyenes nyíltnapok, stb.) és a folyamatos használatához.


scrollUp