logo

TERC V.I.P. (asztali offline)

Mindegyik változat jó, de van jobb, és van a tökéletes!

 

Ha asztali gépén, vagy laptopján internet kapcsolat nélkül szeretné használni költségvetés készítő szoftverünket, akkor Önnek a TERC V.I.P. asztali szoftverre van szüksége. A programot hardverkulcs segítségével biztonságosan használhatja otthoni és irodai környezetében egyaránt.

A TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer három különböző tudásszinten és négy változatban (BRONZ TIME, BRONZ FREE, SILVER és GOLD) érhető el. A programok ÖN adattára tételszámban mindenhol megegyezik csak a programok tudásában és az adattár komplexitásában van eltérés.

A frissítések minden évben január , április, július és október 1-jén jelennek meg, és a félévenkénti díja folyamatos fizetés esetén valamennyi programváltozat esetében egységes.

Minden programváltozat átjárhatóságot biztosít a TERC-ETALON online programunk felé.

építőipari költségvetés készítő programA BRONZ TIME az egyetlen időkorlátos program, amelyet félévenként kötelező jelleggel kell frissíteni. A BRONZ FREE tudásában teljesen megegyezik az előbbivel, de már nem kötelező a frissítése. A SILVER program többlettudásában a napi használati funkciók jelennek meg (export-import funkciók, felmérési napló, mennyiség részletezése, korlátlan saját adattár, komplex tételek, normaháttér megtekintése, alvállalkozók kezelése, stb.). Ezek a programok az ÖN adattárat kizárólag egységárgyűjtemény szintig tartalmazzák (tétel száma, szövege, mennyiségi egysége, normaideje, anyagára).

A TERC V.I.P. GOLD az egyetlen építőipari költségvetés készítő program, amely az ÖN adattárra alapozva teljes terjedelmében tartalmazza a tételek erőforrásait, illetve normaértékeit, amelyek segítségével a kalkulációs munka terhét leveszi a felhasználó válláról. Az egyetlen program, amely képes a tervezési szinttől az utókalkulációig minden egyes munkafolyamatban hatékonyan részt venni és támogatni a felhasználók széles körű táborát.

Melyiket válasszam?
 

Ne a folyamatos frissítések áraiban keresse az eltéréseket!

 

A féléves frissítések ára folyamatos frissítés esetén megegyezik mind a négy változatnál, a tudáskülönbséget az első vásárlásnál kell megfizetni. Nem folyamatos frissítés esetén a kihagyott félévek frissítési díjai programváltozattól függően összeadódnak. A megvásárolt programmal a két változat közti mindenkori árkülönbözet befizetése mellett bármikor van lehetőség áttérni valamely magasabb programváltozat használatára.

 

Egy napos térítésmentes oktatás az alapok gyors elsajátításához!

 

Új program vásárlásánál az egy napos alaptanfolyamot egy fő részére ingyenesen biztosítjuk. Lehetőség van 2 vagy 4 napos magasabb szintű oktatásra is, amelynél az első nap szintén ingyenes. A programrendszer használatának gyors elsajátításához számos további segítséget is kínálunk ügyfeleinknek (felhasználói kézikönyv, video bemutatók, személyes konzultáció, telefonos ügyfélszolgálat, távoli asztalos elérések, ingyenes nyíltnapok, stb.).

Rendszer feltételek

Legalább Pentium 4 processzor

1 GB RAM

Internet elérés (telepítéshez, frissítésekhez)

500 MB tárhely

Windows 10 (32/64 bit)  

A program futtatható még Win7, Win8, Win8.1 rendszereken is, de a Microsoft
támogatás megszűnése miatt a folyamatos, problémamentes használatot nem
tudjuk garantálni.

Nyomtató vagy telepített PDF printer

USB port a hardverkulcs csatlakoztatásához

1024 x 768-as képpontos képernyőfelbontás

Személyes bemutató

 

Reméljük, felkeltettük érdeklődését a TERC V.I.P. GOLD, SILVER és BRONZ programrendszerek sokrétű tudásával és egyszerű használatával kapcsolatban. A végleges döntése előtt kérjük, fáradjon el irodaházunkba, ahol munkatársaink személyesen bemutatják az éles programot működés közben az Ön igényei és felhasználási célja szerint. Önnek is meg kell ismerkednie programjainkkal, hogy megkönnyíthessük munkáját a költségvetések készítésében. Várjuk irodaházunkban.

 

Távoli elérés
 

Új szolgáltatásunk keretében Ön a saját gépe mellől élesben is kipróbálhatja, tesztelheti a TERC V.I.P. GOLD programrendszert. Ezen internetes szolgáltatás keretében megosztottunk egy TERC gépet, amelyen TERC V.I.P. GOLD található, a TeamViewer programrendszer és egy időhöz kötött belépési kód segítségével kipróbálható. Ez egy ingyenesen igényelhető tesztelési lehetőség, amelyben bizonyos szolgáltatások nem kerülnek engedélyezésre (nyomtatás, költségvetés letöltése stb.). Lehetőség van a TERC V.I.P. GOLD programrendszer időszakos (napi) bérlésére is, amely esetben nincsenek a fent említett korlátozások.

 

Előadások
 

Induló új Webinar szolgáltatásunk keretében lehetőséget kívánunk nyújtani a költségvetés-készítő programcsomagjaink iránt érdeklődő új, valamint régi felhasználóink számára, hogy az internet segítségével otthonról, avagy munkahelyükről kényelmesen, a számítógép előtt ülve ismerkedjenek költségvetés-készítő programjainkkal, informálódjanak a TERC V.I.P. különböző verziói által nyújtott lehetőségekről. Ezen bemutatók fő céljai, hogy az új érdeklődőknek segítsenek eligazodni az eltérő tudású három változat (BRONZ, SILVER, GOLD) szolgáltatásai között. Régi programvásárlóinknál a használati különbségekre és az új funkciókra, valamint az ÖN adattárra helyezzük a hangsúlyt. A kb. egyórás bemutató után lehetősége van a maximum 15 fős érdeklődői csapatnak interaktívan kérdezni és meghallgatni a többiek kérdését és a válaszokat. Az előadásokat az igények figyelembevételével folyamatosan indítjuk. Kérje egyedi tájékoztatónkat a Webináron keresztül történő egyedi oktatások, betanítás, konzultáció ügyében.


Kérdése van?
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (70) 670-5198
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (70) 670-5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (20) 432-0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (20) 401-5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
06 (20) 569-9441
scrollUp