logo
Legjobb választás
A legnagyobb tudású
Ha asztali gépén vagy laptopján, internet kapcsolat nélkül szeretné használni a költségvetés-készítő programunkat, akkor Önnek a TERC V.I.P. asztali szoftverre van szüksége.
Megrendelés

Miért válassza a TERC V.I.P. költségvetés-készítő szoftvert?

1.
Legteljesebb
funkcionalitás
A tervezési szinttől az utókalkulációig minden egyes munkafolyamatban hatékonyan részt vesz és támogatja a felhasználókat.
2.
Legismertebb
program
Pályázatok, beruházások, nagyobb építőipari cégek általi használat miatt kikerülhetetlen a hazai építőipari költségvetési piacon.
3.
Legelterjedtebb
szoftver
Több ezer felhasználó, több tízezer eladott licenc (hardverkulcs) bizonyítja a megbízható működést és a folyamatos karbantartást.
4.
Legsokoldalúbb
segítség
Online tanfolyam, gyakorlati oktatás, bemutatóvideók, felhasználói kézikönyv és telefonos ügyfélszolgálat segíti a program használatának elsajátítását.

Legfőbb funkciók

A TERC V.I.P. hazai viszonylatban a legátfogóbb funkcionalitással bíró költségvetés-készítő szoftvercsalád,
így biztosra veheti, hogy ez lesz a megfelelő az Ön számára.

Teljes funkció lista és összehasonlítás
Költségvetés-készítés
Az ajánlatok megjelenése személyre szabható, a tételek egyszerűen módosíthatók. Az elkészült költségvetések könnyen átárazhatók.
Alvállalkozók kezelése
Költségvetés tételei szétoszthatók a kivitelezés résztvevői között. A kapott költségvetésrészek egyszerűen összedolgozhatók és csoportosan módosíthatók.
Kiírás, elő- és utókalkuláció készítése
Az ÖN adattár tételeinek struktúrált szerkezete és az alaptételek általános megfogalmazása segítséget nyújt a munkafolyamatok kiírás szerinti meghatározásához.
Összehasonlítások készítése
A kapott ajánlatok összevethetők tetszőleges paraméterek alapján, a mennyiség-, összeg- vagy szövegbeli eltérések kimutathatók akár táblázatos formában is.
Felmérési napló készítés
Az elkészített munkafolyamatokhoz hozzárendelhető mennyiségek alapján a rendszerből felmérési napló nyomtatható személyre szabottan.
Erőforrások kezelése
A tételek összetevőihez való hozzáférés is biztosított, így akár az egy munkafolyamatban résztvevő szakmák egyenként árazhatók, illetve bármely anyagösszetevő szükséglete és ára is elérhető.
Rendelje meg most
költségvetés-készítő szoftvereink egyikét.
Kattintson a lenti gombra, ahol végigvezetjük Önt a vásárlási folyamaton.
Tovább a változat kiválasztásához

A TERC V.I.P. Költségvetés-készítő Programrendszer
2024. júliustól két verzióban rendelhető:

A programok ÖN adattára tételszámban mindenhol megegyezik csak a programok
tudásában és az adattár komplexitásában van eltérés. Miden programváltozat
átjárhatóságot biztosít a TERC-ETALON online programunk felé.

Verziók részletes összehasonlítása

A SILVER program az alábbi alapfunkciókat tartalmazza:

 • Teljes ÖN adattár
 • Negyedévente frissülő tételek, havonta frissülő árak
 • Szabadon szerkeszthető külalak
 • Korlátlan saját adattár használata
 • Szabadon megadható rezsióradíj
 • Fejezetekre bontható költségvetés
 • Szabadon megadható %-os áreltérítése
 • Árazott, árazatlan költségvetés PDF, XLS export
 • ÉNGY tételszámok használata
 • Komplex – összevont tételek létrehozása
1 db licenc ár: 160 000 Ft+Áfa Bruttó: 203 200 Ft

A GOLD program többlettudásában az alábbi erőforrás funkciók jelennek meg:

 • Tétel összetevők teljes hozzáférése
 • ÖN erőforrások árainak szerkesztése
 • Saját erőforrás adatbázis használata
 • Szakmánkénti óradíjak
 • Árállományok készítése
 • Anyagok fuvarköltségének meghatározása
 • Árazás, árelemzés készítése
 • Költségvetésből erőforrás kigyűjtés
 • Költségvetések csoportos szerkesztése
 • Költségvetések megosztása a felhőben
1 db licenc ár: 220 000 Ft+Áfa Bruttó: 279 400 Ft
A programok 365 napos előfizetési rendszerben vásárolhatók meg!
Az első vásárlás alkalmával Ön kézhez kap egy hardverkulcsot, amely a program telepítését és futtatását biztosítja a megadott időszakon belül. A 365 napos előfizetés lejárta után a frissítés már online végrehajtható, a hardverkulcsba a friss adatok egyszerűen aktualizálhatók. Az előfizetés ideje alatt Ön jogosult lesz a program és az ÖN adattár mindig legfrissebb változatára, viszont az időkorlát lejárta után a program már nem lesz indítható.
További információk a frissítésekről
Ingyenes egynapos oktatás
az alapok gyors elsajátításához!
Új program vásárlását követően az egynapos alaptanfolyamon való részvételt egy fő részére ingyenesen biztosítjuk. A kétnapos SILVER vagy a négynapos GOLD szintű tanfolyam árából kedvezményt adunk. A programrendszer használatának gyors elsajátításához számos további segítséget is kínálunk ügyfeleinknek (felhasználói kézikönyv, bemutatóvideók, személyes konzultáció, telefonos ügyfélszolgálat, távoli asztalos elérés, ingyenes nyíltnapok, stb.).
Tovább az oktatás részleteire

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség az SILVER365, GOLD365 és a régebbi SILVER és GOLD változat között?
A SILVER és GOLD365 verziók esetén a hardverkulcsba írt jogosultsági, programhasználati idő a vásárlástól számított 365 naptári nap. A jogosultság az előfizetés további 365 napra történő megvásárlásával folytatható. A 2024. június 30. előtt vásárolt SILVER és GOLD rendszerek hardverkulcsába írt jogosultság 2099.12.31.
Új BRONZ programot már nem tudok vásárolni?
A TERC V.I.P. BRONZ TIME és BRONZ FREE verzió forgalmazása 2024.06.30-vel megszűnt. A korábban megvásárolt verziók frissítése továbbra is elérhető.
Hogyan tudom leadni a rendelésemet?
A megrendelés leadásakor választható fizetési lehetőségek az előre kiállított díjbekérő befizetése, a bankkártyás fizetés, illetve futárszolgálatnak fizethető utánvétel. Személyes vásárlás esetén lehetőség van készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is.
Hogyan tudok fizetni?
A megrendelés leadásakor választható fizetési lehetőségek az előre kiállított díjbekérő befizetése – akár bankkártyával is, illetve futárszolgálatnak fizethető utánvétel. Személyes vásárlás esetén lehetőség van készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is.
Több gépen is tudom használni a TERC V.I.P. programrendszert?
A szoftvert több számítógépre is fel lehet telepíteni, azonban csak ott lehet használni ahol csatlakoztatva van a hardverkulcs. További hardverkulcs példányok vásárlásával több gépen is lehet használni a programrendszert egy időben, illetve igény szerint tudunk biztosítani TERC V.I.P. GOLD hálózatos hardverkulcsot 5,10,25,50 vagy 100 licences verzióban.
Hogyan kapom meg a TERC V.I.P. szoftveremet?
A szoftver telepítéséhez és használatához elengedhetetlenül szükséges a hardverkulcs, amit vásárláskor adunk át a felhasználónak. A hardverkulcs mellett átadásra kerül a telepítés folyamatát részletesen leíró tájékoztató. A szoftvercsomag átvehető személyesen irodaházunkban vagy megrendelhető házhozszállítással.
Kötelező frissíteni a programokat?
A SILVER365 és GOLD365 előfizetési rendszerében a felhasználónak az előfizetési időszakon belül rendelkezésére áll a legfrissebb programverzió, a legfrissebb adattár és az időközi árfrissítések letöltési lehetősége. Az előfizetési időszak lejárta után a rendszer indítása nem lehetséges, így az előfizetés hosszabbítását ajánljuk az időszak lejárta előtt elindítani. A BRONZ FREE, SILVER és GOLD verzió időkorlát nélküli verziói azzal az adattárral és tudás-szinttel használhatók, ami meg lett vásárolva. Viszont a félévente elérhető frissítések megvásárlását ezeknél a verzióknál is erősen ajánljuk: A mindenkori legfrissebb adattárral csak frissítéssel lehet dolgozni, a programok kompatibilitása az aktuális operációs rendszerrel is csak a legfrissebb változattal biztosított teljeskörűen, valamint a műszaki és support segítségnyújtás is csak a friss programmal rendelkezőknek biztosítható ingyenesen. Egy, vagy több frissítés elmaradása esetén az utólagos felzárkózás csak az elmaradt frissítések díjainak befizetésével vásárolható meg.
Frissítésekért hogyan lehet fizetni?
SILVER365 és GOLD365 verziók esetén a frissítésekről az éves előfizetés lejárta előtt a rendszeren belül értesítés érkezik, a frissítési díjakról pedig e-mailben automatikusan díjbekérőt küldünk. A díj befizetése után néhány napon belül értesítjük a frissítés menetéről. Időkorlát nélküli példányok esetén a program és az ÖN adattár féléves frissítési lehetőségéről szintén e-mail értesítést küldünk a frissítési díjbekérővel együtt.
Hogyan tudok magasabb verzióra/tudásra váltani?
Legfrissebb programmal rendelkezve lehetőség van nagyobb verzióra váltani (pl. BRONZ FREE-ről SILVER-re) a két verzió aktuális árának különbözetének megfizetésével. Ebben az esetben a felhasználónak a hardverkulcsa ugyanaz marad, csak a rendszeren belül történik a jogosultság átvezetése, így az új funkciók azonnal használatba vehetők.
A licence díj mit jelent?
Minden, a felhasználó által egy azonos verzióhoz megvásárolt hardverkulcs egy-egy licencet jelent, mivel egy időben ennyi helyen használható a programrendszer. Második licenc vásárlásától kedvezőbb áron lehet megvásárolni a következő hardverkulcsokat. A frissítések elérése és fizetése ugyancsak licencenként történik, de szintén kedvezményes áron.
Hogyan tudom igénybe venne az egy napos ingyenes alapoktatást?
A TERC V.I.P. programrendszer használatának elsajátításához folyamatosan hirdetünk meg online vagy igény esetén személyes oktatásokat. A képzések időpontjairól hírlevelünkből, illetve weboldalunkon tájékozódhat. A jelentkezés megküldésekor jelezze számunkra, hogy frissen vásárolt programmal rendelkezik.
Hálózatos hardverkulcs csak a GOLD programhoz vásárolható?
gen. A hálózatos használatot általában nagyobb cégeknél ajánljuk bevezetni, ahol egyetlen hardverkulcs fogja kezelni a hálózathoz csatlakozó többi felhasználót. Hálózatos hardverkulcs minimum 5 licenc esetén vásárolható meg.
Az Összehasonlító modul mindegyik változathoz megvásárolható?
A SILVER 365, GOLD365, valamint az időkorlát nélkül SILVER és GOLD verzióhoz van lehetőség az Összehasonlító modul használatára. A modult elegendő egyszer megvásárolni, így a felhasználó valamennyi azonos verziójú licencével használatba vehető lesz.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Nem biztos benne melyik változatra van szüksége? Kérdése lenne vásárlás előtt?
Kollégáink munkanapokon 8-16:00-ig várják hívását.
Programértékesítés
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítés ügyintéző
ertekesites@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítés ügyintéző
ertekesites@terc.hu
06 (70) 670-5198
Szakács sándor
Szakács Sándor
Ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
06 (70) 670-5193
Ügyfélszolgálat
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
06 (70) 670-5195
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
06 (20) 401-5434
scrollUp