logo

Programtámogatás

Terc support

Az igényeiknek megfelelő programverzió kiválasztása után fontos, hogy karbantartsuk, fejlesszük és frissítsük rendszerünket, ezzel garantáljuk felhasználóinknak a V.I.P. programrendszerek tökéletes használhatóságát, elsajátítását, szervízelését.

 

Support

Programrendszereink telepítéséhez, használatához számos segítséget biztosítunk felhasználóinknak. Telefonos ügyfélszolgálat, videó anyagok, letölthető leírások és távoli segítségnyújtás biztosítja, hogy kérdéseire, problémájára gyors megoldást találjon.

GYIK - Általános kérdések

Support szolgáltatások

Letöltések

A programrendszer eddig kiadott változatainak teljes telepítő állományai tölthetők le. Az oldalon további hasznos anyagok, segédletek, fehasználói kézikönyvek, dokumentumok is letölthetők. Az egyes programverziókból készíthető nyomtatási/exportálási mintái is elérhetők.

Legfrissebb programcsomag letöltése

Letöltések

Oktató videók

Az első lépések bemutatására több kisebb oktató videót készítettünk. A költségvetés készítés során előkerülő témákat körbejáró szemináriumi előadásokról hosszabb videók nézhetők meg. Megtalálható még a telepítés és a frissítés lépéseit bemutató videó anyag is.
 
 

Videók megtekintése

Segédanyagok

A beérkezett megkeresések alapján több hasznos, részletes cikket készítettünk. A programrendszerek tudásának, beállításainak összevetéseiről is készítettünk anyagokat. A gyorsabb munkához hasznos tippeket, pillentyűparancsokat is összegyűjtöttük.
 
 

Szakmai cikkek

Programfejlesztések

2009-ben jelent meg a TERC V.I.P. programcsalád a KING/KIVI/VIKING rendszerek utódjaként. Az eltelt időben a programrendszer folyamatos fejlesztésen, javításon esett át. Egyre több új, hasznos funkció érhető el. Tekintse meg a fejlesztéseket évről évre.
 
 

Programfejlesztések

Konvertálások

Szüksége lenne egy költségvetésből Excel állományt exportálni? Nem sikerül a kapott Excel fájl beolvasása? Hasznos lenne a költségvetés tételeinek erőforrás kigyűjtése, árelemzése? Ügyfélszolgálatunkat ezekkel a kérésekkel is megkereshetik.
 
 

Szolgáltatások árjegyzéke


Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 20 318 36 83
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Bényász Levente
Bényász Levente
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 20 432 0107
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
Nagy-Bátori Mónika
Nagy-Bátori Mónika
Ügyfélkapcsolati munkatárs
monika.nagy-batori@terc.hu
+36 20 569 9441
Kovácsné Balogh Krisztina
Kovácsné Balogh Krisztina
Ügyfélkapcsolati munkatárs, oktatásszervező
krisztina.balogh@terc.hu
+36 30 372 7387
scrollUp