Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Könyvklub

KLUBTAGSÁG

 

A TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1149 Budapest, Pillangó park 9.) partnerei részére 2006. január 1-jétől klubtagsági szolgáltatást nyújt az alábbi feltételekkel:

TERC Könyvklubtag lehet, aki egyszeri alkalommal vagy az adott naptári évben összevontan minimum nettó 20 000 Ft értékben könyvet vásárol a TERC Kft.-től. A csomagolási és postázási költségek nem számítanak bele a klubkártyához jutás feltételeként megállapított 20 000 Ft-ba.

TERC Könyvklubtag lehet magánszemély, jogi személyiséggel rendelkező, illetve nem rendelkező vállalkozás.

A klubtagság tagdíjmentes és korlátlan ideig érvényes.

A klubtagság át nem ruházható, a használatáról más személy részére nem lehet lemondani, át-, illetve eladni, vásárlás esetén a számlát kizárólag csak a regisztrált kártyatulajdonos nevére állítjuk ki.

A kártyatulajdonosokról a TERC Kft. külön nyilvántartást vezet.

A TERC Könyvklub tagjait rendszeresen tájékoztatjuk a TERC Szakkönyvkiadó újdonságairól, illetve kizárólag a klubtagok számára biztosított akciókról.

A klubkártya felhasználója tudomásul veszi, hogy a törzsvásárlói kártya a TERC Kft. kizárólagos tulajdona és ellenszolgáltatás nélküli ajándéka, ezért a kártyával kapott kedvezményekkel összefüggően semmiféle jogvitát nem kezdeményezhet a TERC Kft.-vel szemben.

A TERC Kft. a törzsvásárlói feltételeket egyoldalúan módosíthatja, ezzel kapcsolatban a kártya felhasználója a TERC Kft.-vel szemben semmilyen igényt nem támaszthat.

A törzsvásárlói kártya nem fizetőeszköz.

A TERC törzsvásárlói kártya kedvezményes könyvvásárlásra jogosít a TERC Kft. könyvesboltjában (TERC Irodaház: 1149 Budapest, Pillangó park 9.), valamint az SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar Jegyzetboltjában (1146 Budapest, Thököly út 74. II. emelet).

A törzsvásárlói kártya a következő kedvezményekre jogosít:
a TERC Kft. saját kiadású könyveiből 25% kedvezmény,
más kiadók építőipari szakkönyveiből 5% kedvezmény.

A kedvezmények kizárólag a klubtagság életbe lépésétől vehetők igénybe, a kedvezmények visszamenőleg nem érvényesíthetők.

A kedvezmény nem vonatkozik az akciós könyvekre, a TERC Kft. által kiadott ÖN Norma- és Kiírógyűjtemények köteteire, valamint nem személyes átvétel esetén a csomagolási és postázási költségekre.

A könyvklubtagsági kedvezmények nem vonhatók össze más kedvezményes vásárlási lehetőségekkel.


scrollUp