logo

Oktatás

 

Tisztelt Érdeklődő!
 

Egy sikeres szakmai karrier előfeltétele a szakirányú végzettség megszerzése. Több évnyi tanulással eljutni a végzettség megszerzéséig azonban ma már csak az első, bár legfontosabb lépést jelenti. A mai kor ugyanis olyan gyorsan változó környezetet teremtett, ahol a megszerzett tudást rendszeresen frissíteni, korszerűsíteni és bővíteni kell ahhoz, hogy valaki a szakmájában valóban sikeres lehessen.

A TERC Oktatási Stúdiójának munkatársai 1999 óta szolgálják, támogatják az építőipari tevékenységet folytató tervezésben, kivitelezésben, építőanyag-gyártásban dolgozó vállalkozók, vállalkozások munkáját.

Az oktatógárda gerincét munkatársaink és az adott szakterület elismert hazai, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberei alkotják.

Rövid időtartamú (általában 1–4 napos) szakmai képzéseket szervezünk, amelyek egy-egy területen belül az aktuális és gyakran speciális ismereteket, valamint azok gyakorlati vonatkozásait tárgyalják. Személyes részvétel esetén a tanfolyamok a TERC Irodaházban zajlanak, de egyes képzéseink online is elvégezhetők.

Igény esetén, vállaljuk céges képzések megszervezését és lebvonyolítását is. 


Jelenlegi képzéseink:


Folyamatosan aktualizált oktatási naptárunkat mindig igényeikhez igazítjuk.

Ötlete van mit hallgatna szívesen?

Kérdéseivel, észrevételivel keresse munkatársainkat bizalommal az oktatas@terc.hu elérhetőségen.


Kérdése van?
AutoCAD
AutoCAD
oktatásszervezés
cad@terc.hu
06 1 422-2526
Költségvetés-készítő szoftverek
Költségvetés-készítő szoftverek
oktatásszervezés
zsofia.matrai@terc.hu; gergo.kiraly@terc.hu
06 (20) 318-3683 és 06 (70) 670-5198
TERC
TERC
oktatásszervezés
oktatas@terc.hu
06 (20) 326-1115
scrollUp