logo

Oktatás

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Egy sikeres szakmai karrier előfeltétele a szakirányú végzettség megszerzése. Több évnyi tanulással eljutni a végzettség megszerzéséig azonban ma már csak az első, bár legfontosabb lépést jelenti. A mai kor ugyanis olyan gyorsan változó környezetet teremtett, ahol a megszerzett tudást rendszeresen frissíteni, korszerűsíteni és bővíteni kell ahhoz, hogy valaki a szakmájában valóban sikeres lehessen.

A TERC Oktatási Stúdiójának munkatársai 1999 óta szolgálják, támogatják az építőipari tevékenységet folytató tervezésben, kivitelezésben, építőanyag-gyártásban dolgozó vállalkozók, vállalkozások munkáját.

Az oktatógárda gerincét munkatársaink és az adott szakterület elismert hazai, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberei alkotják.

Rövid időtartamú (általában 1–4 napos) szakmai képzéseket szervezünk, amelyek egy-egy területen belül az aktuális és gyakran speciális ismereteket, valamint azok gyakorlati vonatkozásait tárgyalják. Személyes részvétel esetén a tanfolyamok a TERC Irodaházban zajlanak (Árképzés, E-napló tantermi változat, de egyes képzéseink a piaci igényekhez igazodva, online is elvégezhetők.(Betontechnológia 2020 Online, E-napló Online alapozó és haladó, AutoCAD 2D Online, AutoCAd 3D Online)


Jelenlegi képzéseink:


Folyamatosan aktualizált oktatási naptárunkat mindig igényeikhez igazítjuk.

 

Képzések az Önök igényeire szabva!

Elképzelésüknek megfelelő tantermi és online oktatások szervezését, lebonyolítását vállaljuk szakértő oktatóink bevonásával!

Fontos a munkavállalók folyamatos képzése, de gyakran a vállalkozások egyedi igényei megnehezíthetik ennek megvalósítását. Ebben nyújt Önöknek segítséget a TERC Kft. oktatási részlege!

Képzéseink tematikáját a szükségletek felmérése alapján, Önökkel együtt állítjuk össze, alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz. Egyedi, speciális programok összeállítására is vállalkozunk.

A meghirdetett oktatásainkon kívül – akár cégenként is – teljesen új, az építőiparhoz köthető képzések kidolgozását és lebonyolítását is vállaljuk.

Kérjük töltse ki az űrlapot, hogy megküldhessük egyedi ajánlatunkat.
 


Jelenlegi képzéseinkről bővebben itt olvashat: https://www.terc.hu/oldal/osszesito-tablazat-oktatas

A tanfolyam nevére kattintva informálódhat az egyes képzésekről.

(Adatvédelmi tájékoztatónk az alábbi linken érhető el: https://www.terc.hu/oldal/adatvedelmi-tajekoztato)


Kérdése van?
AutoCAD
AutoCAD
oktatásszervezés
cad@terc.hu
+36 1 422 2526
Költségvetés-készítő szoftverek
Költségvetés-készítő szoftverek
oktatásszervezés
zsofia.matrai@terc.hu; gergo.kiraly@terc.hu
+36 20 318 3683 és +36 70 670 5198
TERC
TERC
oktatásszervezés
oktatas@terc.hu
+36 20 326 1115
scrollUp