logo

Plotter szerviz

A Canon imagePROGRAF és HP DesignJet nagyformátumú nyomtatók hivatalos forgalmazójaként és szervizpartnereként technikus kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, ezáltal biztosítva, hogy Ön minden szakszerű támogatást megkapjon már a beüzemeléstől kezdődően a plotter teljes élettartama alatt.

 

Számíthat ránk:

  • A plotterek szakszerű összeszerelésében, üzembe helyezésében.
  • Preventív jellegű karbantartásban.
  • Meghibásodás esetén.
  • A plotterek költöztetésében.
  • Felhasználói oktatásban.

Tapasztalatinkat, javaslatainkat a helyszínen vagy akár bemutatótermünkben szívesen megosztjuk Önnel, így biztosítva, hogy a lehető legoptimálisabb módon használhassa eszközét, mindig az Ön igényeihez igazodóan.

Esetleges meghibásodás esetén kollégáink szívesen segítenek Önnek, legyen szó jótállás keretein belüli igény érvényesítésről vagy nem garanciális javításról, de az Önök rendelkezésére állunk távoli segítségnyújtással is, amennyiben elakadna a telepítés során.

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén – hivatalos gyártói szakszervizként – biztos lehet benne, hogy csak eredeti, a gyártótól származó alkatrészeket építünk be, ezzel biztosítva a plotter megbízható működését.
A folyamatos és megbízható működés fenntartása érdekében saját raktárkészlettel is rendelkezünk, így tesszük lehetővé Ügyfeleink gördülékeny kiszolgálását.

* Figyelem! HP hivatalos szervizként a gyártói portfólióból csak DesignJet nagyformátumú nyomtatók értékesítésével és szervizével foglalkozunk, irodai nyomtatók (OfficeJet, DeskJet, LaserJet stb), laptopok, valamint monitorok javításával nem.

Szervizünk elérhető munkanapokon 8:00–​16:00-óra között, e-mailben történő megkeresésre rövid időn belül válaszolunk.

E-mail: szerviz@terc.hu

Németh Balázs Sándor
+36 (30) 464-1225

Dobos Róbert
+36 (70) 670-5197


Kérdése van?
Dubois Andrea
Dubois Andrea
Plotter termékfelelős
andrea.dubois@terc.hu
+36 20 432 0702
scrollUp