logo

Plotter szerviz

A Canon és HP nagyformátumú plotterek hivatalos forgalmazójaként és szervizpartnereként technikus kollégáink folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, ezáltal biztosítva, hogy Ön minden szakszerű támogatást megkapjon a plotter teljes élettartama alatt már a beüzemeléstől kezdődően.

Számíthat ránk:

  • A plotterek szakszerű összeszerelésében, beüzemelésében
  • Preventív jellegű karbantartásban 
  • Meghibásodás esetén
  • A plotterek költöztetésében
  • Felhasználói oktatásban

Tapasztalatinkat, javaslatainkat a helyszínen vagy akár bemutatótermünkben szívesen megosztjuk Önnel, így biztosítva, hogy a lehető legoptimálisabb módon használhassa eszközét, mindig az Ön igényihez igazodóan.

Esetleges meghibásodás esetén kollégáink szívesen segítenek Önnek, legyen szó jótállás keretein belüli igény érvényesítésről vagy nem garanciális javításról, de az Önök rendelkezésére állunk távoli segítségnyújtással is, amennyiben elakadna egy telepítés során.

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén, hivatalos gyártói szakszervizként biztos lehet benne, hogy eredeti, a gyártótól származó alkatrészeket építünk csak be, ezzel biztosítva a plotter megbízható működését.
A folyamatos és megbízható működés fenntartása érdekében saját raktárkészlettel is rendelkezünk, így tesszük lehetővé Ügyfeleink gördülékeny kiszolgálását.

Szervizünk elérhető munkanapokon 8:00-16:00-óra között, e-mailben történő megkeresésre rövid időn belül válaszolunk.

E-mail: szerviz@terc.hu

Németh Balázs Sándor
+36 (30) 464-1225

Dobos Róbert
+36 (70) 670-5197


Kérdése van?
Dubois Andrea
Dubois Andrea
Plotter termékfelelős
andrea.dubois@terc.hu
+36 20 432 0702
scrollUp