Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Adattárak összehasonlítása

Kapcsolódjon be Ön is a fejlesztésbe!

 

Ez úton is szeretnénk megköszönni mindazon - valamennyi korábbi - normagyűjtemény alkalmazóinak, illetve az adattárat tesztelő programfelhasználóknak véleményét, javaslatát, akik ezek elküldésével szerepet vállalnak egy még jobb termékcsalád megjelentetésében. Bízunk benne, hogy termékeink megalapozottabbá fogják tenni a vállalatba adás és vállalkozás folyamatát, elő fogják segíteni mindkét részvevő fél még eredményesebb működését.

 

Kiknek javasoljuk az ÖN adattárak használatát?

 

Az 1990.évi LXXXVII. törvény az árban és az ár alkalmazásának feltételeiben való megállapodást a szerződő felek közös megegyezésére bízza.

Valamennyi építőipari munkavégzést folytató kivitelező, beruházó, ellenőrző vállalkozás részére, akik "közös nyelven kívánnak beszélni" (azonos tételszám alatt azonos műszaki tartalom)!

 

„Az építőiparban nincs rosszabb, mint a káosz. A TERC nagy érdeme az a rendteremtés, melyet az egységes költségvetési szerkezettel és az egységes oktatással elér. A TERC költségvetése tulajdonképpen egy közös nyelv, melyen a közbeszerzésben dolgozók és a beruházók is értenek és beszélnek, mellyel egyértelműen, félreértések nélkül tudnak kommunikálni.”

- L. J., MH NL, 2002 -


scrollUp