logo

Adattárak összehasonlítása

Kapcsolódjon be Ön is a fejlesztésbe!

Ez úton is szeretnénk megköszönni mindazon - valamennyi korábbi - normagyűjtemény alkalmazóinak, illetve az adattárat tesztelő programfelhasználóknak véleményét, javaslatát, akik ezek elküldésével szerepet vállalnak egy még jobb termékcsalád megjelentetésében. Bízunk benne, hogy termékeink megalapozottabbá fogják tenni a vállalatba adás és vállalkozás folyamatát, elő fogják segíteni mindkét részvevő fél még eredményesebb működését.

Kiknek javasoljuk az ÖN adattárak használatát?

Az 1990.évi LXXXVII. törvény az árban és az ár alkalmazásának feltételeiben való megállapodást a szerződő felek közös megegyezésére bízza.

Valamennyi építőipari munkavégzést folytató kivitelező, beruházó, ellenőrző vállalkozás részére, akik "közös nyelven kívánnak beszélni" (azonos tételszám alatt azonos műszaki tartalom)!

 

„Az építőiparban nincs rosszabb, mint a káosz. A TERC nagy érdeme az a rendteremtés, melyet az egységes költségvetési szerkezettel és az egységes oktatással elér. A TERC költségvetése tulajdonképpen egy közös nyelv, melyen a közbeszerzésben dolgozók és a beruházók is értenek és beszélnek, mellyel egyértelműen, félreértések nélkül tudnak kommunikálni.”

- L. J., MH NL, 2002 -


Kérdése van?
Gáspár Levente
Gáspár Levente
Okl. épületgépész mérnök, adattárfejlesztési vezető
levente.gaspar@terc.hu
+36 20 929 4619
Kiss Dalma
Kiss Dalma
Építész
dalma.kiss@terc.hu
+36 70 670 5192
Németh Antal
Németh Antal
Okl. villamosmérnök, adattár-fejlesztési munkatárs
antal.nemeth@terc.hu
+36 20 464 4374
Atkári Erika
Atkári Erika
Szakinformációs- adminisztratív vezető
erika.atkari@terc.hu
+36 70 670 5191
Kovácsné Balogh Krisztina
Kovácsné Balogh Krisztina
Adattárfejlesztési munkatárs
krisztina.balogh@terc.hu
+36 20 915 5835
scrollUp