logo

100 éves a Panasonic!!

Mint ismeretes, cégünk a Panasonic dokumentum szkennerek hivatalos disztribútora és márkaszervize.

A Panasonic márkát talán nem kell bemutatni senkinek, hiszen termékeivel a világ egyik legnagyobb elektronikai gyártójának számít. A cég idén ünnepli fennállásának 100-ik évfordulóját.

Nagy utat tettek meg az elmúlt 100 évben, hiszen a cég a fogyasztási elektronikai cikkektől (táskarádió, hűtőszekrény, hajszárító, lemezjátszó, mikrohullámú sütő, stb.) kezdve az optikai eszközökön (videokamerák, fényképezőgépek, stb.) a távközlési (telefonközpontok, telefonok) eszközök át a biztonságtechnikai (biztonsági kamerák, beléptető rendszerek) rendszerekig, félvezetők gyártásáig, orvostechnikai eszközökig számos terméket fejlesztettek ki.  

A Panasonic szkennerei világviszonylatban piacvezető helyet töltenek be, melyek Magyarországon a TERC Kft. DMS üzletágánál elérhetők.

Tekintse meg a Panasonic weboldalán a 100. születésnapi bemutatót.

Jöjjön el hozzánk és ismerje meg a Panasonic szkennerekben rejlő lehetőségeket, vagy akár tesztelje őket a saját környezetében.

Cégünk a Panasonic szkennerekhez a legjobb bevezető árakat, raktárkészletet, bemutatókat, technikai támogatást, szervizt, valamint 20 év tapasztalatát biztosítja Partnerei számára.

A szkennerekről részletes információkat talál a gyártó oldalán, a különböző YouTube csatornákon, valamint honlapunk DMS oldalain.

A TERC Kft. DMS bemutatótermében több szkenner (dokumentum szkennerek, nagyformátumú szkennerek, könyvszkennerek) is megtekinthető, működés közben akár hozott anyagokkal is kipróbálható.

Kérjen időpontot az ingyenes bemutatóra:

Tel: (+36-1) 422-2525,  E-mail: dms@terc.hu

scrollUp