logo

CAD Stúdió

A CAD Stúdió 1998-ban kezdte meg működését, mint Autodesk hivatalos Authorised System Center. A kezdeti szoftverforgalmazás később újabb tevékenységekkel bővült, így ma már komplex szolgáltatásokkal próbáljuk kielégíteni ügyfeleink igényeit, a plotter forgalmazástól a tervnyomtatáson át az egyedi portfóliós kiadványok gyártásáig.


CAD SZOFTVEREK / ÁRAK / AKCIÓK 

A CAD szoftverek bonyolult egységet képeznek a számítógépekkel, plotterekkel. Ezért a megfelelő rendszer kiválasztása előtt komoly mérlegelésre van szükség. A legalkalmasabb eszköz vagy szoftver kiválasztásához a CAD Stúdió magasan kvalifikált, felkészült szakemberei nyújtanak Önöknek is segítséget.

AUTOCAD / AUTOCAD LT

ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS

SZERKEZET TERVEZÉS

ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS  BIM


PLOTTEREK / KELLÉKEK / ÁRAK / AKCIÓK

A szoftverek mellett meghatározó szereplője vagyunk a hazai mérnöki plotterek, nyomtatási rendszerek forgalmazásának. Egyedülálló módon kiemelt forgalmazóként és szakszervizként tudjuk kiszolgálni partereinket az igényeikhez legjobban illeszkedő HP, Canon mérnöki megoldásaival.

HP és Canon plotterek

PLOTTER KELLÉKEK

PLOTTER KIEGÉSZÍTŐK


CAD CIKKEK / ÚJDONSÁGOK / LEÍRÁSOK 

EGY JÓ TIPP NAGYMÉRTÉKBEN GYORSÍTHATJA A MUNKÁT.

Az alábbi cikkekben részletesen bemutatom milyen gyakori problémákba ütköznek a felhasználók, és hogyan lehet ezeket elhárítani.

AUTOCAD

FELHŐ / WEB APP

AUTOCAD LT

ÉPÍTÉSZ TERVEZÉS / BIM


AUTOCAD TANFOLYAMOK

Gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el a résztvevők, hogyan lehet az AutoCAD szerkesztő, módosító funkcióinak alkalmazásával teljes értékű műszaki rajzot készíteni. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítunk ki.

AutoCAD / LT 2D kezdő tanfolyam

AutoCAD / LT 2D haladó tanfolyam

AutoCAD 3D tanfolyam


Terv és digitális nyomda

A teljességhez hozzá tartozik, hogy az elkészült tervek nyomtatásában is tudunk segíteni. TERVMásoldánk akár napi 1000-1500 m2 fekete-fehér, 300-500 m2 színes nyomtatási kapacitással áll partnereink rendelkezésére.

TERVMÁSOLDA

DIGITÁLIS NYOMDA

SZKENNELÉS

A nyomtatási feladatok ma már nem érnek véget a terveknél, évről-évre egyre több kiállítási tablót, grafikát, vagy akár egyedi portfóliós kiadványokat készítünk digitális nyomdánkban.


A meglévő tervek digitalizálásban is tudunk segíteni, mérnöki szkennereink akár 1200 dpi-s felbontással olvassák be a pausz, papír terveket. Nem probléma, ha a szkennelendő anyag sérülékeny, esetleg muzeális darab, speciális védőtasakos szkennelésnél az állagmegóvás garantál.

 


Kérdése van?
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD tanácsadó, CAD oktató
arpad.kiss@terc.hu
+36 20 946 6514
scrollUp