logo

2015-ös év zárása és 2016-os év tervei

A TERC-PRESS Nyomdaipari és Szolgáltató ágazat továbbra is egyre bővülő szolgáltatásokkal vállal ofszet technológiával történő gyártatást meglévő és új Partnereinknek!  

Célunk: a felmerülő igényekhez megtalálni a legjobb megoldást!

Bejáratott és folyamatosan bővülő  kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, reális áron, kiváló minőségben, pontos gyártási ütemezéssel állítjuk elő a megrendelt termékeket, felelősséget vállalva a teljes kivitelezésért.

A 2015-ös évet sikerrel zártuk. Partnereink bizalmát élvezve elmondhatjuk, hogy üzletágunk árbevétele meghaladta a 100 millió forintot.

A kereskedelmi területünket új munkatárs belépésével erősítjük, ezáltal bővíteni kívánjuk hazai és exporttevékenységünket.

Megrendelőink elégedettségére tavaly ismét elkészítettük a módosított kiadású Magyarázatos Bibliákat, 37 g biblianyomó papírra, rotációs ofszetnyomtatással. Magyarországon egyedülállóan foglalkozunk Biblia gyártással, alacsony grammsúlyú biblianyomó papírra, tekercses ofszetnyomtatással. 

A 2016-os gazdasági év elején, ágazatunk már megkezdte a jövőt építő tevékenységét, és a későbbi folyamatos gyártásokat tervezi. Várjuk a további új kihívásokat, feladatokat!

A TERC Kft. 2016.  április 6 - 10-ig a CONSTRUMA rendezvényen kiállítóként jelen lesz, ahol ágazatunk képviselőivel is találkozhat.

Keressenek minket már most,  hogy a 2016-os évi kiállításokon már kész kiadványokon keresztül is tájékoztassák az érdeklődőket cégükről, szolgáltatásukról és termékeikről!

Meglévő és új Partnereink kérésének, igényeinek megismerése alapján, valamint a nyomdaipari lehetőségek feltárása után, saját szolgáltatásunk és szakértelmünk hozzáadásával igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást és a gazdaságos kivitelezési lehetőségeket. A nyomdaipari szakma szépsége és egyben nehézsége, hogy Partnereinket segítsük  a legjobb döntés meghozatalában, amely végül partnereink sikeréhez vezet.

Feladatunk, hogy a kivitelezésre váró termék előállításáról, illetve tulajdonságáról tájékoztassuk Partnerünket, és csak az őt érdeklő szakmai lehetőséget kínáljuk fel.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, valamint a könyvvásárokon történt látogatásaink során látható, hogy változik a piaci igény nyomdatermékek esetén.

A könyvek esetében példányszámcsökkenés jellemző, de növekszik a  címek illetve variációk száma, amely a magazinoknál és más termékcsoportoknál is meglátható.

Megjelentek a piacon az új kiviteli design lehetőségek, például  a borítókon különleges fóliával történő felületkezelés, kreatív papírok szélesebb körű használata, UV lakk, habosodó lakkozás különböző design lehetőségekkel,   prégelés színes, hologramos fóliákkal.

A kiadványok éleinek élmetszése, eddig arany és ezüst fóliával történt, de jelenleg eredményes kísérletek folynak színes és hologramos élmetsző fóliával történő felületkezelésre, amelyről az érdeklődőket szívesen tájékozatjuk.

Több évtizedes nyomdai szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek Önöknek, hogy kiadványuk, termékük figyelemfelkeltő, különleges, egyedi kivitelben jelenjen meg a piacon.

Hazai és külföldi piacon az ofszet technológia mellett egyre nagyobb teret hódit a digitális nyomtatás, amely a TERC Kft.-nél nem okoz problémát, hiszen rendelkezünk digitális nyomógépekkel SRA3-as mérettől B/0-ás méretig. Cégünknél így lehetőség van kis és nagy példányszámú könyvek, magazinok, prospektusok stb. komplett kivitelezésére.

Gyártási igényeit így egy helyen, gyorsan a TERC Kft.-n belül megoldjuk,  

1 példánytól akár több 1000 példányig.

 Amennyiben felmerülnek Önben bármilyen nyomdatermék gyártásával kapcsolatos gondolatok, elképzelések, keressen minket és segítünk azt valóra váltani!

Köszönjük üzleti Partnereinknek a sikeres együttműködés során kialakult bizalmat, és reméljük, a következő években is megtisztelnek bennünket termékeik gyártatásával.

 

Árkérés:

kereskedelem@terc.hu

gabriella.holbok@terc.hu

Web:               

terc.hu/oldal/terc-press

 

scrollUp