logo

A CONSTRUMA csokor teltházas lesz áprilisban

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2017. március 08.

Az idei CONSTRUMA csokor iránt igen élénk kiállítói érdeklődés mellett január végéig szinte teljes mértékben megteltek a pavilonok. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A tavalyi évhez hasonlóan cégünk is képviselteti magát a kiállításon az A pavilon 107/C standján.

Páratlan év lévén, ismét csatlakozik a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA Kert), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát április elején a HUNGEXPO területén.

A szinergiák legjobb kihasználása érdekében a HUNGAROTHERM egy része ezúttal is az A pavilonba kerül a CONSTRUMA mellé, tmásik fele pedig a D pavilonban kap helyet, ahol a megújuló energia (RENEO) témaköre is megjelenik. A G és F pavilonokat az OTTHONDesign kiállítói töltik meg, a CONSTRUMA KERT pedig ezúttal is a C pavilonban kap helyet.

A széleskörű szakmai programok mellett kiemelt tartalmak is lesznek.

Megújult formában jelentkezik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő ÖKO CITY projekt, melynek fókuszában – a korábbi évektől eltérően – a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai állnak majd.

Újdonság a JÖVŐ OTTHONA projekt, egy kiállítás a kiállításban, gipszkarton falakból felépített enteriőrökkel. A küldetése – a legújabb design trendek és épületgépészeti megoldások felvonultatása mellett - az, hogy interaktív módon szemléltesse, hogy az okos otthon költséghatékony, kényelmes és nagyon trendi. Óriás tabletekről lehet majd irányítani a helyiségekben elhelyezett berendezéseket: árnyékolástechnika, világítástechnika, fűtés/hűtés, hifi, vízkezelés, biztonságtechnika, stb.

A CONSTRUMA csokor másik újdonsága pedig a CONSTRUMA / HUNGAROTHERM  ÁLLÁSBÖRZE lesz, melyet egy profi partner, a RANDSTAD Hungary szervez a kiállítás idején a látogatók számára, ahol a kiállítók által meghirdetett állásajánlatokkal is találkozhatnak majd egy helyen. A végzős diákok számára is terveznek ezzel kapcsolatosan workshop előadásokat, tanácsadást.

További újdonságként a szakmai látogatók számára szervezett tárlatvezetések is lesznek, melynek előkészületei most zajlanak, márciusban ennek részletei is megtalálhatók lesznek a honlapon az előzetes jelentkezéssel együtt.

A szakmai látogatók mellett a végfelhasználóknak is számos programot tartogat a kiállítási csokor: hétvégi képzés épületgépészeti témákban a MERKAPT szervezésében, építőipari, lakberendezési és kerttervezési tanácsadások, CSOK stand. A részletes programismertetők március közepétől már megtalálhatók lesznek a honlapon.

A szakmai regisztráció a kiállítás szakmai napjaira illetve a konferenciákra március 10-től elérhető lesz a honlapokon.

Nyitva tartás: április 5-9., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.construma.hu

 

scrollUp