logo

A TERC Kft. szempontjából sikeres volt a 2016. évi CONSTRUMA kiállítás!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2016. május 01.

Három rendkívül sikeres szakmai és a hétvégi, nagyközönségnek szóló két nap után zárta be kapuit az év legnagyobb építőipari szakkiállítása, a CONSTRUMA 35. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és társrendezvényei a HUNGEXPO vásárközpontban. A TERC Kft. az A pavilon 109C standján várta az érdeklődők, partnerei látogatását. Standunkat rengeteg, újonnan regisztrált felhasználó tisztelte meg látogatásával. Nagy érdeklődés kísérte a TERC Szakkönyvkiadó üzletág könyvbemutatóját, amelynek keretében kedvezményes vásárlásra nyílt lehetőség. A Kiállítás teljes időtartama alatt működés közben tekinthették meg a Canon plottereket, vehették át a színes, kinyomtatott képeket. A TERC Kft. által kifejlesztett és forgalmazott építőipari vállalkozói programrendszerek meglévő felhasználói kérdéseire három munkatársunk szinte folyamatosan állt partnereink rendelkezésére. Nagy érdeklődés kísérte új felhasználók részéről a programrendszerek bemutatóit.

 

Sok új gyártó és kizárólagos forgalmazó élt a szakmai napokra meghirdetett akciónkkal, melyet az év végéig érvényesíthetnek. Sok régi partnerünk kereste meg standunkat, akiknek ezúton is köszönjük látogatásukat és érdeklődésüket az újdonságaink iránt, valamint jelezték fejlesztési szándékukat, hogy idén is lesznek új termékeik, amiket szeretnének felvetetni adattárunkba.

A legnagyobb figyelmet és pozitív fogadtatást a termékekhez hozzárendelhető csatolmányok (első lépésben a teljesítmény-nyilatkozatok (CPR adatlap), majd később a szerelési vagy karbantartási utasítások, beépítési példák, termékről készült fotó, műszaki rajz stb.) elérési és letöltési lehetősége kapta, a konkrét termék honlapjára mutató közvetlen link segítségével. A standunkat felkereső partnereink nagy része jelezte, hogy mindenképpen éllovasai szeretnének lenni a teljesítmény-nyilatkozatok elérhetőségeinek megadásában, amit az idei évben minden régi és új szerződő anyaggyártó térítésmentesen vehet igénybe!

 

Az elfáradt látogatók vállalkozásunk által működtetett „kávézóban” frissülhettek fel. Minden tisztelt jelenlegi és jövőbeni partnerünknek ezúton is köszönjük megtisztelő látogatását. A kiállítás bezárása után a TERC Szellemi Központban, irodaházunkban továbbra is várjuk érdeklődésüket.

scrollUp