logo

A TERC Kft. új honlapjának működési tapasztalatai, változásai!

Legfontosabb változás a regisztráció és a bejelentkezés régi ügyfelek részére. Sikerült az adataikat átemelnünk az új rendszerbe, de a jelszavukat a biztonság érdekében még mi sem látjuk. Az első belépésnél az „Elfelejtetem a jelszavam” feliratra kell kattintani, majd az e-mailben kapott új jelszóval kell belépni, amelyet a „Fiókom – Jelszó módosítása” menüpont alatt lehet ismét megváltoztatni.

Többen reklamálták a régi honlapunknál, hogy sok tartalom eléréséhez kötelező volt a regisztráció. Ennek a könnyítésére egyelőre csak a webshop rendelésnél kell a regisztráció és a számlázási, postázási adatok megadása és itt is már csak közvetlen a vásárlás előtt. Szabadon nézegethető az egész honlapnak a több ezer oldalas információs adatbázisa. Az Építésügyi Tudás Műhely adatbázisának térítésmentes használata, amelyet folyamatosan karbantartunk és bővítünk a felhasználók visszajelzése alapján.   

A régi oldalunkon külön megrendelésbe lehetett csak költségvetés-készítő programot és szakkönyveket rendelni, valamint a plottershop is teljesen függetlenül működött. Most a három shop egybe lett integrálva az összes előnyével és hátrányával együtt. Hamarosan elindul a bankkártyás fizetés is a CIB bank biztonsági tesztelése után. A TERC-ETALON online programra történő előfizetést is betettük, de itt a gyorsabb átfutás miatt javasoljuk közvetlen a www.etalon.terc.hu oldalon történő vásárlást.

Vállalkozásunk a saját eseményeinken kívül (oktatások, termék megjelenések, stb.) az építőipar jelentős, tudomásunkra jutott eseményeire az új rendezvénynaptár segítségével szeretné felhívni figyelmüket.

Sok pozitív és építő kritikát kaptunk az új oldal használatával, hibáival és fejlesztésével kapcsolatban. Megpróbálunk ezeket minél hamarabb javítani és a fejlesztésekkel még hatékonyabbá, gyorsabbá tenni a honlapot.

 

Köszönjük az eddigi visszajelzéseiket és folyamatosan várjuk észrevételeiket a jövőben is!

scrollUp