logo

Megjelent a TERC V.I.P 2019/2. új Béta verziója

A TERC V.I.P 2019 második félévi fejlesztése

 

Az ÖN adattár fejlesztések részletes ismertetője.

 

A programrendszer 2019 harmadik negyedéves frissítésével, telepítésével minden SILVER és GOLD felhasználó részére elérhetővé válik az ún. csoportos költségvetés kezelő funkciót is tartalmazó program.

Régóta igény lenne felhasználóink visszajelzései alapján egy olyan lehetőségre a programon belül, ahol egy költségvetés összetevőit, pl. fejezeteit akár több felhasználó is szerkesztheti, majd az elkészült munkák a komplett költségvetésben automatikusan frissülnek, aktualizálódnak. Ez a csoportos munka lehet cégen belül, vagy több SILVER és GOLD (klubtag) bevonásával, vagy egyszerűen csak a munkahelyi és otthoni gépen szinkronizálására. 

Ez a fejlesztés jelen pillanatban Béta verzióként üzemel, tehát még nem a végleges állapot!

A végleges változat 2020  januárjában lesz aktiválva és csak klubtagsággal rendelkező felhasználóink érhetik majd el. A Béta verzió viszont most minden aktív (2019/2.) frissítéssel rendelkező GOLD és SILVER partnerünk számára használható 100 tételig.

A teszteléshez örömmel vennénk az Önök segítségét, és folyamatos visszajelzéseit is. Nem csak a hibás működésre, hanem az új modul hiányosságaira is kiváncsiak vagyunk, hogy be tudjuk építeni a fejlesztésekbe. Kérjük tesztelje Ön is a programot és várjuk kritikus észrevételeit. 

 

A csoportos költségvetés használata

 

A programrendszer telepítése, vagy frissítése után a csoportos költségvetés használatáról a program az első indításkor meg is kérdezi a felhasználót, de a főmenüben az alsó állapotsoron bármikor kiválasztható lesz annak indítása.

A felületen tulajdonosként bejelentkezve hozható létre a megosztásra szánt költségvetés, és oszthatók ki a fejezetek szerkesztési jogosultságai. A szerkesztőként megbízott felhasználók pedig a nekik kiosztott kvóta által meghatározott darabszámú tételt rögzíthetnek és szerkeszthetnek a költségvetésben.

Egy SILVER felhasználó csak SILVER felhasználókat tud meghívni közös munkára, a GOLD felhasználóknak lehetőségük van GOLD és SILVER felhasználókkal történő közös munkára. 

A csoportos költségvetés tulajdonosi és szerkesztői lehetőségeit is a TERC V.I.P Üzenőfal szolgáltatásra bejelentkezett, ún. Chat azonosítóval rendelkező felhasználók vehetik igénybe.

A program használatának részletes dokumentációja itt olvasható: csoportos költségvetés.

 

scrollUp