logo

Michelisz Norbert a Yokohama Drivers' Trophy győztese!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2015. december 02.

2015. november 27-én Dohában, Katar fővárosában, az év utolsó futamán Michelisz Norbert, a TERC Kft. által hosszú évek óta támogatott Zengő Motorsport versenyzője ismét elnyerte a Yokohama Drivers’ Trophyt és összetettben a hatodik helyen zárta a 2015. évi FIA WTCC bajnokságot. Elképesztő siker, hogy magyar tehetség nyerte el már második alkalommal a privát versenyzők bajnoki címét!

Norbi és a Zengő Motorsport Katarban is dobogós hellyel örvendeztette meg a szurkolókat, egyben vállalkozásunk valamennyi munkatársát. Nagy öröm számunkra, hogy immár évek óta egy olyan klasszist támogathatunk a siker elérésében, akinek példája lendületet adhat a jövő tehetségeinek céljaik megvalósításához. A magyar versenyző sikerei csak tovább erősítik elkötelezettségünket abban, hogy segítsük a kihívásokkal szembenéző tehetségeket ambícióik valóra váltásában, ahogy a sportban, úgy a művészetekben, az üzleti életben. A bajnoki cím nemzetközi szinten tovább növeli mind Norbi mind pedig hazánk elismertségét.   

Ez úton szeretnénk megköszönni mindazon partnerünknek a lelkes támogatást, akik egész évben hittek a csapatban és Michelisz Norbertben.

scrollUp