logo

Az építőipar és otthonteremtés hazai csúcsrendezvénye a CONSTRUMA

 

A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor ma már nemcsak Magyarország, de Közép-Kelet-Európa legnagyobb szakkiállítása is, ami idén április 6-10. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A CONSTRUMA csokor kihagyhatatlan fóruma mind a szakmai érdeklődőknek, mind a végfelhasználóknak egyaránt. A kiállítási csokor a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően 2016-ban már az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi.

 

A CONSTRUMA az építőipar szakkiállítása a Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, valamint a szabad területen kap elhelyezést. Hagyományosan kiemelt témái a FRONTAL (nyílászárók, árnyékolástechnika), DACH-TECH (tetőfedés), ELECTROLIGHT (épületvillamosság, világítástechnika), INTER-ISOLA (homlokzatok, szigetelés). Szintén itt kerülnek majd elhelyezésre az épületgépészeti gyártók, erősítve ezzel a különböző témák közös vonzerejét a látogatók számára. A kiállításcsokor egyik legnépszerűbb témaköre, a megújuló energia, ami ismét önálló csarnokban, a D pavilonban kap helyet a RENEO kiállítás keretében.

A csokor kiemelt része az évről évre növekvő érdeklődést mutató OTTHONDesign kiállítás, a lakberendezés és a design kiemelkedő fóruma, aminek 2016-ban kiemelt témája a konyha lesz, KONYHAShow elnevezéssel. A CONSTRUMA KERT, a kertépítés, kerttervezés, dísznövénykultúra iránt érdeklődőket várja, valamint idén második alkalommal lesz része a csokornak a Lakásvásár, Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvénye.

A CONSTRUMA így az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi már, a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig. A felvonultatott újdonságok, korszerű megoldások bemutatása mellett a kiállítás fontos célja, hogy az ide látogatók szakmai fejlődését, továbbképzését is biztosítsa azzal a gazdag konferencia programmal, amit a kiállítás idejére szerveznek szakmai partnereink. A programok összeállítása során elsődleges szempont a szakma újdonságainak bemutatása, illetve a Kamarák tagjainak a továbbképzése.

A kiállítási csokor szakmaiságát bizonyítja az is, hogy 2016-ban a Magyar Építész Kamara ismét 1 kreditpontot ad tagjaink a kiállítás megtekintéséért.

Az idei kiállítás otthont ad mind a Magyar Építész Kamara, mind a Magyar Mérnök Kamara továbbképzéseinek. Több kísérőesemény témája lesz az energiahatékonyság és a megújuló energiák, mint például a Magyar Energetikai Társaság által szervezett konferenciának, vagy az Öko City bemutatónak. Különösen aktuális témája lesz a kiállításnak 2016-ban a CSOK, Családi Otthonteremtési Kedvezmény, mely egyaránt foglalkoztatja a szakmát és a végfelhasználókat is. A szakma számára a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség, valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége szervez fórumot a témában.

Több gyakorlati bemutatót is megtekinthet az, aki kilátogat a kiállításra. Ilyen lesz például a Hogyan építs jó tetőteret? elnevezésű program az A pavilonban, vagy az ERP A hagyományos gázkészülékek betiltásának hatásai az építőipar szegmenseire című bemutató.

 

Programok leírásának letöltése.

 

A kiállítási csokor nyitva tartása:

Április 6-10. 9.00-18.00 óra (vasárnap 17.00 óráig)

Szakmai napok: április 6-8.

 

Bővebb információ a programokról és szakmai látogatói regisztráció: www.construma.hu

 

Várjuk Önöket 2016. április 6-10. között! Találkozzunk a CONSTRUMA kiállításon!

 

scrollUp