logo

Az ügyfelek most már 5 korábbi Autodesk verzióhoz férhetnek hozzá az eddigi 3 helyett

Ügyfeleinktől hallottuk, hogy a 3 évnél hosszabb projektekhez régebbi verziókra van szükségük.

 


Az Autodesk minden előfizetéssel rendelkező ügyfél számára kiterjeszti a korábbi verziókhoz való hozzáférést a legújabb verzióra és legfeljebb 5 korábbi verzióra. 

 

  • NINCS VÁLTOZÁS: Minden ügyfél továbbra is hozzáférhet a termék legújabb verziójához és legfeljebb három korábbi verzióhoz az Autodesk-fiókjából. Az Autodesk fiókról részletesen itt olvashat.
  • ÚJ: Az ügyfelek az Autodesk Virtual Agent (AVA) segítségével kérhetik a régebbi elérhető verziók letöltését.  https://ava.autodesk.com/modular/
  • ÚJ: A többfelhasználós előfizetésüket vagy maintenance szoftverkövetésüket lecserélő ügyfelek mostantól az új egyfelhasználós előfizetésükben foglalt legfeljebb 5 korábbi verzióhoz férhetnek hozzá.  

 

Ez megkönnyíti a csapatok számára, hogy egy projekt során ugyanazon a verzión dolgozzanak együtt.

 

Megjegyzés: Bár a hozzáférést kiterjesztik 5 verzióra, csak a jelenlegi és 3 verzióra visszamenőleg jogosult az Autodesk támogatásra, beleértve a technikai támogatást, a szoftverfrissítéseket és a hotfixeket. Látogasson el a Terméktámogatási életciklus oldalra, ha többet szeretne megtudni a támogatási előnyökről. 
scrollUp