logo

Bemutattuk rendszerünket az ÉKK képzésen

2024. március 1-jén a részt vettünk az MMK, az ÉMI és az ÉVOSZ közös Építési költségtervezői, költségszakértői képzésén, ahol gyakorlati oktatás keretében bemutattuk a TERC-ETALON rendszer megoldásait.

 

A képzés utolsó, 12. oktatási napján 4 órás gyakorlati bemutatót tarthattunk a résztvevőknek. Az előadáson a hallgatók szép számmal személyesen jelentek meg a Kamara székházában, de a résztvevők kb. harmada online élő közvetítésen követte az eseményt.

Az előadás első részében Németh Balázs kereskedelmi igazgatónk köszönte meg a részvételi lehetőséget és muttata be az előadó kollégákat.

Az első 20 percben Gáspár Levente adattárfejlesztési vezető avatta be a hallgatókat az ÖN adattár rendszerébe, a kialakítás történetébe, a tételek összeállításának néhány kulisszatitkát is megosztva.

 

A következő csaknem 3 és fél órában Kuti Krisztina vezető oktató tartott egy személyre szabott oktatást a TERC-ETALON rendszer használatáról Lóczi Miklós oktatóval együtt, aki a jelenlévőket segítette folyamatosan a gyakorlati lépések követésében.

 

 

 

Az előadáson nagy részben gyakorlati példákon keresztül mutattuk be a program lehetőségeit külön kitérve a költségtervezők, költségszakértők munkáját segítő funkciókra, mint pl. az ártörténet elérés, 2006-ig visszamenőleges árérvényesség beállítás, törölt tételek keresése, összesítők kezelése, K és M tételek készítése stb.
A nagy érdeklődésre számott tartott komplex tételek rendszerét és a TERC-ETALON programban történő felhasználási lehetőségeket is részletesen megtárgyaltuk, sőt a fejlesztés folytatásához is kaptunk néhány hasznos ötletet a hallgatóktól.
A rendszer használatának elsajátítását a hallgatók tovább is folytathatják a kapott hozzáférések segítségével, így reméljük hasznos segítőjük lesz a program további munkájuk során.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a lehetőséget a Magyar Mérnöki Kamarának, hogy szerepeltette rendszerünk bemutatását ebben a kiemelkedő képzés-sorozatban és reméljük legközelebb is segíthetjük információinkkal, tudásunkkal az érdeklődőket.

Szintén köszönetet mondunk az ÉMI és az ÉVOSZ szakmai közreműködőinek, hogy hasznos észrevételeikkel segítették felkészülésünket az előadásra.

A következő képzéssel kapcsolatban érdeklődhet: 

Szabó Dávid
Magyar Mérnöki Kamara, Képzési koordinátor
Telefon: +36 30 166 6602, e-mail: szabo.david@mmk.hu

 

Találkozzunk a következő előadáson!

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp