logo

Betontechnológia gyakorlata és elmélete

  • Oktatás
  • Molnár Miklós Konrád ügyvezető igazgató
  • 2021. március 17.

Betontechnika

Érdeklik az új betontechnológiai eljárások, anyagok? Szívesen tanulna otthonról?


A megváltozott körülményekhez, valamint az igényekhez igazodva a TERC Kft. továbbra is nagy hangsúlyt fektet az építőipari szakemberek oktatására, tudásuk fejlesztésére. Ha Ön is szeretné tudását bővíteni az otthona kényelméből, akkor vegyen részt a „Betontechnológia gyakorlata és elmélete” elnevezésű tanfolyamunkon, amelynek elvégzését nemcsak mérnökök részére ajánljuk, hanem valamennyi szakmabeli középfokú vagy technikus végzettséggel rendelkezőknek is, akik szeretnék ezen területen bővíteni ismereteiket. A továbbképzés célja, hogy a résztvevők megszerezzék a legfrissebb betontechnológiai ismereteket.

A képzést dr. Orbán József okl. betontechnológus szakmérnök, a PTE professor emeritusa tartja.

Tanfolyam időpontja: 2021. április 27–28. és május 4–5.
(4×7=28 órás)

Kedvezményes részvételi díj: 59 000 Ft + áfa/fő.

Az online előadások keretében a hallgatók először betontechnológiai alapismereteket szereznek, majd ezekre alapozva megismerkednek a legújabb betontechnológiai eljárásokkal. Az egyes témák részletezése során szilikátkémiai- és nanotechnológiai ismeretek is bemutatásra kerülnek.  A képzés tematikája a Betontechnológia tematika 2021 (terc.hu) oldalon tekinthető meg.


Amennyiben részt kíván venni oktatásunkon, kérjük az online jelentkezési lapot szíveskedjen kitölteni: TERC - Betontechnológiai gyakorlata és elmélete online tanfolyam


A jelentkezéseket a pénzügyi teljesítések sorrendjében tudjuk figyelembe venni.


További képzéseinkről részletes információt talál honlapunkon: TERC - Összesítő táblázat

 

scrollUp