logo

CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2015. december 31.

Mint a legnagyobb hazai építőipari seregszemle és a régió vezető szakvására a CONSTRUMA kiállítás továbbra is őrzi népszerűségét.

 

A komplex építőipari-otthonteremtési kiállítási csokor keretében 2016-ban a teljes ágazat bemutatkozik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

Az eddigi bejelentkezések alapján elmondható, hogy nagy a kiállítói érdeklődés, eddig több gyártó jelentkezett, mint a korábbi években és javában tart a helyosztás. Aki még nem hozott döntést a részvételről érdemes sietnie, ha kedvező elhelyezést szeretne kapni.

 

A 2016-os CONSTRUMA stabil alapját adó témakörök (FRONTÁL, DACH-TECH, INTER-ISOLA) ismételten a Vásárközpont legnagyobb, „A” pavilonjában kapnak elhelyezést.

 

ELECTROLIGHT

Ismételten nagyobb hangsúlyt kap a világítástechnika, épületvillamosság, azaz az ELECTROLIGHT betétkiállítás: az „A” pavilonban több összefüggő szigetet alkotnak majd az e témában kiállítók, ezzel is hangsúlyosabbá téve jelenlétüket a pavilonon belül. A kapcsolódó szakmai szervezetekkel összefogva (EMOSZ, MEE, VTT) nagyszabású szakmai programok is lesznek, amelyek még vonzóbbá teszik az iparágban dolgozó szakemberek számára a kiállítás megtekintését.

 

RENEO

A kiállításcsokor egyik legnépszerűbb témaköre, a megújuló energia ismételten önálló pavilonban kap helyet a RENEO kiállítás keretében.

 

OTTHONDesign – Konyha Show

A csokor része még az évről évre növekvő érdeklődést kiváltó OTTHONDesign kiállítás, mely a lakberendezés és a design legnagyobb hazai fóruma. Az OTTHONDesign 2016-tól évente kibővül az önálló pavilonban megrendezésre kerülő Konyha Show-val.

 

SZAKMAI PROGRAMOK

A kiállítás mellett zajló szakmai programok szervezése is gőzerővel zajlik, igen gazdag és tartalmas program várja majd a látogatókat.

  • A Magyar Építész Kamara a kiállítás első két napján kötelező továbbképzést tart az építészeknek.
  • A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti tagozata szakmai továbbképzést tart a kiállítás ideje alatt a Vásárközpontban a mérnökök számára.
  • A Magyar Energetikai Társaság szervezésében ismét lesz Településenergetikai konferencia.
  • HUNGEXPO Innovációk az építészetben címmel nemzetközi építész konferenciát szervez Rubóczki Erzsébet ismert építész újságíró összefogásában.

 

CONSTRUMA KERT

Az építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor szerves részét képezi már három éve a CONSTRUMA KERT betétkiállításunk. A kertépítés, kerttervezés szakkiállítása új szintre lép. A HUNGEXPO stratégiai megállapodást kötött a Magyar Díszkertészek Szövetségével. Az együttműködéssel a Szövetség a díszkertész szakma tavaszi fő hazai bemutatkozó fórumaként ismeri el a CONSTRUMA KERT kiállítást.

scrollUp