logo

Egyedi oktatások a költségvetés-készítő programok felhasználóinak

 

Nem alkalmas az Önök számára a meghirdetett oktatási időpont?
Kollégái tudását az Önökre szabott képzéssel szeretné fejleszteni?
A személyes interaktív előadás jobban megfelelne igényeiknek?
Egyedi oktatási szolgáltatásunk a megoldás!


A TERC V.I.P. programokhoz havi, a TERC-ETALON rendszerhez negyedéves rendszerességgel indítunk előre szervezett főként online oktatásokat, amelyeken átlagosan 15-20 fő vesz részt az építőipar különböző szegmenseiből. Az előadásokon a költségvetés-készítő programok összes funkciója bemutatásra kerül egy előre összeállított tematika alapján.

Az egyedi oktatások nagy előnye, hogy előzetes konzultáció alapján oktatóink az Önök igényeit felmérve tudnak személyre szabott tematikát és feladatsort összeállítani, így az Önök számára hasznos funkciók gyakorlása kerül előtérbe.

Rugalmas időbeosztás

Az előzetes igényfelmérés alapján tudjuk meghatározni az oktatáshoz szükséges napok számát, melyet akár több napra felosztva, 3-4 órás szakaszokban is leadhatunk. Ezzel elérhetjük, hogy a kollégák nem esnek ki a munkából napokra, a gyakorlásra fordítható köztes időben felvetődő kérdéseket pedig a következő előadáson meg is tárgyalhatjuk.

Szakértői segítség

Oktatóink 5-10 éves tapasztalattal rendelkeznek a progamok használatában, műszaki ügyfélszolgálati munkakörben rengeteg kérdéssel, megoldással találkoztak. Az egyedi igények ismeretében ezen felül segítségül tudunk hívni szakkollégákat gépészeti, építészeti és villamostechnológiai témákban. A szakértők az ÖN adattár tételeinek alkalmazásában, összevont vagy akár egyedi tételek összeállításában nyújthatnak támogatást.

Rugalmas helyszín

Az online oktatásokat a Teams értkezlet mellett akár TeamViewer, Google Meet vagy Zoom alkalmazáson keresztül is lebonyolíthatjuk. Ezen felül személyes előadás is kérhető irodaházunk 8 fős oktatótermébe (Budapest XIV., Pillangó park 9.) és kihelyezett oktatásra is van lehetőség az Önök telephelyén.


Amennyiben bármilyen más egyedi igény is megfogalmazódott Önökben az oktatásokkal kapcsolatosan, kérdéseikkal keressék oktató vagy oktatásszervező kollégánkat.

 

Marschallné Márta  oktatas@terc.hu  +36 30 372 8809

 

 

 

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp