logo

Hamarosan lejár a BRONZ TIME 2017/2. program!

A TERC V.I.P. BRONZ TIME időkorlátos költségvetés-készítő programnál kötelező a félévenkénti frissítés, ellenkező esetben a rendszer a megjelenésétől számított 9. hónap végén letiltja a központi tételadattár használatát.

A BRONZ TIME  2017/2. verzió időkorlátja 2018. március 31-el lejár. Ezután az adattári rész nem érhető el, új költségvetést már csak a 100 tételes saját adattárból készíthető!

Január első hetében felhasználóinknak feltöltöttük a BRONZ 2017/2-es programrendszerbe a program idei első féléves frissítésére a TERC V.I.P. BRONZ 2018/1-re vonatkozó díjbekérőt. A programrendszer már január 2-án megjelent újdonsággal és adattári fejlesztésekkel.


A programfrissítés a húsvéti ünnepek miatt kizárólag április 3-án reggel 8 órától lehetséges a TERC Irodaházban (1149 Budapest, Pillangó park 9.) 

 

FONTOS! Felhasználóink a díjbekérőket ,valamint a pénzügyi teljesítés után az éles számlákat is a TERC V.I.P. program

"Költségvetés" modulján belül a „Fájl > TERC dokumentumok” menüpont alatt érhetik el.

 Ebben a modulban archiválódnak és folyamatosan nyomon követhetők a dokumentumok. 

Ezentúl csak külön írásos kérésre postázzuk el a díjbekérőt azoknak, akik csekken kívánják befizetni a frissítés díját.

Az éles számlát is a rendszeren belül töltjük fel. A Felhasználó kötelessége, hogy a számlát kinyomtassa és a könyvelésébe szerepeltesse. Postai úton a számlát csak külön kérésre és a postázási díj felszámításával tudjuk elküldeni. A Felhasználó a programrendszerből a későbbiekben is bármikor letöltheti a számláit, amely nem elektronikus számla (elegendő nyomtatásban tárolni, nem kell elektronikusan is megőrizni), hanem egy általános számla a Felhasználó telephelyén nyomtatva.

 

A 2009-es évtől lehetőség van áttérni egy magasabb szintű változatra a különbözeti díj megfizetésével, mivel egy programrendszer kapható, különböző tudásszinttel.

 

Magasabb változatokra áttérés a BRONZ TIME 2017/2. változatról:

  • TERC V.I.P. BRONZ FREE: Ugyanúgy BRONZ tudásszinttel rendelkezik, viszont időkorlát nélküli program. Áttérés a BRONZ TIME 2017/2-ről a BRONZ FREE 2017/2-re 40.000 Ft + áfa (csak az időkorlátot oldja fel),  BRONZ FREE 2018/1-re 70.000 Ft + áfa  (programfrissítés is jár hozzá).
  • TERC V.I.P. SILVER: A volt KIVI programnak megfelelő tudásszinttel rendelkezik, viszont már látja a tételek normahátterét, csak szerkeszteni nem tudja és van Excel exportja is. Áttérés BRONZ TIME 2017/2-ről a SILVER 2017/2 90.000 Ft + áfa (csak az időkorlátot oldja fel) a SILVER 2018/1-re 120.000 Ft + áfa (programfrissítés is jár hozzá).
  • TERC V.I.P. GOLD: A volt KING programnak megfelelő tudásszinttel rendelkezik. Áttérés BRONZ TIME 2017/2-ről a GOLD 2017/2-re 315.000 Ft + áfa (csak az időkorlátot oldja fel) GOLD 2018/1-re 345.000 Ft + áfa (programfrissítés is jár hozzá).

 

Részletes információkat a TERC V.I.P. BRONZ programrendszerről az alábbi oldalunkon találnak.

https://www.terc.hu/oldal/koltsegvetes-keszito-szoftverek

 

Amennyiben bármilyen kérdésben információra lenne szükségük, várjuk jelentkezésüket munkatársaink elérhetőségein.

 

scrollUp