logo

I.  TSZVSZ Tűzesetek tapasztalatai – szakmai nap

  • Rólunk
  • Lestyán Mária
  • 2017. augusztus 28.

LEFELEJTETT TŰZVÉDELEM! KIÉ A FELELŐSSÉG?

2017. szeptember 21. 9:00, Lurdy Ház

 

Kedves Kollégák!

 

Szeretettel meghívjuk Önöket a TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség Építészeti Tűzvédelmi Tagozatának szakmai napjára.

 

A rendezvény szomorú apropóját a londoni Grenfell Tower lakóépület tüze adta, mely több mint 80 áldozatot követelt. Látható, hogy hova vezethet ha a tűzvédelmi hiányosságok – tervezési, kivitelezési, üzemeltetési – összeadódnak! Közösen kell a figyelmet felhívnunk a társszövetségekkel a létesítési és használati tűzvédelmi előírások betartásának a fontosságára! Kit mikor és meddig terhel felelősség?

 

Bekövetkezett hazai és nemzetközi tűzesetek tapasztalatain keresztül kívánja bemutatni a hiánypótló rendezvény, hogy melyek azok az alapvető hibák, hiányosságok, amelyekre nem is gondolunk, amikor egy-egy műszaki megoldást betervezünk, kivitelezünk, vagy például egy épületet üzemeltetünk, karbantartunk!

 

Csatoltan megküldjük a szakmai nap tervezett programját, melynek lebonyolításához az MMK Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozata, MÉK Magyar Építész Kamara Tűzvédelmi Tagozata, TMKE Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesülete is szakmai támogatását adta.

 

Az MMK és MÉK is felvette a szakmai képzései közé a rendezvényt! Munkáltató felé történő részvételi igazolás kiadására is van mód!

 

A szakmai napon való részvétel feltétele a csatolt jelentkezési lap visszaküldése a tszvsz@tszvsz.hu címre (lehet pdf. fájlként vagy fotóként is), valamint a részvételi díj átutalása.

Részvételi díj:      TSZVSZ-tagoknak:    4.000.- + Áfa (Bruttó: 5080.- Ft)
  Nem TSZVSZ-tagoknak:     6.000.- + Áfa (Bruttó: 7620.- Ft)
  Hatósági kollégáknak: Ingyenes de regisztrációhoz kötött a munkahely regisztrációs lapon való feltüntetése mellett.
  MMK Tűzvédelmi Tagozatának Tagjai számára lehetőség van a szakmai napon a 2017. évi kötelező szakmai továbbképzésen való részvételük teljesítésére. Ebben az esetben a részvételi díj 14.000.- + Áfa (Bruttó: 17.780.- Ft), amely a kamarának fizetendő 10.000.- + Áfa képzési díjat is tartalmazza.

 

További részletek a csatolt mellékletekben találhatóak!

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

scrollUp