logo

Jegyezze elő naptárába az április 6-10 közötti időpontot!

Vállalkozásunkat az A pavilon 109C standján találja meg az építőipar legnagyobb hazai rendezvényén, a CONSTRUMA Szakkiállításon.

 

2016. április 6-10. között ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb építési szakkiállítása, a CONSTRUMA 35. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás. Az új koncepció alapján megrendezésre kerülő kiállításcsokor öt témát felölve az otthonteremtés teljes folyamatát lefedi, az építkezés kezdetétől, a lakberendezésen keresztül a kertépítésig.

 

  • CONSTRUMA (építőanyagtól a tetőtőig)
  • RENEO (megújuló energia, épületgépészet)
  • OTTHONDesign (lakberendezés, design)
  • CONSTRUMA KERT (kertépítés, kerttervezés)
  • LAKÁSVÁSÁR (használt és új lakóingatlanok)

 

A TERC Kft. 109C jelű standját hagyományosan az A pavilonban, a Magyar Építész Kamara kiállítóhelyének közelében találja meg. Várjuk az Ön(ök) megtisztelő látogatását is, amelynek során térítésmentesen átveheti(k) a TERC tájékoztató füzet, valamint a szakkönyvkiadó üzletágunk által az elmúlt 15 évben megjelentetett könyveket bemutató új kiadványainkat. Rendhagyó módon könyveinket a helyszínen kedvezményesen vásárolhatják meg. Számtalan szolgáltatást tartalmazó, eltérő tudású – árajánlat, költségvetési kiírás, -készítés céljait szolgáló – építőipari vállalkozói programrendszereinkről részletes tájékoztatást kaphatnak, kérdéseikre, problémáikra a helyszínen szakértő munkatársaink választ adnak (a programrendszerek értékesítése kizárólag a TERC Irodaházban történik). Standunkon működés közben megtekinthetik az új korszerű plottereket, amelynek nyomatát örömmel adjuk ajándékba. A TERC-PRESS Nyomdaipari és Szolgáltató Ágazat munkatársai a helyszínen nyújtanak széles körű információt vállalásaikról, egyben segítséget nyújtanak az akár 24 órán belül elkészülő és a helyszínen átvehető nyomdaipari termékek megvalósításában.

 

Standunkon mutatjuk be megújult honlapunk önálló részét képező Építésügyi Tudás Műhely elnevezésű, térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatásunkat, amely az építésüggyel bármely módon kapcsolatban álló vállalkozás, építőipari szakember és a lakosság számára egyaránt magas színvonalon, megbízható tudást biztosít.

 

Minden, a tágabb értelemben építőiparhoz kapcsolódó szakember, érdeklődő figyelmébe ajánljuk a kiállítások megtekintését!

 

Látogasson meg minket standunkon!

 

Tovább a CONSTRUMA oldalára.

 

scrollUp