Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Karácsonyi akció csak klubtagoknak

Lévai-Kanyó Judit|2017. public.month. 04.

Hagyományosnak mondható év végi rendkívüli kedvezményt kínálunk kizárólag könyvklubtagjainknak és TERC-klubtagoknak! (A könyvklubtagság feltételeiről itt olvashat.)

December 1–22. között klubtagjaink egyszer 40% kedvezménnyel vásárolhatnak a saját kiadású TERC-könyvekből (kivétel az ÖN norma- és kiírógyűjtemények kötetei).

Az akció a TERC Szakkönyvboltban személyes vásárláskor és interneten történő megrendelés esetén érvényes. A termékek utánvéttel, vagy személyesen vehetők át a TERC Irodaházban. Utánvét esetén a számlát – amely tartalmazza a GLS csomagküldő szolgálat és a csomagolás költségét – a csomagban helyezzük el.

Írásbeli megrendelését a konyvrendeles@terc.hu e-mail címre várjuk. A december 20-án délelőtt 10:00 óráig beérkező megrendeléseket tudjuk csak karácsony előtt kiszállíttatni!

Interneten keresztül online bankkártyás fizetés nem lehetséges, mert ezt a rendszer automatikusan nem tudja kezelni. A különféle kedvezmények nem vonhatók össze.

Válasszon saját kiadású könyveink közül, és rendeljen még ma!

scrollUp